World of Tanks

Se pare ca in jur de 1000 de batalii in CBT ar fi limita de la care primesti cadoul.
Io am intrebat pe forum daca lunatici ca mine care in 2 luni de open beta au 3000 de meciuri primesc si ei ceva dar sunt ignorat imperial. :biggrin:
M-ar fi bucurat niste gold moka acolo sa mai sar niste etape la un moment dat.

Intre timp cu ISU maninc si pling in continuare. Maninc.
 
Am vrut si eu sa ma inregistrez. N-am reusit. Form-ul e facut cu curul. Pas.
 
Hai bă, ce dracu...
Go here, click Register (stânga sus, e cu roşu), bagi e-mail address, username, password, codul captcha şi gata.
Doh!
 
Lasa-i bre ca astia-s d'aia cu Starcraft. :biggrin:

In alta ordine de idei de aseara in loc de maninc si pling am trecut pe beau si rid. :biggrin:
Yup, BL-10 in za house. ISU pur si simplu nu merita jucat altfel decit cu minunatia asta. Imi creste inima cind vad -30% la un Maus/IS-7 dintr-o lovitura. Nu ma mai intereseaza matchmaking-ul ci doar echipa (si eventual harta).
Ca idee era un IS-3 (70% HP left) intr-o dunga pe un deal. Poc si puff IS-3. Dupa aia scrie gagiul in consola ceva de genu': Yeah sure, 800 HP from one shot.

Gata, back to game ca am un uichend plin in fata. Tre' sa ma razbun pe cit am indurat cu tunul de 122. :evil:
 
war4peace said:
Hai bă, ce dracu...
Go here, click Register (stânga sus, e cu roşu), bagi e-mail address, username, password, codul captcha şi gata.
Doh!
Captain Obvious, deja incercasem, duh! :smile:
 
Unii au probleme zburatoare neidentificate cu o parte din providerii de e-mail, prima tentativa de inregistrare - cand am folosit o adresa gmx.net - a fost ignorata. A mers apoi imediat cu o adresa gmail.
 
Ah, da. Doar ca eu nu cautam o solutie acum. Mi-am zis parerea despre joc. :tongue:
 
Uichendu' s-a terminat si eu am ramas cu un rinjet pe fata. :biggrin:
Dupa ce am luat la puricat TD-urile rusesti situtia e cam asa (generally speaking): SU-85 perfect fun/money, SU-100 inca mai merge cu tunul de 122, SU-152 inutil din cauza tunului de 122 si a matchmaking-ului halucinant (dar totusi are partea lui de fun cu tunul de 152 si HE) iar ISU-152 straluceste cu tunul minune (dar ai o gramada de grinduit pina ajungi si la ISU si la tunul cu pricina) si e inutil cu cel de 122. Object ala e doar un ISU cu mai multe HP si armura frontala.

De acu' astept wipe-ul si ma distrez cu obuze luate cu gold ca oricum nu mai am in ce investi aurul ala moka.
Mai ramine sa vad si cum e cu tancurile rusesti cind o incepe jocul pe bune. Pina la T34 nu am fost deloc incintat dar macar un T44 acolo ar trebui sa fie mai distractiv.
 
In uichend am bagat non-stop. Zombi. Eram doar curios cum se comporta tunul nou.
Oare asta sa fie motivul ca se uita cis fetele mele la mine? :dracu:

In alta ordine de idei am mai observat 2 chestii care nu-mi plac:
- invisible tanks. Adica trag in el si in 2 secunde imi dispare din luneta. Si nu, nu e vorba de acele 6 secunde cind il ajuta camo net, pur si simplu dispare si eventual apare in alta locatie, chiar daca mai am spotteri prin zona lui.
- invisible shells. Yup, tinta stationara, range OK, aiming pe indelete, trag si obuzul dispare. Adica nici nu nimereste tancul, nici nu trece prin el, nici din cauza de accuracy da pe linga, nimic. Pur si simplu dispare ca magarul in ceata. Nu vad urme pe tanc, urme de la explozie in peisaj, damage, mesaje, nimic. Houdini, nu alta.

