World of Tanks

Nu țineți toate tancurile, vindeți-le pe cela mai slabe, odată ce ați trecut pe altul mai bun și l-ați upgradat cât de cât. De asemenea, nu cercetați pe toate ramurile research tree-ului, pentru că devine din ce în ce mai scump. În funcție de ce vă place, mergeți pe una dintre ele: artilerie, antitanc, tancuri medii și tancuri grele.

În general, tancurile rusești sunt mai agile și au viteză în linie dreaptă mai mare, cele germane au tunuri mai precise. Eu ma joc cu mediumuri, am un Panther și un VK 3002(DB), și am început să urc pe arborele rusesc (am un A-20 momentan). Mai am un Luchs și un PzIIIA, le-am ținut pentru că sunt un nostalgic (bine am făcut, că acum am și tancuri mai apropiate de voi).
 
Văzut Sergent Rico ca inamic (care a rezistat până la ultima suflare în baza adversă, chiar cu prețul distrugerii unui tanc aliat :biggrin:) și AdrianB1 (pe care nu l-am găsit printre tancurile detectate, așa de bine se pitește). Eu eram ăla micu' cu scouting-ul care a murit rapid, așa că am putut admira spectacolul :smile:.
 
Eu am jucat si astazi, deja incep sa ma plictisesc... insa eu ma plictisesc destul de repede de orice joc :frown:
De obicei ma reped inainte printre primii si sar repede in aer, nu am rabdare sa stau ascuns.
 
Văzut Sergent Rico ca inamic (care a rezistat până la ultima suflare în baza adversă, chiar cu prețul distrugerii unui tanc aliat :biggrin:) și AdrianB1 (pe care nu l-am găsit printre tancurile detectate, așa de bine se pitește). Eu eram ăla micu' cu scouting-ul care a murit rapid, așa că am putut admira spectacolul :smile:.

:lol: Eu încă învăţ :biggrin: Am reuşit să îmi cumpăr şi un tanc nou, foloseam la început Leichttraktor, dar după ce am murit destul ca să acumulez experinţa (şi creditele necesare), mi-am luat un PzKpfw II. La capitolul tactică stau foarte prost, încerc să mă ascund pe cât posibil, dar din majoritatea cazurilor mor destul de repede. Încerc să mă concetrez pe un tanc şi mă omoară altul care apare de nicăieri. Ce bine că în ziua de azi există heat seeking missiles.:biggrin: Am jucat azi 5 ore fără pauză, până când mi s-a încins laptopul-ul. L-am lăsat juma de oră să se răcească şi acu mă bag din nou. Mâine merg la servici de dimineaţă (six o'clock) şi ar cam trebui să mă pun la somn, dar mai am chef de spulberat nişte fiare (dacă am noroc!) Cred că jocul ăsta devine acddictive!
 
First kill!:bravo: E destul de addictive. Inca mai am multe de invatat. Se cunoaste ca ma joc foarte putin in general. :frown:
 
Pentru cine vrea sa joace sniper style clasa potrivita este tank destroyer: daca nu stai ascuns oricum nu ai nici o sansa pentru ca nu ai turela, nu te poti roti rapid, dar daca stai linistit si ai un tun bun esti ucigator: in ultimele 2 misiuni cu primul TD german am distrus 8 tancuri inamice. Tunul de 37mm e jenant, dar cel de 50mm e devastator.
 
Am inceput sa folosesc si cel de-al doiloea cont, spooky61. Initial in facusem in cazul in care o prindea jocul si pe prietena mea, iar acum joc cu el, pe Tech Tree USA.
Cu tancurile americane s-a schimbat treaba total. Am cumparat un tanc mediu, am trimis echipajul la scoala de tanchisti si bune maniere, si pot spune ca diferenta fata de tancurile germane este simtita. Gata cu frustarile lui Panzer III A si Panzer II, am un M2 cu care apar valorile democratiei, din moment ce Fuhrerul m-a mintit si m-a trimis la lupta intr-un tanc total neadecvat. E drept, PII si PIII aratau bine, M2 arata ca o cotiga cu tun, insa chiar e ok, am castigat un duel frontal cu un PII fara mari probleme. Parca e altceva sa sti ca nu ti-o iei pe carapace instant.
 
