bausto
The year of grace, 2007
Sux ca am performante mai proaste cu el decat cu SU-85. Si nah, nu-i ca si cum as trece de la arty la TD. Ori ma baga numai cu saracii de-alea cu 2-3 tiere mai sus, ori nu apas destul de in forta butonul de la mouse dar 2-3 focuri intr-un KV in conditiile in care si el tot te ia mai repede?Cum adică SU-100 sux? Ce sux la el? Atinge 50 km/h (deci poate fi folosit inclusiv ca scout dacă-ţi tună), are penetration şi damage bune contra tancurilor până în tier 7 inclusiv, arată binişor şi ca design. A, dacă nu îl ai cu upgrades atunci suferi, într-adevăr. Din motivul ăsta eu nu mai cumpăr tancuri decât dacă am cel puţin 10-15K Free XP la dispoziţie şi cel puţin atâta gold încât să duc tot echipajul la 100% instant.
Cu SU-100 am win ratio 63%, 2x Sniper, 2X Top Gun şi mândria mea: Wittmann's Medal
Au dreptate când spun ăştia pe forum la WoT că linia rusească e overpowered
In fine, cu SU-85 am 57% hit ratio, 2 Top Gun, 2 Sniper, 3 Invader, Sharpshooter 19, Master Gunner 12, Reaper 4 si Raider 2 (am ratat cateva medalii la limita, gen ultimul adversar cu ultimul proiectil). Mi se pare mult mai fun decat SU-100 probabil pentru ca dau de adversari mai umani. Iar tunurile sunt similare. Pe SU-85 am de ales penetration mare (cam cat la SU-100) si damage cu 25% mai mic decat el sau alt tun cu penetration mai mic dar acelasi damage ca SU-100. In medie nu e o crestere atat de substantiala cat sa imi placa mie, iar armura e mai groasa doar in fata. Orice hit in lateral te rupe in continuare.
Eu trag doar de XP ca sa sar peste SU-152 direct la ISU-152 si apoi Object.
L.E. Poate e ca nu am stat sa citesc forumul WoT (imi place mai mult sa joc decat sa citesc instructiuni) dar cu cel mai bun tun pe SU-100 (am intrat cu 50k free XP asa ca am sarit direct la el) eu nu reusesc neam sa iau un KV cu un foc cum spui tu. Asta cu munitie standard, nu de-aia pe gold. Cu SU-85 il iau cu 3 bucati daca nu se prinde sa dea in mine, caz in care e nasol. Dar cum rar am ipostaze ideale de tragere - vedere la blindajul cel mai slab, timp sa pun tinta, etc. - mai rar apuc sa ii dau 3-4 lovituri ca il ia altul (4-5 inamici pe meci ii pierd in felul asta - dau damage si cand are 4-7% dupa 2-3 focuri se auto-invita un coechipier la el).