World of Tanks

Era vorba de comentarii ca ăla al tău cu sila de limba română... în fine, aveam o impresie mai bună despre oamenii de p-aici, scuze că m-am înşelat.
 
Nu vrea cineva sa faca un split cu posturile astea patriotice? Ca aici era vorba de babardeala cu tancuri nu de lacrimi pe gingasa limba romana cea asuprita de imperialistii cei rai.
Multam'.
 
Era vorba de comentarii ca ăla al tău cu sila de limba română... în fine, aveam o impresie mai bună despre oamenii de p-aici, scuze că m-am înşelat.

Sunt concepții și concepții, dpmdv sunt recunoscător celor care NU au tradus desenele animate de când eram mic, pentru că pot vorbi limba engleză ca pe prima mea limbă, adică excelent. Și dacă ți se pare că asta nu e bine...

"Localizarea" nu face decât să tâmpească un popor deja tâmpit în proporție de 95%. Poate peste ani or să și demonstreze unii cu fruntea pân` la ceafă ceea ce am afirmat, până atunci scuze.
 
Getting back on track...
Noaptea trecută am ajuns şi la M5 Stuart. Se mişcă binişor tănculeţul, dar cu puşcociul ăla default nu face niciun fel de treabă. I-am pus M4 nu-ştiu-cum şi strâng XP pentru următorul gun. În rest... bun la hărţuială şi ca anti-light tank.
M3 Lee e un praf de tanc; e lent, turela nu se roteşte, are armură slabă... tot tacâmul. E un tank destroyer cu tun castrat. M4 Sherman o fi tot la fel de "palid"?
 
Lee nu are blindajul asa slab, poate lua cateva lovituri, iar tunul ala mai doboara si el cate ceva. Insa e nasparliu... si pana la Sherman trebuie sa culegi ceva experienta...

Imi place Marder II -ul german, si vreau sa trec si pe un Hetzer, desi nu am auzit pareri prea bune, totusi mi se pare ca are blindaj frontal serios.
 
Hetzer, din câte am văzut, are blindaj frontal bun, dar din laterale şi spate şi-o fură de numa'. Plus că un light tank îl blochează foarte uşor din lateral.
 
Nothing sucks worse than a SPG. Decat politica in Romania, dar asta e capatul standardizat al scalei asa ca nu se pune.

Ca sa ajung la Elite cu ultimele doua unitati de nivel 2 e un chin, ambele sunt SPG. Cu Bison m-am chinuit o gramada, acum sunt cu dulapul rusesc si apoi o sa am si T57, iar experienta necesara pentru a scapa de ele e mare, mii de puncte fiecare. In afara faptului ca sunt extrem de vulnerabile nu au nici un fel de precizie si chiar daca nimeresc in plin un tanc nu se intampla mare lucru desi un proiectil de 76mm pe capacul turelei distruge aproape orice tanc din WW2, doar cele din joc sunt indiferente la astfel de amabilitati.

Rusii in joc au pietre in obuzele de artilerie? Asa pare :frown:
 
Cu russian SPGs n-am jucat.
T57-le mi s-a părut bestial. M37 e cam meh, dar mă apropii de 50% din experience-ul necesar pentru a ajunge la M7 Priest.
Problema e alta: aproape că nu mai există T2 tanks în joc, iar noob tanks sunt chiar rarităţi extreme. Toţi au mers în sus, de-aia eficienţa unui T2 SPG s-a cam dus dracului; chiar şi cu M37 ajung să nu mai am eficienţa de odinioară, fiindcă mai toate tancurile pe care pun ţinta sunt destul de rezistente ca să nu fie făcute harcea-parcea din prima.
 
Are cineva experienta cu echipamentele auxiliare? Adica reteaua de camuflaj, telescopul binocular si alte chestii foarte scumpe pe care inca nu le-am cumparat dar imi fac cu ochiul (am bani de cel putin unul). Telescopul ala e aur curat daca iti permite sa vezi cu un Panzerjaeger la aproape 500 de metri, in misiunile cu camp deschis (Malinovska, parca) sau partial deschis (Karelia, ala cu mlastina in mijloc) esti regele junglei, nu se apropie nimeni viu. Reteaua de camuflaj inteleg eu ca te-ar face vizibil de la distanta mai mica decat fara ea, iarasi un plus in asemenea conditii. Pentru un tank nici trusa de scule nu ar fi de neglijat, e util sa poti sa repari o senila mai repede si sa te cari naibii de acolo.
 
