World of Tanks

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Daca ai un membru al echipajului la 100% pe un anumit tanc si faci retrain pierde specializarea pe tancul initial? Nu am cu ce sa fac o proba si nici nu imi vine sa risc 200 gold pentru asta, dar vreau sa stiu daca are rost sa tin un singur echipaj la mai multe tancuri din aceeasi serie sau nu.
 

bonko

Membru Senior
Daca il muti de pe tanc pe td ori spg, de exemplu, pierde specializarea respectiva. Si da, pierde specializarea daca faci ritrein.
Daca il multi de la un tanc la altul (aceeasi natiune) ptr 20k coconauti (oferta speciala, cumpara acum!!!) il pastrezi la 90%.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Poți folosi pe un tanc și un echipaj care are specializare pe alt tanc, dar pierzi cam 20% din skill și am impresia că nu primesc xp pentru asta. Util dacă vrei să vezi cum merge un tanc fără să pierzi specializarea oamenilor, dar nici să nu îi iei pe ăia default de 50% - când nu prea îți faci idee despre ce poate tancul.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Am pus intrebarea atat de prost? Se pare ca da.

Am echipajul de pe P III A la 100%. Cumpar uin P III (tierul urmator, aceeasi natie si tip de tanc). Pun echipajul asta pe el, retrain la 100%. Daca vreau sa ma distrez cateva misiuni cu echipajul inapoi pe P III A ce nivel are echipajul?
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
N-ai înțeles răspunsurile: pe PIII A echipajul va avea nivel 80% - adică uită ce au învățat. Respecializarea pe PIIIA te va costa 20.000 silver pentru 90% și 200 gold pentru 100% - adică e ca și cum n-au fost niciodată pe tancul ăla.
 

war4peace

Membru Senior
...Motiv pentru care am luat întotdeauna echipaj nou-nouţ şi l-am antrenat urgent la 100% cu gold când am cumpărat un tanc. Am păstrat (aproape) toate echipajele vechi (alea care erau la 100%) pentru că oricum mă costa tot atâta ca să le mut.

E ca şi cum te-ar costa 1000 lei să îţi cumperi un dulap nou şi tot 1000 să-l revopseşti pe ăla vechi.

LE: SIGNATURE GENERATOR :smile:
 
Last edited:

burebista

Manic Miner
La tancurile nemtesti cu 5 oameni in echipaj e cam costisitor sa-i duc la 100% cu gold asa ca pentru tranzitia Tiger->KT am luat echipajul de pe Tiger si l-am reantrenat cu credite la 90%. In doua zile era la 100%.
Goldu' l-am folosit la cumparat free experience pentru upgradeuri rapide ca asa default KT-ul e o gluma si mai sinistra decit KT-ul full-upgradat. :frown:
Specializarea e pe o grupa de tancuri/TD/SPG si poti muta echipajul in cadrul aceleiasi grupe cu retraining pe credite la 90%. Daca vrei sa schimbi grupa sau si mai rau clasa (medium, light, heavy, TD, SPG) atunci practic o iei de la zero. Cel putin asa am dedus eu din optiunile alea de la Training.

In alta ordine de idei ieri am avut o doza de distractie cu SU85 cind is pus in meciuri umane contra Tier 6 (hai maaaxim 7) dar si o doza de horror cind ma trece vs. Tier 8 (par egzample m-am pus si eu linistit intr-un boschet sa apar un drum si dupa un timp ce-mi apare in fata ochilor de dupa un colt? Un Ferdinand secondat de un IS-3. Mai e cazul sa zic cit a durat meciul ala? :biggrin:).
 

bonko

Membru Senior
Stiu ca se discuta pe aici sau pe chat-ul din joc:

Q: Camo and binos: Does turret traverse actually break both camo net and binocular effect?
A: It breaks neither.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Păi, mama lor, să se hotărască:
Camouflage Net: -25% to being detected when the vehicle and turret are stationary for 3 seconds, but moving the gun only in the TD and SPG class doesn't break this equipment bonus. Highly recommended equipment for Tank Destroyers and SPG classes.

Binocular Telescope This equipment gives a +25% View Range increase when vehicle and turret are stationary for 3 seconds. (Yes, View Range can go beyond 500m. See Battle_Mechanics). Moving only the gun in the TD and SPG classes doesn't break this equipment bonus. Good equipment for the player who prefers sniping.

http://wiki.worldoftanks.com/Equipment
 

bonko

Membru Senior
Asa este, informatiile se cam bat cap in cap in privinta asta (incl descrierea item-ului in joc - camo net).
Eu am gasit o compilatie de Q&A facuta de Overlord - game developer.
 

burebista

Manic Miner
Pai io inteleg din ambele posturi ca miscarea tunului la SPG/TD nu strica efectul benoclului sau plasei de camuflaj.
Sau engleza mea a ruginit de tot? :frown:
 

war4peace

Membru Senior
Mişto că după noul patch o să poţi să dai jos modulele "locked" contra 10 gold. 10 gold versus 500K credits sună bine :smile:
 
Top