Ah, bullshit eşti gata. Mai sunt o căruţă de tancuri pe-acolo

Uite, idee: fă-te scout expert şi beleşte arty la greu
Revenind la scopul pentru care scriu postul ăsta:
Am cumpărat T29! Cu tunul de 105mm, turela cu urechi, radio, crew la 90%... chestie interesantă: dacă ai secondary skill pe un echipaj (de ex. repair), acesta se păstrează mai departe dacă faci retraining; acum am 5 membri de echipaj T29 cu 90% skill şi 64% repair skill

Am pus pe el Stabilizer (se simte diferenţa!), Ventilation şi Toolbox.
Acuma chestia interesantă...
Am făcut 2 meciuri de training cu Jaffar; el în IS-3 şi eu în T29. Ce-am aflat noi:
- De multe ori primeşti notificarea de Critical Hit la oha; în sensul că pe tine te anunţă "Critical Hit!" sau face Ding!, HP-ul la inamic scade, dar inamicul nu are niciun modul stricat. Jaffar zice că e din cauză că unele module au HP şi practic a scăzut HP-ul la modulele respective, dar nu până la 0. Problema e că i-am dat de aproape 2 gloanţe în ţeava tunului, i-a scăzut HP-ul, am primit 2 notificări de Critical Hit, dar el raporta că nu i-a "murit" niciun modul.
Pe wiki
se spune că:
Hit enemy tank, got a critical, but caused no HP damage: Possibilities
* Shot went through an external module(s) (Tracks, view finder, range finder, etc) and then missed the rest of the tank.
* Shot went through an external module(s) and then bounced off the armor.
* Shot penetrated and went into a module/crew member and caused no damage. This can happen because Maus tracks can fully absorb a 75mm shell. Exact values for this are unknown but the concept that a shell can "lose" damage by hitting a crew member or a module should be remembered.
Ultima s-ar putea să se aplice, dar totuşi... 3 lovituri care au generat damage de 600 HP? Cam dubios.
- "Urechile" de la T29 sunt ca untul, orice pătrunde.
- Am avut ghost shells! Am tras de la 50m în IS-3, nicio urmă de hit, Jaffar a zis că nu a înregistrat nicio lovitură, nimic (de obicei apare semiluna aia roşie chiar dacă e bounce). Eu n-am primit nicio notificare. Zona în care am tras trebuia să dea 100% bounce.
Concluzia: T29 e mişto, mai ales armura aia frontală de treij' de centimetri

; dar jocul are încă bube destul de enervante. Oh well, om trăi şi-om vedea.
Cine are chef de training stuff să mă anunţe