World of Tanks

Sunt si eu in joc gatonisus .
Intru de obicei seara.
Am omorat si eu vreo 5-6 tancuri in total de 2 zile de cand joc.
Ma tenteaza sa iau o artilerie sa vad cum merge.
Poate facem o echipa.....
 
Deci, echipe se pot face doar cu cont premium, pana atunci ne descurcam cum putem. E nevoie de cont premium doar pentru cel care creeaza echipa, nu pentru toti.

Am facut aproape tot tier 2, ma distrez acum cumparand si jucand cu fiecare tanc in parte pana ajung la elite. Cele T1 sunt elite, la T2 mai am cate un singur research la P II, P 35 (t), M2 si artileria germana.
 
Daca te ascunzi si nu te lasi omorat primesti bani frumusei, asta evident daca echipa ta e cea care castiga.
 
That's not a nice attitude, ideea este sa te implici in joc si sa incerci sa faci ceva pentru echipa ta. Am remarcat ca cei care stau degeaba si asteapta sa faca bani pe spinarea echipei incep sa fie raportati care gamemasters, ceea ce e un lucru bun.
Si, de curiozitate, ce intelegi tu prin bani frumusei? Eu cel mai mult am primit vreo 8.000 de arginti dupa o batalie, in care echipa mea a castigat (am ramas 2 la final, din care celalalt era ascuns intr-un tufis in baza de la bun inceput), 4 kills in total dintre care ultimele 2 tancuri adverse, deci loviturile decisive.
 
Nu stiu, ca nici eu nu stau ascuns, joc for fun, nu pentru puncte. Unii mai stau ascunsi in jurul bazei pentru aparare, in general eu mi-o iau pe carapace ca ies la macel.
 
Am jucat in pluton cu unic si bomath. E fun sa-ti iei un foc de la un Sherman si sa mori, cind tu tragi cu găinaț.
Unic joaca bine, bomath e foarte organizat, eu mi-o fur rapid.
 
Well, așa cum zicea nenea Xll, am jucat cu el și cu bomath, așa, de încălzire. It was fun :smile:

Pe măsură ce ne mai cunoaștem și mai cumpărați tacuri mai bune, o sa meargă mai bine. Rețineți ideea de bază, mai ales pentru tancuri light: dacă vă mișcați, scad mult șansele să fiți loviți. Dacă vedeți un tanc mult mai puternic decât voi, fugiți. Altfel, o lovitură și sunteți morți. Bine, asta mi se aplică și mie. Să vedeți ce drăguț e când trage un IS7 după tine :smile:

Și doi, dacă vă opriți, încercați să o faceți fie într-un tufiș, fie protejați de o clădire sau un zid. Altfel, e mult mai distractiv să joci în echipă.
 
Cu artillery trebuie să stai ascuns, asta e şi ideea. Eşti practic un sniper; schimbi pe top-down overview, tragi într-un inamic, relocate, rinse and repeat.
Noaptea trecută a fost un meci superb; eram cu T57-le, ascuns prin boscheţi, am omorât un inamic, după aia a rămas la inamici un tank destroyer, la ai noştri eu, un light tank şi încă un arty; light tank-ul a mers în faţă, îi scriam pe chat: "spot the dude, hide, don't engage", am luat-o înainte prin boscheţi, ăla l-a descoperit pe inamic (avea nenorocitu' 6 kills), eu am ţintit pe ăla, i-am dat două în freză şi l-am rupt. Excelent :smile:
 
Pls do tell, de unde si cum produci atatia bani de cumparasi toate tancurile? :smile:

Nu am bani, cred ca mai am vreo cateva mii de credite, tancurile au costat vreo 100-150.000 toate cu upgrades cu tot. Daca scoti vreo 2500 pe misiune, maxim 5000, dupa reparatii & ammo, in cateva ore ai banii astia.

Eu inca prefer sa joc in liga mica pentru ca nu am bani de echipamente (repair kit, chestii din alea de trec de 50.000 bucata) si e mai distractiv sa joci echilibrat (joc cu T 35 (t)) decat sa ai cel mai slab tanc din pluton si sa ti-o iei de fiecare data. Cu M2 toate bataliile au fost in zone in care eu aveam de departe cel mai slab tanc, restul erau din seria 3 iar eu nu aveam pe tanc decat o mitraliera Browning si un motor prapadit - cum poti sa joci in conditiile aste? Nici ca scout nu merge, pana faci research nu ai bani de reparatii, iar in lupta nu zgarii macar pe nimeni altcineva, poate doar un prapadit cu artilerie daca il iei fix din spate.

Nu stiu insa ce sa fac cu tancurile, am garajul plin si sunt aproape elite cu toate, daca le vand iau maxim 1/2 din pret, daca le tin nu pot avansa. Scria prin FAQ ca poti vinde tancuri altor jucatori, dar nu am gasit optiunea, as da tancurile 1 fully upgraded cu macar 3/4 din pretul echipamentului de pe ele.

Cum faceti sa jucati meciuri impreuna?
 
Am observat că unul din două jocuri îl pierd fie că mor sau pierdem prin cucerirea bazei. N-am avut până acum două jocuri consecutive câştigate sau pierdute.
 
Unele jocuri sunt foarte ciudate, nu ştiu dacă ţine de experienţă sau echilibrarea echipelor. De dimineaţă am avut două jocuri la rând în care echipa adversă a fost făcută bucăţele mici, adică vreo 10 tancuri în baza inamică atunci când a murit ultimul adversar.

BTW, nu mi-e clar ce e mai "bănos": capturarea bazei sau distrugerea tuturor tancurilor. Presupun că distrugerea, am avut un joc în care mai era foarte puţin până să fie capturată baza şi s-a "ordonat" părăsirea ei şi căutarea amărâtului rămas.

Lista cu participanții și statisticile s-a mutat în primul post.
 
Yay! Am reusit 4 intr-o lupta si am si terminat-o viu. :biggrin: Cu dracia asta de tanc PzKpfw 35 (t).
Da' o intrebare timpa, ordinea in echipa ta e data de bengosenia tancului sau e aleatoare? Ca daca e dupa bengosenie eram primul sau al doilea in echipa cind am halit alea 4 tancuri asa ca nu e prea glorioasa treaba.
Vine uichendu' sper sa ma prinda mai bine.
 
Adaugă-l şi pe "tractir", e IMHO de aici dar are doar o stea, şi nu poate să posteze în acest topic.

Încă nişte zone de bătălie: Pagorki
Prokhorovka - într-o parte linie de tren, în cealaltă drum cu boscheţi.
Ensk - cu gara mare şi bases în capetele liniilor de tren
Abbey - lac mic într-o parte şi o abaţie la mijloc
Karelia - drum lat în diagonală, toamnă, baze în diagonală.
El Halluf - zonă muntoasă, uscată, gen Afghanistan :smile:
 
Din păcate ordinea e după clasa şi upgrade-urile tancului, posibil şi după XP. Cu T1 eram întotdeauna ultimul în listă, după ce am upgradat la el sunt primul... dintre ceilalţi care au T1 (probabil neupgradat).

war, pot să-ţi editez primul post ca să pun lista acolo? Ar fi mai simplu de găsit.
 
Name Battles Victories Experience
LNT 40 16 3283

Gata, îmi cumpăr Panzerjäger. Numai să văd ce-mi permit. :evil:
 
Eu am nick-ul Akbhar. Nu prea am avut timp de joc, poate recuperez ceva in seara asta si maine. :biggrin:
 
Back
Top