World of Tanks

Ce spui despre AT-1 e valabil pentru orice TD, cu diferenta ca PanzerJaeger 1 face chestia asta muuuult mai bine. Adica tun mai precis, range mai mare, penetrare mai buna, creta e fericita.

Acum sunt pe BT-2: foarte rapid, motor puternic, cam aceleasi tunuri ca pe T26 (adica un tun decent de 37mm), cu totul alta poveste, mi se pare echivalent cu PzII sau un M-2 light cu tun mai bun. Intrucat partea de research e in mare parte comuna cu T26 e mult mai bine sa joci intai cu BT2 si sa te chinui cat mai putin cu T26 (cu care am facut misiuni de 13-14 puncte experienta la inceput).
 
Cu PzII eu am cam nimerit în 90% din cazuri în lupte cu d-ăia mult mai supăraţi dar da, la grupa mică, e bun. Pe de altă parte, am constatat pe propria piele, la nivelul meu, că nu e bine să fii cap de listă :hihi: : de fiecare dată, ăilalţi din echipă s-au nimerit începători şi mi-am furat-o artistic, că n-am avut spatele asigurat...
Şi ceva ce n-am priceput, la experienţa echipajului (cînd stai cu mouse-ul deasupra unuia, în garaj): am remarcat că scrie ceva de genul „70% (70+7)”, ce înseamnă cifrele din paranteză?
 
Eu ma impac bine cu americanele. Am T2 Medium Tank, M2 light si medium Tank, iar acum SPG T25 . Sunt destul de rapide, tunurile de 37 sint ok, iar SPG-ul se misca binisor. Sunt upgradate si Elite, nici eu nu ma grabesc la tancuri mai mari, desi imi place cand cumpar vehicule noi. Voi incerca un M3 Lee.
Tancurile germane sunt rapide, insa P III Ausf nu are blindaj, iar tunurile sint cam slabute. Primul TD german e bunicel, insa SPG-urile Wespe mi se par cam lente si aiurea.
Cu rusii nu am incercat.
 
M3 Lee mi s-a parut un experiment esuat, nu poti roti tunul decat vreo 15 grade - mai departe trebuie sa rotesti tancul cu totul. Il suport de nevoie, pana termin cercetarea pentru M4 Sherman (sper sa nu vina si asta cu vreo surpriza).
 
M4 Sherman a fost in realitate un tanc ieftin si prost, dar suficient de ieftin ca sa fie produs in numar mare. Cand era vorba de lupte Sherman astepta intariri :biggrin:
 
M3 Lee este un experiment eşuat, foarte dezamăgitor. Tocmai l-am luat şi eu şi am dat câteva bătălii. Slab. E ciuca bătăilor chiar şi cu upgrades. Trebuie să te ascunzi după tancuri mai bune şi să "ciordeşti" shots, ceea ce sux.
 
Asa era si in realitate, Lee a fost conceput ca o cotiga metalica pentru sprijin de infanterie. S-a folosit pana a aparut Sherman, parodiat de tanchistii germani in Franta ca "Ronson, se aprinde din prima". Insa a fost un tanc adaptabil, inclusiv facut amfibiu pentru debarcare (ocazional si submarin).
Americanii au pus baza in aviatie si artilerie.
 
M-am mai uitat pe forum şi diverşi au pus capturi din joc în spaniolă, franceză... oare noi nu ne-am putea apuca să facem un language pack şi-n română?
 
Poate pentru că sînt român? Poate că l-ar juca şi copii care nu ştiu (suficient) engleză? Ai alergie la limba română sau ce?
 
Ar fi interesantă o versiune în română.
Dacă vreţi o traducere adevărată vă sugerez WinToFlash setat pe română, una din cele mai tari traduceri: usb drive = usb şofer :capu:
 
Stiu copii care joaca WoT si nu stiu engleza. E un joc destul de simplu ca interfata si optiuni, iar jocurile in limba engleza au ajutat multi prieteni de-ai mei care nu au facut deloc engleza la scoala sau liceu sa invete limba, pe cand jocurile in romana nu au ajutat pe nimeni nici macar sa scrie corect in romana. Poate faptul ca nu prea avem traduceri a facut ca foarte multi romani sa vorbeasca bine limba engleza, pe cand aia de au inclusiv filmele traduse (audio) la TV abia sunt in stare sa isi lege sireturile?

Functia creaza organul, zic evolutionistii. Nevoia te invata, comfortul te tampeste, zic altii. Eu cred ca au dreptate.
 
Chiar vrei sa vezi ceva in limba romana? La ce-ti trebuie?

Pentru ca noi nu ne vindem tara, iar generatiile viitoare trebuie sa ignore microbul imperialismului. Iar ca sa adaptam jocul la nivelul lor de cultura, deja propun ca titlu "Lumea la tancuri" sau "Lumea tancelor".
 
Poate mulţi cunoscuţi de-ai tăi se descurcă aparent bine în limba engleză; dacă tu te vezi pe tine şi crezi că toată lumea e tobă de engleză, te înşeli. Nu te obligă nimeni să ajuţi la traducere / să-ţi pui textele în română da' poate c-ar trebui să vă daţi jos din turnul ăla pe care scrie „english rules, ăia care vor română sînt tîmpiţi grămadă”... probabil că tu ai jucat numai jocuri în română, de nici măcar nu eşti în stare să scrii în română, nu? Sau e chestia aia, „las' în plm, că merge şi aşa”?
 
Baaa, bomath mi-a stricat o senila cu artileria lui. :biggrin:
Si cica-s si invader auzi.

Las-o naibii de traducere, io vars cind vad Windows/Office in engleza. Unele lucruri e mai bine sa fie lasate ca la mama lor.
Parerea mea.
 

Attachments

  • invader.png
    invader.png
    162.3 KB · Views: 49
Mama lor e în rusă, în caz că nu te-ai prins... După cum am zis mai sus, cine nu vrea nu se bagă (preferabil nici cu comentarii).
 
Daca nu vrei comentarii nu posta, e singura metoda sigura, altfel din inertie oamenii o sa creada ca e un forum de discutii si o sa raspunda.
 
Back
Top