World of Tanks

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Păi depinde de ce fel de tancuri îţi plac. Sincer, eu înclinam spre Churchill sau T14, dar fiindcă vreau NEAPĂRAT un T1 Heavy m-am gândit că devine cam redundant să am două tancuri Tier 5 care fac cam acelaşi lucru. Iar tanc medium tier 5 chiar nu vreau să ţin, deci Matilda a rămas soluţia evidentă.
Ce mai avem ca tancuri gold... mai avem A32 dar ar fi fost "superseeded" de M5 Stuart (care mi s-a părut un tanc OK de scouting şi lolfun), Valentine care e tot light tank, deci pas, RAM II (care sincer merită din câte am auzit, dar am avut eu o reţinere la ăia 450 gold daţi în plus; adică 250 pentru tank şi 200 pentru încă un membru al echipajului dus la 100%)... Ai de unde alege.
Cert e că orice ai alege ca tanc premium, o să îţi aducă credits gârlă.

LE:

Deci da.

1. Match-making-ul e varză.
2. Acel "ding" nu înseamnă că ai făcut niciun critical hit, e un fel de "na pula", fiindcă am dat "ding" într-un inamic şi la final de meci am luat 40 XP (cu premium) şi 0 damaged.

Am o captură video care le dovedeşte pe ambele.
Will be back soon with details.
 
Last edited:

spooky51

Obi-Wan Kenobi's cousin
Joined
Jan 5, 2007
Messages
460
Am jucat eu cu RAM II si nu mi-a placut deloc, are un tun slab. Mai slab ca cel de pe T-14 din cate tin minte.
Tunul de pe Mati e mai bun decat cel de pe T-14, totusi T-14 e un tanc destul de ok.
Un tanc gold slab mi s-a parut rau cel greu german, un dulap greoi cu un tun amarat.
Tancul gold minune ramane tot Pz38H735(t) tancul german de tier 2. Fuge lumea de ele ca de dracu', un pluton de 3 tancuri din astea iti imprastie toata echipa.
 

Demiurgus

Membru Senior
Joined
Dec 11, 2003
Messages
7
Nu stiu ce-au facut cu 0.6.3.11. Tancuri klingoniene peste tot, frustrant ca intotdeauna. Din cate am citit pe forumul oficial peciu 0.6.4 nu aduce prea multe imbunatatiri. Ce-i cu adevarat deranjant e felul in care Wargaming isi trateaza comunitatea, au o atitudine foarte ingamfata "sorry, but you are wrong and we are right". Imi aduce aminte de Allods Online, tot o chestie ruseasca (WG is bielorusi parca, da na), s-a prabusit dupa cateva luni deoarece lacomii cereau bani pt un element necesar al jocului.

Mna, uitati un meci "interesant":
 

Attachments

  • shot_026.jpg
    shot_026.jpg
    576.2 KB · Views: 43

bonko

Membru Senior
Joined
Aug 27, 2004
Messages
117
Dpmdv matchmaking-ul "gresit" are un rol f important: ii tine pe oameni in joc. Tot timpul este ceva care te nemultumeste si te face sa vrei mai mult. Un excelent tool de mktg!
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,245
În momentul ăsta e undeva între "bloody hell, poate la următorul nu mai e aşa" şi "bloody hell, io nu le dau bani la ăştia".
 

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Messages
1,976
"bloody hell, io nu le dau bani la ăştia" - asta e sigur.
"bloody hell, poate la următorul nu mai e aşa" - cateva jocuri te face sa continui; dar dupa un timp te plictisesti si iti bagi picioarele.
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,505
But, but...I AM THERE!!!!

shot_043.jpg

Acu' un sfert de ora am capturat screen-ul ala. Inteleg ca-s la tier 2, inteleg ca-s la 60% training la echipaj si n-am niciun modul da' da-o dreq, nu vad in fata ochilor nici sub 50m? :capu:

Acum sunt pe muchie. Ori imi iau un minim de gold de 40 lei ca sa-mi iau un tank premium d'ala pentru farmat credite sa pot trece mai repede spre tier 5 ori ma las de joc de tot.
Este sinistru ce meciuri am de cind s-a dat drumul la jocul oficial.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Ce sunt chestiile alea fistichii din listele cu jucatori? Nu am vazut pana acum asemenea sorcove.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,245
World of Tanks plugins. În principal tot ce e textură (imagine) se poate schimba. Aici găsești o listă. Eu folosesc Colorblind mod - face tancurile mai vizibile (icon-uri mai mari, contururi mai groase, buline mai mari pe hartă, etc).
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,505
Un mod cu descrierea vehicolului. Acu' sunt in cautari de unul optim. Era OK asta daca nu era asa de colorat. Mi-e mai usor sa vad tier-ul, tipul tancului si armura maxima. :smile:

LE: mai am unul cu reticle in sniper mode. Caut si io ceva diversificare in loc de invisible tanks si matchmaking enervant.

LE2: Am testat cardu' Visa electron a lu' nevasta-mea. Matilda here I come. :biggrin:
Sper sa nu-mi para rau ca am dat un ban pe jocu' asta...
 