Adi n-am vruuuut! :sad:

In alta ordine de idei nu's de ce da' ma cam plictisesc. :frown:
Aceleasi 4-5-6 harti, aceleasi tancuri, acelasi luat in freza sau cistigat glorios, nu's ce sa zic. Asa sunt toate jocurile on-line?
 

Attachments

  • adi.png
    adi.png
    196.4 KB · Views: 58
Well... depinde :smile:
La început, cât eşti mic şi amărât... e cam nasol. Apoi depinde de echipă şi echipele pe-aici sunt cam haotice. Dar nu uita că e un beta; multe lucruri or să se schimbe (în bine!) în timp.
 
Mi se par cam dezichilibrate meciurile! Adică bagă la grămadă jucători fără să facă otzâr de sortare: începători cu începători, mediu cu mediu, etc. M-am chinuit azi vreo trei ceasuri să omor şi eu măcar un tanc, şi în cele din urmă am reuşit (cu mari eforturi). Zăream câte un inamic începeam să trag cu tot ce aveam, nimeream vreo două salve, inamicul se întoarce înspre mine, one shot one kill. :mda: Sau ieşeam şi eu cu Maybach-ul la plimbare, nu mergeam pe şosea că deh, aveam 4x4 de ce să nu îl folosesc :hihi:, şi dintr-o dată iar one shot, one kill, fără nici un fell de avertisment. De obicei sunt cu ochii pe hartă după punctele roşii dar de cele mai multe ori nu vezi nimic decât când e prea târziu. Totuşi thank heaven că dă puncte de experienţă şi la învinşi... dar în ritmul ăşta ajung şi eu la tancurile bune la primăvară (am văzut câteva exemplare secşi la peste 5.000.000 credite :biggrin:), când vine vremea bună şi mă apuc de tenis.

Apropo, cum pot să îmi vând tancul? Am încercat azi să îmi vând tancurile slabe şi mi-am prins urechile pe acolo :capu:
 
O echilibrare exista, in functie de tanc. Cu unul de nivel 1 nu o sa vezi SPG-uri si antitanc.

O chestie descoperita acum: daca esti distrus intr-o batalie poti da exit. Tancul va fi blocat pana la terminarea ei, dar in timpul asta poti incepe alta cu alt tanc, iar din ce am vazut vei primi exp si bani pentru cele parasite.
 
daca esti distrus intr-o batalie poti da exit. Tancul va fi blocat pana la terminarea ei, dar in timpul asta poti incepe alta cu alt tanc, iar din ce am vazut vei primi exp si bani pentru cele parasite.
Pai eu fac asta de la primele batalii cind o luam in freza instantaneu. Exit, next tanc, exit next tanc si ajungeam (uneori) sa am toate trei tancurile in battle. :biggrin:
 
Am intalnit SPG si T1 (primul tanc american) pe aceeasi harta, am intalnit M2 light tank si in meciuri de incepatori (cu tancuri L1) si acelasi tanc in meciuri cu Panzer 3A. Hartile am vazut ca variaza, sunt unele care nu sunt disponibile pentru incepatori si altele de incepatori in care am avut batalii cu medium tanks.
 
Editează cineva primul post cu toate IDurile in-game, să nu ne mai chinuim? Miahi? :biggrin: Că tot te-ai oferit :biggrin:
 
Tank Destroyer-ele stau de obicei după tufişuri, nu e uşor să le găseşti. Ştiu fiindcă am fost şi pe partea ailaltă a baricadei :smile:
 
Aseară am jucate cu frate-miu 3 meciuri, 2 în aceeași echipă și unul în echipe diferite. Dădăeam click pe butonul battle în același timp și ne băga în aceeași bătălie. :smile:
 
Te-am văzut de dimineață într-o luptă; tu erai primul în echipa adversă, eu eram ultimul (cu T1). N-am apucat să te găsesc, te-au găsit alții mai repede :biggrin:.

Am adăugat nick-urile ingame în lista din primul post.
 
burebista, stai liniştit, nici o problemă... tancul ăla e de toată jena, da' e pe linia spre Panther, aşa că tre' să joc cu el, pentru experienţă (da, se poate transfera experienţa de la celelalte, da' costă 1 aur fiecare 25 de puncte de experienţă)
 
Back
Top