Am luat stingător de flăcări manual. E bullshit, n-am apucat să îl folosesc niciodată în peste 100 de bătălii.
Plasa de camuflaj îmi făcea şi mie cu ochiul, dar cred că merită numai la tancuri de tier mai mare; mă rog, poţi să o dai jos de pe un tanc şi să o pui pe altul, deci e OK.

Întreba cineva cândva ce înseamnă procentele alea bonus la crew (gen 75+8%). Sunt din cauza commander-ului. Un comandant de tanc cu skill mare creşte skill-ul echipei.

În altă ordine de idei, am avut două bătălii formidabile în seara asta (şi alte 50 naşpa, but who cares?):
1. Am omorât 5 tancuri (record personal) cu SU-76 şi în aceeaşi bătălie am luat şi award de Defender (84%).
2. Am capturat o bază inamică solo de la 0 la 100% (a ieşit draw că m-au omorât în ultima secundă şi erau şi ei la 100% baza capturată - a noastră!) - award Invader. A, şi eram cu l mai amărât tanc de pe hartă: M5 Stuart :biggrin:
 
Eu am folosit trusa de reparatie rapida de cateva ori, a scurtat timpul de imobilizare din cauza unei senile busite. Nu pot sa zic ca e neaparat necesar un astfel de addon, dar daca ai banii si nu ai ce face cu ei merge.
 
A propos de şenile: frate, în WoT astea-s testiculele tancului, mâncaţ'aş! Cum trage unul în tine, cum track damaged, deja devine absurd la un moment dat.
Pentru orice Tank Destroyer, SPG şi M3 Lee o şenilă buşită înseamnă moarte fără zbatere, fiindcă nu poţi roti turela independent, deci stai şi te uiţi cum te pistonează inamicii.
 
Mi-am luat și io SPG. Grea viață; până nu am trăinuit 100% la gunner și loader nu prea avea rost să trag, doar pe ăia cu șenilele bușite îi puteam prinde cât de cât. Apoi nimeni nu prea face suport pentru SPG, așa că te ia iamicu' ca din oală, până întorci tu. Într-un joc a trebuit să mă plimb ca cu tancu' să curăț baza din Karelia de doi derbedei care vroiau s-o cucerească, că restul echipei era pe coclauri.

Iar vorbind de training ajungem iar la gold. Dacă vrei să nu fii ultimul amărât din echipă cam trebuie să dai banu' pe gold, să faci training la oameni la 100%. Altfel tragi împrăștiat și din an în paște. Iar skill-urile personale (camo, firefight, repair) abia de la training 100% încep. Eu am doi amărâți pe M2 Light care au pornit cu training la 80% (retrain de pe T1), și după vreo 100 de bătălii au ajuns la 90%.
 
Am ramas cu Marder-ul II, i-am dus la 100% pe membrii echipajului, cammo net si 25% skill cammo. Daca prind o pozitie buna pe harta e super. Intr-o lupta am prins un boschet cu vedere la faleza :biggrin: , stateam si trageam in ei ca la poligon, loviti 4 si damage inca vreo 4. Mai nasol e ca P IV, T-34 si KV au coaja groasa...
 
Eu nu dau gold pe training la 100%; îl schimb în general pe bani ca să cumpăr chestii şi să fac upgrades la tancuri.
Hint pentru mai toate tancurile: când se face inamicul roşu, daţi right-click.
Hint 2: mergeţi în settings la joc şi customizaţi ţinta, de asemenea scădeţi sensibilitatea la mouse when in sniper mode.
 
Funcționează și pe SPG-uri în one-to-one, și e cam singura soluție să te aperi cu SPG-ul:
shot_010_small.jpg
 
Dap, știu. Partea și mai faină e că eu eram ultimul din joc, și zice că-s omorât de unul care apare acolo ca Destroyed. Iar dacă numeri câți au omorât ăia dă 14, nu 15 :smile:.
 
Back
Top