Wire management [Poze cu sculele noastre]

E ceva rău în aşa ceva?
 

Attachments

  • wm2.jpg
    wm2.jpg
    67.1 KB · Views: 131
E ceva rău în aşa ceva?

Bănuiesc că e doar wire management, nu metode empirice de îmbunătățit performanța, randamentul sursei sau calitatea ieșirii audio. Știi că era cineva care înfășurase conductor electric în jurul prelungitorului ca să se audă mai bine parcă :biggrin:
 
Deci, unu la mână, scuze că n-am specificat: e vorba de acea înfăşurare. Strică? I mean, ceva curenţi de inducţie...? Nu e ceva original, am mai văzut, eu i-am dat doar un rol în a forţa traseul cablului de alimentare. Într-adevăr, clipsul de la cablul de alimentare CPU e mai puternic decât forţa elastică a cablului de alimentare ATX.
Secundo, e vorba evident de soluţii low budget (Delux 450W, Asrock 775 something, Celeron etc în cazul de faţă). De sleevuit beţigaşe ne ocupăm acasă :wink:
 
Da, face o idee de inductie dar personal nu ma abtin de la infasurat dintr-un motiv atat de marunt. :biggrin: Daca sistemul e perfect stabil si nu se strica suspect de des totul e ok, i guess...
 
Wire management? Unde?! :goofy:



Detalii sistem:

Core 2 Duo E6700 la 3.5 GHz @ 1.32V, răcit de Scythe Infinity prins în şuruburi şi arcuri + ventilator Scythe la 800 RPM, scos dintr-un Kama Bay
DFI Infinity P965 cu radiatoarele standard, dar cu AS5 sub ele
Corsair TWIN2X4096-6400C4DHX
eVGA GF 9800 GTX+ (GPUz zice că-i G92 pe 65nm)
WD 4000AAKS + pad-uri de cauciuc
LG GH22NS40
Corsair CMPSU-520HX
Antec NSK4000 + Scythe SY1225SL12SL
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    184 KB · Views: 115
  • 2.jpg
    2.jpg
    169.5 KB · Views: 63
  • 3.jpg
    3.jpg
    190 KB · Views: 68
Alt calculator gol. :doh:

Voi astia care va laudati cu wire management, ia montati-va 3 harduri, 3 unitati externe, 2 alte chestii cu panouri frontale pline de mufe, placi PCI de sus pana jos... si dupa aia sa va vad ce wire management mai puteti face. :dracu:
 
Alt calculator gol. :doh:

Voi astia care va laudati cu wire management, ia montati-va 3 harduri, 3 unitati externe, 2 alte chestii cu panouri frontale pline de mufe, placi PCI de sus pana jos... si dupa aia sa va vad ce wire management mai puteti face. :dracu:
Trimite tot ce ai descris acolo şi se rezolvă. :hihi:
E vreo diferenta majora in racire?
Am un Gigabyte cu P35 si frige radiatorul de-l ia naiba. Ma gandesc ca daca frige e eficient si nu are sens sa umblu la el.
Corect, înseamnă că îşi face treaba. Dacă are pasta "stock" ar mai putea scoate 2-3 până la 5*C, dar cam atât.
 
Eu zic ca am plăci PCI si vreo 4 HDD (din care 3 sunt Raptoare sa moara dujmanii de invidie ca am surzit si mi se pare un sistem silent cu tot cu ele).

Scuzati praful si paienjenii, dar nu am mai dat pe acolo de 2-3 luni.

A, si nu e un wiremanagement special anume, doar am prins si eu firele pe acolo cat de cat.

Cei care se intreaba ce cauta cablul SATA dintr-o parte in alta, reamintesc aici ca este implementarea v.1.0 pentru hE-SATA™ (hulubei E-SATA), astfel am in spatele carcasei o alimentare si un port SATA disponibil de agatat oricand un HDD de el.
 

Attachments

  • DSC_0724.jpg
    DSC_0724.jpg
    475 KB · Views: 145
hulubei de ce ai pus ventilatorul de pe radiatorul procesorului deasupra şi nu în dreapta?
 
Wire wrapping black de la 12 RON 10 metri pana la 20 RON 10 metri (grosimi de la cea mai mica la cea mai mare). Rezultate imediat dupa ce vine placa de bază :biggrin:

Big boo pentru kit-urile akasa & shit.
 
Back
Top