World of Tanks

Tin minte lupta, s-a terminat nasol si pentru mine ca ramasesem singurul tanc al nostru versus vreo 4-5 ai vostri care au navalit ca hunii/scitii/ostrogotii. T34 e cam nasol, armura slaba si tun slab.
 
T28-ul e ăla cu capacele deasupra motorului ca și ușa la pivniță? :biggrin: Ăla se strică și dacă trece un heavy prin apropiere; tunurile într-adevăr fac ceva damage, da' să știi și cum să joci cu ele și, mai ales, în cine să te încumeți să tragi.
 
Nu stiu frate cum faceti voi cu SU-85 ala, dar eu unul cu el am cea mai mica rata de supravietuire dintre toate tancurile. Nu de alta, da' ma plictisesc de stat in boschet si plec la lupta, omor 1-2-3 si apoi mi-o iau si eu de la vreun KV-3 pitit. Faza tare: intr-un joc mai devreme am dat peste un T1 (saracu'), el tragea in mine fara succes, doar strica vopseaua, mie mi-a fost mila si am dat sa-l ocolesc, insa s-a bagat in fata mea si l-am facut terci. :goofy:
 
Văd că ai survival rate total pe la 37%, adică ești prea obișnuit să supraviețuiești :biggrin:. Eu am survival rate 25%, nu prea mă interesează dacă mor sau nu. Costurile de reparație sunt mici, așa că nu-i mare problemă dacă ți-o iei. Aveați dreptate cu banii, cu SU-85 sunt câștiguri ceva mai bune decât cu PzKpfw B2 740(f). Am avut un joc cu XP 9 (afk, mort în bază, defeat) și tot am ieșit pe plus la bani.
 
Nu stiu frate cum faceti voi cu SU-85 ala, dar eu unul cu el am cea mai mica rata de supravietuire dintre toate tancurile. Nu de alta, da' ma plictisesc de stat in boschet si plec la lupta, omor 1-2-3 si apoi mi-o iau si eu de la vreun KV-3 pitit. Faza tare: intr-un joc mai devreme am dat peste un T1 (saracu'), el tragea in mine fara succes, doar strica vopseaua, mie mi-a fost mila si am dat sa-l ocolesc, insa s-a bagat in fata mea si l-am facut terci. :goofy:
Cică ăsta se-nsoară...
 
Moar pix for your enjoyment. O dată am nimerit cu niște mauși, a fost durere :biggrin: Și ceva material de wallpaper...
 

Attachments

  • malinovka.JPG
    malinovka.JPG
    99.2 KB · Views: 32
  • shot_036.jpg
    shot_036.jpg
    419 KB · Views: 34
Am avut parte de o batalie memorabila cu T-14 premium tank de la americani. E un tanc care se misca bine, blindaj bun, tun slab.
Jucam pe Pagorki, partea cu boschetul din stanga unde e bine sa fi TD. Un alt T14 mi-a scris "T14 team". Ok, i-am dat adresa boschetului si a venit dupa mine stateam ascunsi si mai trageam cate una sa zgariem pe unul sau pe altul, apoi el a luat-o la vale, au am facut la fel, pana intr-o mica denivelare, de unde ieseam si mai trageam cate una in tancurile vecinilor. Era ca un fel de ping pong, erau si vreo 2 TD-uri acolo, T14 are blindaj bun insa tun slab, asa ca ne ascundeam, ieseam, trageam, ei se ascundeau dupa un cataroi si trageau si ei, reziultatele fiind ca ne-am zgariat fara sa ne omoram.
Dupa aia insa ne-a luat arty la ochi, asa ca am luat-o la picior urgent spre un perete de stanca in timp ce inamicii ma improscau fericiti. Celalalt T14 a ramas pe locul sau iar arty l-a dat gata. Eu am stat ascuns, la adapost de arty, am mai iesit nitel la interval, am tras cateva obuze, am luat altele pe carapace pana am ajuns aproape praf, asa ca am stat si am asteptat. Intre timp am observat ca toata echipa era depasita, mai aveam vreo 6 tancuri iar inamicul vreo 10, eu eram singurul tanc greu si un proiectil era suficient sa ma dea gata, inamicii aveau 2 tancuri grele.
Colegii s-au retras sa apere baza si mi-au urat mult noroc, eu fiind izolat la jumatea hartii, fara sanse de retragere. Am asteptat cateva minute, apoi am inaintat cu grija intr-un boschet. Nimeni nu mi-a tras una, liniste si pace, apoi au aparut doua puncte rosii in fata bazei noastre, iar un tanc de-al nostru a fost distrus. Atunci am luat-o la galop spre baza inamica, desi aveam o senila avariata, tancul era zglobiu, ca nou. Am gasit baza goala, am intrat prin stanga, prin balta, si m-am ascuns dupa o casa de lemn, insa in interiorul cercului, si am inceput sa capturez baza. Arty ramas a inceput sa traga la intamplare pe acolo insa departe de mine. Intre timp, colegii s-au dus unul cate unul, pana am ramas singur, peste 50% baza capturata, apoi ei s-au repezit sa captureze baza noastra. Din pacate au gresit la calcule si le-a dat cu minus, pentru ca am capturat baza cu tancul care aproape se dezmembra, in timp ce vreo 6 natarai cu tancuri serioase incercau sa captureze baza noastra in loc sa ma caute in baza lor.
 
Imi vine sa pling cu tunul rapid de 122 pe ISU-152. Totul e max in rest, mai putin tunul. Sunt in plus in 90% din meciuri. AP/HE, nu conteaza.
Mai am "doar" 38k XP din cei 63k ca sa iau minunea de BL-10. String din dinti si-n weekend o sa-l am. Pina atunci maninc si pling. Maninc.
 
Pana una alta end of beta aduce in joc pe zi ce trece un comportament din ce in ce mai stupid.
Parca vine sfarsitul lumii...
 
@dreamer. Puschea pe limba ta.

@bonko cam asa e din pacate. Ieri a trebuit sa termin un coechipier dobitoc care tragea in senilele mele de pe SU-85. Si dupa aia tot el ma facea cretin. :biggrin:
 
Eu nu prea mai joc fiindcă nu am cum să mai avansez până pe 12 aprilie.
Aştept hard wipe-ul şi o iau cătinel de la capăt...
 
Ar fi putut si ei sa dea niste premii beta-tester-ilor, gen cateun IS-7 sau un Object cat o fi ala... :goofy:
 
Pai or sa dea dea dar numai alora care au fost de cand era closed beta.
Nu stiu exact ce anume...
 
Pai or sa dea dea dar numai alora care au fost de cand era closed beta.
Nu stiu exact ce anume...
Din câte am auzit, un slot în plus şi tancul american M4A2E4 / Sherman IIIA (mediu, tier 5). Mm, şi tănculeţul ăsta minunat va fi oferit doar celor care au un anumit număr de bătălii de la softwipe (care o fi fost ăla, că eu nu-mi amintesc).

more info
 
Back
Top