Salutare dragilor!
Tocmai ce-am trecut şi eu pe
Stug III, după ce m-am plictisit de butonat IS-ul, m-am decis să trec din nou pe ramura TD-ului german. Ce pot sa zic... chinul cu Hetzer a meritat toţi banii, Stug III e un monstru mic şi simpatic. Upgradat complet, cu tunul L70, echipaj la 100% şi instalat Camouflage Net, Rammer & Binocular. Impresii:
- arată bestial, love at first sight, l-am intalnit in bătălii de mai multe ori şi mi-am zis că trebuie să-l am
- e rapid, cu 40Km/h mi-am permis să hărţuiesc un KV3, până mişca el turela eu făceam două ture in jurul lui, şi astfel i-am ciupit 20-30%... bine, în final m-a cuminţit un JagdPz IV, dar a fost amuzant totuşi

- după primele 20 bătălii ajunsesem la 73% victorii şi o raţie de 1 kill/battle:

ei bine, după asta s-a cam supărat sistemul pe mine şi o perioadă picam numai în coada listei, unde muream de obicei după prima boabă încasată, totuşi când prindeam un loc bun de pitit şi scărpinat inamici, reuşeam să zgârii tancuri cu mult peste tier-ul meu:

- e bun şi la altceva decât stat la pândă (am zis că e rapid?), de multe ori plec în spatele heavy-urilor şi mai pocnesc inamicul de la distanţă sau încerc să obţin o poziţie laterală sau din spate, am făcut destule pagube în scenarii de tipul ăsta
- e mic şi uşor de camuflat
- e o maşină de făcut bani, după ce am dat 500k pe binoculars, am recuperat 300k după câteva ore de jucat
- din câte spune
war4peace şi ce am văzut în caracteristici, TD-urile ruseşti sunt mai bune (nu am apucat să le testez mai sus de SU76), însă cu siguranţă Sturmi se descurcă excelent şi te distrezi destul de bine cu el, pentru mine clar a urcat pe primul loc in clasamentul personal, după hard wipe cu siguranţă o sa fie achiziţia mea principală