World of Tanks

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
[...]imi place M3 Lee.[...] Din pacate e foarte multa experienta de acumulat cu el pentru ca are 2 cai de upgrade in loc de una[...]
Trei. M4 Sherman, T1 Heavy şi M7 Priest. Asta dacă îl vrei Elite.
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
titlul de Raider s-ar traduce Ninja Schija in termeni romanesti. :biggrin:
In beta am prins si eu doua sau trei medaii de raider.... cand uitam de joc si imi vedeam de alte treburi si reveneam ca o zambila in joc si ma duceam senin spre baza lor, fara sa mai fie cineva in drum :biggrin:. Cred ca una am facut-o pe bune. Am stat pitit si dupa ce am prins cateva hituri si deja echipa adversa era subtiata m-am dus si eu la atac.

Zilele astea am jucat cateva meciuri si m-am trezit cu T28 sau SU-76 in fata a 5-7 IS/KV-3/Tiger... In fine, OZN-uri de care ma ating doar ca sa stie ca-s acolo.

Daca as putea sa piratez jocul asta cu cata placere as face-o. :smile:
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
Sunt lucruri de calitate proasta pe care totusi le-ai accepta daca ti le-ar da cineva gratis. Dar crezi ca ai da banii pe ele?
Pentru mine (insist sa bolduiesc in caz ca ca unora nu le sare suficient in ochi exprimarea) e o insulta sa ceri bani pentru un joc cu o asemenea realizare tehnica si m-as simti cu adevarat prost (fata de mine) daca as sari cu banul ca sa fac dintr-un joc prost un joc mai putin prost. Dar fiind gratis e bun de pierdut vremea.

Acestea fiind spuse mi-as dori sa fie 100% pe bani doar ca sa pot sa il crackuiesc, sa-l piratez si sa le fac si eu lor in ciuda asa cum le fac ei jucatorilor... :smile:
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
Pai nu-i ca si cum as putea sa protestez in alt fel. Raspunsul logic ar suna cam asa: "Nu-l mai juca".
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
8,179
Trei. M4 Sherman, T1 Heavy şi M7 Priest. Asta dacă îl vrei Elite.

Mda, am uitat de popa. Still, e distractiv daca e intr-un meci de tier 3-6 sau 2-5, dar orice tanc e aiurea intr-un meci in care e ultimul din lista si nu are calitati de scout.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Nu ştiu ce să zic. Mie mi s-a părut cel mai oribil tanc din toată grămada.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,588
Între timp am trecut de la Luchs la Leopard, și e mult mai fain. În primul rând 50% din upgrades sunt de pe Luchs, deci nu pleci din prima cu porcărie de motor. În al doilea rând ai tun cu care te poți da la medium-uri. În al treilea rând ai blindaj mai serios. În ultimul joc m-am distrat cu un KV în baza lor, eu nu puteam să-l zgârii, el nu putea să mă prindă, că mă ascundeam după tancuri distruse. Am luat vreo 3 lovituri directe de la KV de aproape (presupun că n-avea nici el cine știe ce tun totuși) dar am supraviețuit până l-au nimerit cu artileria. Excelent pentru vânat artilerie, față de M5 Stuart are avantajul că ține mult mai bine la lovituri.

Partea nasoală: se descalță cam repede.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Look what we have here :smile:

Am trimis invitaţie către Jaffar.
Nu pot trimite invitaţie către cei care sunt deja în alt clan; ergo, e la latituudinea voastră să alegeţi dacă ieşiţi de acolo şi veniţi în CDP.
Avem şi topic de recrutare...

Vă aştept :smile:

(LE: Avem şi canal public: CDP-Public în joc)
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,720
Cool!! Încă din weekend am ieșit din STAPA, doar mâine după-masă pot intra în clan.
 

takeda

not human
Joined
Oct 11, 2003
Messages
215
Vazand ultimele spg-uri tier 8 adaugate in patch m-am hotarat sa merg pe cele de la rusi, dupa ce la tier 7 americanii mi se pareau superiori. Dar am facut vreo 14k exp chinuiti cu SU-26 ca sa descopar ca si cel mai bun tun de la SU-5 are range slab, damage asemanator si doar 14 ammo maxim. Dupa cateva meciuri l-am vandut si am luat din nou KV sa merg spre S-51, nu inainte de a lua o medalie mai rara. :biggrin:

w3.png
 

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,906
La SU-5 ajungi destul de des la ultimul obuz, asta nu imi place nici mie, alaturi de range-ul slab. Altfel, e un tanc de arty chiar decent. Iar cu SU-26 n-a fost deloc chin, il voi pastra forever and ever, cand am chef de fun fun fun ala este tancul ideal pentru mine...
PS: cum papuci ies din clan?
 

Jaffar

Wizard
Joined
Oct 20, 2003
Messages
906
Diferenta dintre el si precedentul este doar la penetration, asa ca depinde de stilul de joc. Eu ma intalnesc foarte des cu IS-3 face to face, si cu asta nu mai trebuie sa dau cu HE :smile:
 

burebista

Manic Miner
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,616
Daca te referi la BL-9 pe linga penetrare mai are un atu important: accuracy. 0.35 fata de 0.4 il face tun de sniper. :smile:
RoF-ul e decent si la BL-9, dar penetrarea si accuracy fac toti banii banuiesc.
Intrebarea mea era mai generala, daca tancul in sine merita (bineinteles ma refer la full-upgrade, echipaj 100%, module, etc).
Adica eu deja ma cam impiedic la credite cu IS-ul simplu si banuiesc ca la Tier 8 devine si mai dureros o infringere cu citeva obuze trase si mort timpuriu...
 
Top Bottom