World of Tanks

SI eu mi-am luat-o peste ceafa in 3/4 din primele 20 de batalii, pana am pus un motor bun pe tanc eram sitting duck. Tancul rusesc e de departe cel mai prost cu exceptia unuia fully upgraded folosit ca sniper; cel german e decent, cel americat e overrated fata de realitatea istorica (ca toate tancurile americane intalnite de mine in joc).
 
Joc cand cu un Leichertraktor upgradat cu tunul de 37 mm, cand cu PII-ul cu tun de 20 mm, am reusit sa mai pocnesc tancuri de acelasi tip cu al meu, intr-o lupta am doborat doua. Cu P-II-ul am doborat un P III, eu aveam senilele blocate, dar cred ca i-am blocat turela cu o lovitura norocoasa, la 2 pasi de mine.
O data am cucerit 80% din baza insa mi-am luat o scatoalca de la un P III si s-a terminat. Simpatic joc.
 
Gata buey, că-mi faceţi poftă şi sunt la muncă, nu mă pot juca :frown:
În altă ordine de idei, creează cineva pliz canalul de chat XF în joc? Şi intrăm pe el şi măcar aşa ştim cine-i online and stuffz.
 
Nicknames so far:
Allex_DD
guguloi
Joe_Kid
LNT
nicuurs
SergentRico
war4peace
Xllerator

Adilehanceanu, miahi?
 
Păi eu sînt tot adilehanceanu şi-n joc... şi da, am reuşit să sparg două tancuri în vreo 15 lupte :biggrin:

O chestie ciudată: nu am nici un fel de sonor în joc, nici muzică nici zgomote. E ceva dubios la mine sau aşa e în general?
 
Da, e dubios, are sunet.

Eu am ras aproape 100 de tancuri si in ultimele misiuni m-au bagat cu P II (light tank) doar in misiuni in care apareau P III (pot sa trag oricat in ele ca tunul de 20 mm nu penetreaza asa ceva) si artilerie. Adica sunt tocana, mor in fiecare misiune fara sa zgarii pe cineva. Si cel mai urat a fost cand au lasat tancuri medii si artilerie pe prima harta de incepatori, cand am vazut primul obuz cu bolta m-am uitat in paharul de suc sa vad daca nu miroase a whisky.
 
E ceva dubios la tine. Eu am sunet, tot ce trebuie.
Am creat canalul "XF.RO" în joc, parola e "xfrulz" :smile:
E mai simplu să ne adunăm toţi acolo şi vedem dintr-o privire care e online, comunicăm, alea-alea :smile:

Câteva nume de hărţi:

Sand River
Karelia
Cliff
Himmelsdorf
Prokhorovka
Murovanka


În lista de tancuri deţin T1 Cunningham (newbie tank), M3 Stuart (T3 light), T2 Medium Tank (T2 medium), T57 şi M37 (T2 şi T3 SPGs).

Intraţi şi pe canalul de chat "romania", sunt câţiva români acolo, poate mai îngroşăm rândurile...

One more thing: am dat drumul la training accelerat până la 75% pentru tot crew-ul de la T2 medium Tank, că aveam credits. Ce să zic... ocheşte mai bine şi trage mai repede ca un light tank cu crew la 50%. Belea :smile:
 
Last edited:
Mă găsiți și pe mine în WoT. Nickname: (pam-param...) bomath
Mai sunt și Xllerator (posibil să-l știți mai ales de pe Price) și scristian (ss_killer pe CHiP).

Nu-mi vine sa cred câți văd în WoT din „garda veche”...
 
Da, e dubios, are sunet.

Eu am ras aproape 100 de tancuri si in ultimele misiuni m-au bagat cu P II (light tank) doar in misiuni in care apareau P III (pot sa trag oricat in ele ca tunul de 20 mm nu penetreaza asa ceva) si artilerie. Adica sunt tocana, mor in fiecare misiune fara sa zgarii pe cineva. Si cel mai urat a fost cand au lasat tancuri medii si artilerie pe prima harta de incepatori, cand am vazut primul obuz cu bolta m-am uitat in paharul de suc sa vad daca nu miroase a whisky.

Si eu am sunet si toate cele.
Eu am doborat cu tunul automat de 20 mm un PIII. insa evident din lateral-spate. Blindajul frontal e mult mai rezistent chiar si la Leichertraktor.
Am folosit si tunul de 37 de pe Leichertraktor insa n-am facut nimic cu el, mai bun a fost cel de 20 mm.
Deocamdata am facut research haotic, asa ca am si PII si un Sturmjager I sau cum ii zice primului tank dstroyer, tun de 4,7, insa mobilitatea e proasta, blindajul slab, asa ca prefer PII. Tancurile de artilerie nu prea sint bune in oras sau cand nu ai o ridicatura de teren din cate mi-am dat seama eu.
E cam nasol cu PII-ul, ca sa poti dobora ceva trebuie sa te apropii destul de mult, iar din greseala te poti apropia de unul prea mare. Ca tactica mi se pare bun atacul in grup, deoarece mai multe tancuri usoare pot scoate dun lupta unul mai bun.
 
M-am inregistrat, am primit confirmare, si acum urmeaza sa instalez.
Rwvin cu ID info.

PS: Happy Hunting! :biggrin:

PS2: are cineva habar cat trafic face joculetul?
Intreb deoarece vreau sa stiu daca se poate juca online, conectat la internet via serviciul Internet Mobile de la Vodafone (cel mai ieftin abonament), mai ales dupa ce s-a terminat perioada de transger rapid (1GB, parca) pe luna.

PS3: se pot face clan-uri/echipe? LaidBack2, anyone? :wink:
 
Și eu sunt miahi în joc. Intru doar seara puțin și dimineața la fel. Aștept noul laptop, să mai pot juca și în "restul timpului". Sper ca săptămâna viitoare să se întâmple ceva, one way or the other.
 
Voi aveți „Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86)” instalat? Că din ce zic ăștia aici, asta ar fi singura chestie care/mi lipsește (referitor la problema cu lipsa sonorului).

Iar de pus pe laptopul de la serviciu, nici n-are rost să încerc, de abia am 30 FPS acasă, pe calitate minimă, la 1024x768, cu Athlon 4850e și onboard-ul din 790GX...
 
Am sonor, am fepeseuri, am pingu' bun dar nu's ce sa zic parca nu ma atrage chiar asa precum am sperat. Poate din cauza ca o iau in freza in 90% din meciuri? :biggrin:
E drept ca si upgradeurile alea le-am facut haotic in astea 2 zile de cind ma plimb p'acolo. O sa incerc s-o iau mai metodic, poate-poate.
 
puterfixer, ştiu de unde să iau ăla, întrebam dacă voi, care aveţi şi sonor, îl aveţi instalat (oricum, acum nu-s acasă aşa că nu pot să experimentez nimic).

burebista, eu am jucat aseară 3 ore jumate, am spart numai 3 tancuri, din care unul era de la mine din echipă... deci, tre' să perseverăm :hihi:
 
Eu mi-am upgradat de dimineaţă complet T1 şi am trecut la skills pentru echipă (toată experienţa pe crew, stealthy bastard + repairman). În medie omor un tanc pe joc, maxim două, depinde unde găsesc să mă ascund.

Sper că o să meargă pe Quadro NVS 3100 + 512MB RAM, e kindof echivalent 6800-lui de care zic ei la min requirements. Pe NVS 110 + 128MB RAM, ce am acum pe laptop, nici nu porneşte.
 
Back
Top