Ontopic: pana la urma exista un mouse wireless cu cerintele din titlu? Am si eu o mare padure de cabluri pe birou si in spatele biroului (2 computere, 3 monitoare, 2 imprimante, 2 UPS-uri, AV receiver si o gramada de cabluri pentru telefon, camera foto, HDD rack extern, DAC, webcam etc) si ma gandeam la o tastatura si un mouse wireless ca o non-solutie - macar reduc din cablurile de pe birou daca nu si din cele din spate. Acum am un MS Curve 2000 de care sunt incantat (foarte ieftina, merge impecabil de vreo 2-3 ani, mai am inca vreo 2 care merg la fel de bine pe alte computere) si un Logitech G5, in nici un caz nu m-as uita la ceva mai prost dar nici la ceva exorbitant de scump doar pentru ca nu au cablu.
De asemenea m-ar interesa la o solutie simpla (aka: nu inca n echipamente in plus, unde n > 0) ca sa leg ocazional tastatura si soarecul la NAS, e la 30 cm de desktopul principal si intrucat cablurile sunt in spate e mai incomod sa le mut dintr-un calculator in altul; NAS-ul are nevoie de tastatura o data la cateva saptamani, de-aia solutia trebuie sa fie foarte simpla si extrem de ieftina ca sa merite efortul.
PS. Stiu ca pe Bluetooth exista posibilitatea de multi-pairing cu schimbare inteligenta, cel putin la headsets e deja un feature uzual la Sena sau Jabra, probabil si altii. Se poate si la rozatoare? Daca tot sunt 15 (mii de) butoane pe soarec unul ar putea sa schimbe intre conexiunea 1 (desktop) si 2 (NAS).