La tancurile nemtesti cu 5 oameni in echipaj e cam costisitor sa-i duc la 100% cu gold asa ca pentru tranzitia Tiger->KT am luat echipajul de pe Tiger si l-am reantrenat cu credite la 90%. In doua zile era la 100%.
Goldu' l-am folosit la cumparat free experience pentru upgradeuri rapide ca asa default KT-ul e o gluma si mai sinistra decit KT-ul full-upgradat.

Specializarea e pe o grupa de tancuri/TD/SPG si poti muta echipajul in cadrul aceleiasi grupe cu retraining pe credite la 90%. Daca vrei sa schimbi grupa sau si mai rau clasa (medium, light, heavy, TD, SPG) atunci practic o iei de la zero. Cel putin asa am dedus eu din optiunile alea de la Training.
In alta ordine de idei ieri am avut o doza de distractie cu SU85 cind is pus in meciuri umane contra Tier 6 (hai maaaxim 7) dar si o doza de horror cind ma trece vs. Tier 8 (par egzample m-am pus si eu linistit intr-un boschet sa apar un drum si dupa un timp ce-mi apare in fata ochilor de dupa un colt? Un Ferdinand secondat de un IS-3. Mai e cazul sa zic cit a durat meciul ala?

).