Wireless Desktop Mouse - Mare și comod

Și eu am uitat să mai scriu :smile:. Până acum n-am avut probleme cu el în afară de niște resetări ciudate (nu mi-e clar de ce, dar de vreo 3-4 ori a uitat toate setările - mapări de butoane, custom DPI etc). Butoanele încă merg.

Ceea ce am observat acum e că partea de plastic care acționează butonul are o adâncitură pe left click și una mult mai fină pe right click. O să încerc să netezesc adâncitura, să văd dacă mai face (e posibil să "sară" switch-ul de pe margine în adâncitură atunci când apeși => 2 click-uri).

_MG_1589_small.jpg _MG_1592_small.jpg
 
Nici chiar așa, dar plasticul pare destul de moale, iar butonul foarte ascuțit. Am netezit adâncitura cu un cuțit și n-a mai făcut dublu click în ultimele 300 de click-uri. Dacă mai face o să schimb butoanele stânga-dreapta, pentru că nu am găsit butoane de genul ăsta.

Când am fost cu cel vechi la service, oamenii au fost amabili și s-au oferit să schimbe butonul pe loc; după ce l-au desfăcut au zis că nu se poate. Acum înțeleg de ce :smile:.
 
Anywhere MX-ul pe care l-am primit la garanție acum un an și 8 luni dă dublu click în loc de single click cam în 1/100 din cazuri
Între timp am căpătat altul la fel; și îl duc mâine la garanție, că iar s-au dus naibii butoanele.
 
Mi-a murit unul din cei 2 G5 pe care ii aveam din 2007: indiferent cat am incercat sa il curat, merge prost, pe sarite.

Actualizata pentru 2015, care e alegerea buna pentru un mouse mare si posibil wireless? La Comicon in primavara am incercat vreo 5-6 modele Logitech expuse, erau atat de mici ca pareau a fi optimizati pentru pigmei, vreau ceva comfortabil la utilizat n ore pe zi.
 
Eu sunt mulțumit de Performance MX de la Logitech, și a apărut și MX Master, succesorul.

De Black Friday o să fie la preț bun.
 
Mie mi-au placut doi mousi.
HP-ul asta in varianta wireless pe care nu reusesc s-o gasesc acum, si Genesis-ul asta.

Daca ar fi sa imi mai cumpar inca un mouse (si o sa iau), as lua tot un GX78. Acea memorie interna in care "tine minte" asignarea butoanelor, macrocomenzi, etc. este bestiala! Singurul dezavantaj (pentru tine) e ca e cu fir.
 
Pana la urma cred ca o sa comand un G700S, daca am rabdare vreo 2 saptamani cu livrarea; e listat la 61$ pe Amazon, 250 lei, fata de 400 de lei pe eMag e prea mare diferenta.
 
Back
Top