Attachments

  • shot_049.jpg
    shot_049.jpg
    518.4 KB · Views: 31

spooky51

Obi-Wan Kenobi's cousin
Joined
Jan 5, 2007
Messages
460
Nu stiu cat de intelept e sa folosesti cardul dnei. Burebista pentru ceva numit "Matilda" :smile: .
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,505
Shit. Nu mi-a dat prin cap. :biggrin:

LE: Si ceva pr0n cu Matilda asta. :biggrin:

matilda.png

Sharpshooter, Sniper, Master Gunner, Invader, un kill juma' pe meci, o nebunie. Hai ca mi-a mai venit inima la loc. 40 lei bine investiti. Pina acu'.

LE: De azi 17.04.2011 SU-85 a poposit in garaj. Nu-i rau pentru 5 zile de joaca si 41 lei investiti. :biggrin:
E chel, fara echipaj, dar n-am rezistat tentatiei de a-l avea acolo sa fie.

shot_053.jpg

Mai am de grinduit la SU-85B ca sa-mi duc echipajul la 100% pentru transfer pe SU-85 fara a folosi cei 1000 gold ramasi si dupa aia ma apuc de lucruri serioase cu el.

Ca fapt divers Matilda aia a schimbat tot jocul. In general sunt in maxim primii 5 din grupa si produc binisor credite cu el chiar si cu defeat si distrus. Fara cont Premium.
BTW, m-am razgindit, nu mai vreau T54 ca ma enerveaza prea tare. M-ar bate gindul la heavy rusesti sau americane (maxim Tier 6-7). Deci cine stie cum e cu KV-urile sau americanele e binevenit sa-si lase o impresie.

LE2: SU-85B, asul din mineca. Ce n-am reusit in 2 luni de beta am facut cu asta: 10 kill-uri.

su85b.png
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,505
Tu chiar joci cu 15-20 fepeseuri? E confortabil?
In alta ordine de idei, cam da, sunt de acord cu ce zici despre Matilda. Fugi de KV-uri, in rest se descurca OK.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
E foarte confortabil. WoT nu e genul de joc la care să conteze FPS-urile, şi alea se întâmplă doar când fac captură (am CPU vechi de 3 ani jumate, asta este).
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,973
Oa incearca un raid 0 de hdduri sa vezi cum captura zboara :smile:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Ştii vorba aia... dacă tăceai...

4.2 GB pentru 10 minute de gameplay dă... 420 MB/minut, adică 7 MB/s.
Cred că orice HDD cât-de-cât se descurcă.
Dar oare de ce îmi stă procesorul la 100%? O fi de la... compresia MJPEG on-the-fly? I wonder :smile:

Nu ştiu de unde-ţi veni ideea cu HDD-urile...
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,505
Ar mai fi un trick de incercat. WoT e single core si depinde 100% de frecventa acelui core (testat de mine cind am uitat sa trec profilul default de joaca si am ramas la 1600 MHz-> juma' de fepeseuri) asa ca pe un quad se poate incerca setarea afinitatatii jocului pe un core (core0) iar in MSI Afterburner sa-i spui sa lucreze captura numai cu 3 core-uri si sa-l setezi din afinitate in consecinta (core1-2-3). Ma gindesc ca in cazul asta nu se mai bate si MSI cu WoT pe core-ul ala amarit si fepeseurile o sa stea cum trebuie chiar si cu Afterburner rulind.
Pentru un dual nu stiu cit ar ajuta, dar ar merita incercat, macar de curiozitate.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,973
Ştii vorba aia... dacă tăceai...

4.2 GB pentru 10 minute de gameplay dă... 420 MB/minut, adică 7 MB/s.
Cred că orice HDD cât-de-cât se descurcă.
Dar oare de ce îmi stă procesorul la 100%? O fi de la... compresia MJPEG on-the-fly? I wonder :smile:

Nu ştiu de unde-ţi veni ideea cu HDD-urile...

Păi dacă tu ești turbat și faci compresie on the fly, normal. Eu fac captura pe cât posibil RAW, direct pe RAID. Nu-mi faultează FPSurile aproape deloc, deși jocurile le am pe aceeași matrice. Compresie apoi mă duc la o pipă și îl las să gândească. Nu că nu mi-aș permite să fac compresia on the fly, dar așa m-am obișnuit și a funcționat de minune până acum. Cu FRAPS, evident. Yea, plătit, că oamenii au făcut o treabă excelentă. Și apoi Virtual Dub cu x264 ftw.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
FRAPS împarte fişierul video în bucăţi de 4 GB, indiferent dacă scrie pe NTFS sau FAT32. It is the SUCK fiindcă trebuie să le lipesc după aia şi pierd şi mai mult timp.
Compresia de la MSI Afterburner nu consumă enorm în sine, dar vreau eu neapărat 1080 HD. Am şi eu piticii mei.
burebista, ştiu ce zici tu acolo, dar eu sunt posesor de dual core şi pe un singur core compresia nu merge cum trebuis, am grămadă de skipped frames.
Nu mă plâng, explicam doar care e cauza.
 
Top Bottom