Yup, arty e easy mode pentru XP si credite. Mai ales alea pina in Tier 6/7 produc la greu. La mine Object 212 e moneymakeru' ca sa ma pot juca linistit cu tancurile de Tier 9/10.
[
Wall of text]
In asteptarea peciului 0.7.0 bag fo' 2 impresii despre Patton Elite. Drumul pina la el este destul de placut. Atit T20 cit si Pershing sunt medium-uri interesante. Nu prea am simtit povara grindului cu ele.
Pentru Patton ar fi bine sa aveti ceva free XP (23k) macar pentru senile ca daca pleci chel de la inceput nu e prea bine. Daca-i pui senile ai loc si de module si treaba e destul de OK chiar si cu tunul de 90 (e ala de pe M6 de fapt dar tweakuit un pic la RoF si penetrare).
Apoi mai ai de grinduit fo' 46k XP pentru tunul de 105 care e adevaratul damage dealer. Penetrarea buna, RoF de neam prost (trage odata la 7.5 secunde cu turela a doua) si damage mai mult decit decent (390 HP). Urmeaza motorul (12k XP) si turela (24k XP) si ai ajuns practic la maximum ce poti scoate din Patton.
Ce-mi place la el e mobilitatea asociata cu DpM-ul excelent. Nu are top speed mare dar in schimb are acceleratie si manevrabilitate si in ciuda accuracy 0.37 a tunului ma descurc excelent la tras din mers in arcade mode si la distante medii spre mari. Ca nu penetrez intotdeauna e de inteles ca nu am timp sa ochesc din mers weakspot-uri in sniper mode dar macar nimeresc tinta. Am pus totusi si Vertical Stabilizer dar ma gindesc ca pentru curiozitatea mea sa-l schimb cu Optics deoarece Patton are cel mai mare view-range din joc (480 m) si mi-ar place sa luminez toata baza inamica din prima secunda (pe harti gen Malinovka de exemplu).
Plusuri ar mai fi si gun depression, este priceless pe harti cu dimburi.
Ca minus nu pot trece decit paper armor dar sincer asta nu ma mira/deranjeaza deoarece stiu ca asta e o trasatura generala la tot ce e tanc american. Practic la tancurile americane cuvintul
bounce nu exista in dictionar (bineinteles daca oponentul a auzit de impenetrable turret si ocheste in paper-hull).
Tot la "minus" as putea pune si RoF-ul. Dap, la 1000 credite un obuz ma trezesc la sfirsitul meciului cu o nota de plata cam piparata la munitie (am meciuri destule in care trag intre 20-28 obuze). Iese ceva de genu', 20k pentru reparatii tanc distrus, 25k pentru munitie, 3/6k pentru consumabile si daca am pierdut meciul gaura e cam maricica.
Despre module/crew damage. Am si de astea. Loader/ammo rack/gun sunt cele mai frecvente si din cind in cind mai iau foc si-mi strica motorul (dar astea numai in meciurile cind dau raite prin echipa inamica si sunt prins in curu' gol ca sa zic asa).
Ca si impresii de joc depinde de mai multi factori. In primul rind de matchmaking (de fapt mai mult de balance deoarece daca ma lasa singurul medium vs. o haita dincolo am cam pus-o) si apoi de calitatea coechipierilor (pentru ca daca in loc sa formam o haita de medium-uri fiecare o ia la dracu-n praznic de capul lui s-a dus naibii meciul). Bineinteles mai depinde si de deciziile mele de moment si cheful de joaca. Am meciuri in care am facut haos pe harta (unul are m-a facut sa rid a fost medalia de Scout cu 13 bucati iluminate pe harta Steppes, mi-au scapat numa' artileriile ca erau dupa calea ferata si n-am mai apucat sa ajung acolo), am meciuri so-so in care n-am facut nimic spectaculos si meciuri care se termina intr-un minut (one-shooted by arty - de doua ori pina acum, sau dat nas in nas cu grosul trupelor inamice).
Patton mi-a adus si niste satisfactii personale gen ras toate artileriile inamice sau omorit face to face niste T-54 (3 pina acum).
Comparativ cu echivalentele lui de la celelalte natii (desi n-am niciunul in garaj) as zice ca prefer sa dau peste un T-54 decit peste un E-50.
Una peste alta este ceva diferit fata de tancuri/TD/arty. Inca trebuie sa ma adaptez la stilul de joaca al medium-urilor deoarece eu sunt obisnuit sa fiu mai static cu tancurile pe care le am in garaj pe cind cu asta trebuie sa fiu intr-o continua miscare.
[/
Wall of text]