Wire management [Poze cu sculele noastre]

Habar nu am unde anume le-am vazut, eu cand intru intr-un magazin d-asta umblu absolut peste tot si mereu mai cumpar 2-3 chestii in plus. :biggrin:
 
La fel, la fel. Tocmai de-aia şi întreb, altfel mă trezesc că duc acasă şi o bormaşină şi nişte saltele. :tongue:

In other news, săptămâna asta vreau să-mi refac toată sârmăreala dacă tot schimb cooler-u' de pe 2600k (de la Scythe Infinity la Noctua NH-D14 cu un TR TY-140 - da, pitici... :tongue:). Am un atelier lângă bloc, cu ocazia asta vreau să întreb pe nenea dacă mă poate scăpa de grilajele de la P183. Mai vreau şi să mut Xonar-u' peste placa video, să trag un molex şi să fac un split cu aşa ceva, să alimentez şi sunetu', şi alimentarea suplimentară de pe MB dintr-un foc. Fac rost şi de cabluri SATA de 75cm, aşa o să le pot trage mai altfel. Pun şi ceva amortizare pt. ventilatoare, schimb elasticu' la HDD, pun filtru la ventilatorul de intrare şi în rest îl copiez pe Mr. Anderson şi izolez cu nişte burete sau nişte spumă.

Cam asta am în gând.
 
Uită-te pe la electrice. În Hornbach găsesc la pungă, vreo 2-3 dimensiuni, pentru prins cablurile la TV/DVD/etc.
 
Am găsit la Baumax. 5m, diametru de 8mm şi de 12mm. 12,79 lei, respectiv 16,49 lei. Negru. :biggrin:
 
Marfa noua, Silverstone TJ04-E.


dsc5430l.jpg

dsc5349h.jpg

dsc5367j.jpg

dsc5364y.jpg

dsc5375l.jpg

dsc5366t.jpg

dsc5352r.jpg
 
Arată bine dar mergea un controller SAS-SATA RAID hardware pe PCIe pe-acolo. Nu de alta dar la upgrade nu mai trebuie să desfaci/refaci matricile :smile:
 
Porn :biggrin:

Daca-s puse in Dynamic Disk in Windows, nu ai nici o bataie de cap cu RAID-ul. Insa da, un controller SAS/SATA ar fi rulat.
 
Unde-i M95 să se ia de sistemul ăsta gol? :tongue:

Și PS: unde găsesc mufe SATA?
 
De alimentare. Sunt pe punctu' de a lua un SSD și n-aș mai trage încă un cablu pt. alimentare, așa că aș înfige o mufă pe cablul deja existent.
De date am luat de-astea. :biggrin:
 
Poti sa iei de pe la vreo sursa veche. le scoti si le infigi pe cablurile de la sursa ta(sau pe un adaptor, daca mai ai garantie la sursa si nu vrei sa o pierzi).
 
Știu cum funcționează ”sistemul”, dar n-am nici o sursă veche la îndemână. :tongue:
 
Alta alternativa ar fi sa scoti una de pe celalalt cablu si sa o pui pe adaptorul respectiv. Izolezi putin firele ramase si aia e...
 
Hehe, să folosească cu plăcere reșoul!

Eu mă declar complet antitalent la wire management, acum jucăria mea arată așa:

2013-08-02 21.19.40_small.jpg

Xeon E3-1230v2 + Scythe Mugen 2 + Scythe SlipStream 800rpm (rămas în poziția aia de când aveam 6850, pe vremea aia le răcea pe ambele) + fan controller
Gigabyte Z77X-UD3H
2x8GB RAM Corsair Vengeance LP
Gigabyte HD7870 1.1GHz + AC Accelero S1 + Corsair SP120 Quiet Edition HSP + fan controller
Asus Xonar DX
Intel 330 180GB
Seagate 2TB 7200 rpm
Seasonic 460W pasivă
carcasă Antec Sonata (prima versiune)

Înainte de placa grafică nouă era mai ușor cu wire management-ul, dar asta nu pornește fără ambele alimentări cuplate, așa că n-am avut ce-i face, am mai tras un cablu de la sursă, și degeaba mai e modulară, dacă oricum folosești toate cablurile.

Probabil s-ar rezolva cu o carcasă mai bine gândită, dar mi-e foarte lene să o schimb.
 
Foarte proasta asezarea sursei, credeam ca venturile de pe hdd 3,5 bat in placa video, dar canci.Foarte naspa carcasa.Pune momentan fanu pe care il ai sa scoata aeru.Promit ca in 2 luni ajung la pc garage sa schimb fanu.
 
Si uite asa am pus si cooler nou. Din trei miscari :smile:
a) Poza cu "timbrul"
A.jpg
b) Almost there
b.jpg
c) Inca un cablu si gata
c.jpg
 
Back
Top