Chestiile astea doo cuplate cu matchmaking-ul naspa ma fac sa nu bag niciun ban in jocul asta o buna perioada de timp. Am sa-l joc de fun in tierele mici unde nu conteaza asa de mult ca ratez o lovitura de 15 secunde load cu un obuz invizibil de 1650 credite intr-un IS-7 invizibil si pe duca. :mda:
 
Asta cu invisible tanks văd eu destul de des când sunt conectat pe 3G, unde latenţa variază.
 
Nu's ce sa zic, ping-ul pare OK in jur de 50ms iar lag-ul ala e verde tot timpul.
Chestia e ca tancurile ale invizibile nu apar din An in Paste ci destul de regulat (nu stiu daca-s in fiecare meci dar oricum o data la 2 meciuri tot dau de un Houdini d'ala).
 
Mai uitaţi-vă şi pe forum-ul jocului :smile:
Este un thread de 70 de pagini despre spotting şi menţiuni despre obuze care dispar sunt mai peste tot. A existat şi-un patch care se lăuda că repară problema... ciuciu.
 
Stiu nene, am citit. Am vrut doar sa zic ca acu' am avut timp sa ma uit mai atent si la mecanica jocului si le-am vazut cu ochii mei. :tongue:

LE: Aseara am avut parte de un meci memorabil. Probabil cel mai palpitant din toate cele 3300 jucate pina acu'. :biggrin:
A fost nevoie doar de o aliniere favorabila a astrelor ce a dus la un matchmaking decent cu o echipa decenta si pe o harta OK pentru TD-uri si un pic de bafta.
La un moment dat ne conduceau aia cu 10-7 sau asa ceva cind m-am hotarit sa-mi suflec minecile si sa fiu mai atent.
A iesit asa ceva.

attachment.php


Urmate de medaliile de mai jos

attachment.php


A fost o nebunie de meci, la un moment dat nu mai stiam in ce parte a bazei noastre sa ma duc ca eram atacati din 3 parti (spre norocul meu nu simultan).
Dupa ce-am terminat tot din jurul bazei am luat-o agale si spre baza adversa pe care am capturat-o impreuna cu un coleg. Ambii eram la 20% HP iar eu mai aveam doar 2 obuze din 20.
Ce nu inteleg totusi e sistemul de XP. Adica am curatat tot din jurul bazei, am tras de s-a inrosit teava tunului, am capturat si baza inamica si doar 1200 XP? Ma rog.

Am mai avut parte si de un moment Kodak in alt meci. Un IS-3 nou-nout care a zburat dintr-o lovitura pe la 400m. Cred ca am nimerit ammo rack ca altfel nu-mi explic.

Mai e cazul sa zic cit imi place BL-10? :biggrin:
 

Attachments

  • hero_isu.png
    hero_isu.png
    234.6 KB · Views: 179
  • isu152_bl10.png
    isu152_bl10.png
    85.4 KB · Views: 176
Last edited by a moderator:
Ce nu inteleg totusi e sistemul de XP. Adica am curatat tot din jurul bazei, am tras de s-a inrosit teava tunului, am capturat si baza inamica si doar 1200 XP?
Să nu mai punem la socoteală faptul că erai mai-mai să vii cu bani de acasă (dacă nu numărăm şi gold-ul cheltuit) chiar şi după ce ai făcut atâtea.

În altă ordine de idei, vouă acum vă merge? Eu pornesc, îmi zice că am ultima versiune de client, dar când dau să mă loghez mă duce pe pagina de updates, să iau ultima versiune.
 
Ai rabdare, azi de pe la 11 UTC se face update la versiune (baga tancu' ala gift pentru CBT).

Dap, am tras cit am putut. Din pacate multe au fost pe linga ca se ascundeau magarii pe dupa case si darimam casa in loc de tanc. :biggrin:
 
Back
Top