Windows Phone - încotro?

Băieții ăștia cu Windows Phone (rămași fără suport) n-au reușit ei să pune XP-ul pe ele? Sau măcar un '95. :hihi::wink: Aaa, scuze, ar trebui să meargă cu tastatura după ei. :haha:

PS: eu am un Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition care doar ce-a primit MIUI 10 și merge excelent. Bateria de 4050 mAH e perfectă încă. Mai am până să mă gândesc la altul. :kul:
 

Attachments

  • Screenshot_2019-01-31-16-39-50-824_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-01-31-16-39-50-824_com.android.settings.png
    112.5 KB · Views: 7
Last edited:
Ca de obicei toată lumea copiază doar tâmpeniile de la Apple, inclusiv rahatul ăla de bucată de plastic în ecran. "The notch". Sheesh.
 
The notch ala care apple l-o luat de la essential phone si dupa care toata lumea l-o copiat de la apple?:biggrin:
i stand corrected, sharp au fost primii :biggrin:
 
  • Haha
Reactions: Neo
Simpla curiozitate: hulitorii au tinut vreodata in mana un Windows Phone? L-ati butonat? Ati instalat aplicatii pe el? V-ati jucat prin setup? Nu de alta, dar altfel vorbim vorbe si chiar nu vad la ce ar ajuta discutia asta. :smile:
 
Da. Horror. Mai degrabă aș folosi un telefon cu disc ca să sun pe cineva și să-mi citească ăla de pe net ce-mi trebuie :biggrin: :biggrin:
 
  • Like
Reactions: Neo
Sure. HTC 7 Mozart; a avut și update la Win 8. Abandonat rapid pentru Galaxy Note. Era fain că interfața se mișca super smooth (ceea ce Android nu a reușit până mult mai târziu). Pe vremea aia nu aveai cine știe ce aplicații, și nici să cumperi nu puteai (știu pe cineva care vroia în acea perioadă să facă aplicații pentru Win Phone, a trebuit să apeleze la niște pile la Microsoft, că nici nu te puteai înregistra ca developer din România). A fost folosit până de curând de o persoană... cu mai multă experiență de viață, care n-avea nevoie de aplicații și alte chestii complexe.
 
  • Like
Reactions: Neo
Bun, hai sa reformulez: s-a jucat cineva in secolul asta cu un Windows Phone, macar cu un Win8.1 si nu i-a placut ceva? :tongue:
 
December 28, 2018

Having reluctantly migrated from my Windows phone, I really missed one if its best features: the live tile interface. This app is about as close as you'll get on an Android phone. While not truly "live", the tiles can be manipulated into a useful array and are easily customized for size and colors. It is very well designed and dare I say it, .. versa"tile".

 
Poate daca citesti si ce era in quote la reply-ul ala iti dai seama. Te ajuta cu asta: https://source.android.com/setup/build/building
Discutia a plecat de la "daca esti fan Apple nu apreciezi FOSS", trecand prin "Cele mai bune updates le primesc dispozitivele Google ". Eu doar am intrebat, ca simplu utilizator de telefon cu Android care nu e produs de Google: la ce imi foloseste mie conceptul de FOSS daca telefonu meu nu are parte de nici un fel de update? Ma bucur mult pentru cine a dat banii pe un Pixel, dar aia sunt o minoritate printre utilizatorii de telefoane cu Android pentru care FOSS e ... fass.
 
Again, era un quote și acolo. Aosp poate fi compilat pentru multe devices, nu doar pentru pixels. Ai opțiunea, cel puțin teoretică, să îți compilezi un aosp pentru device-ul tău și nu mai depinzi de producător. Cu mențiunea că ai nevoie de blobs. Asta presupune puțin research înainte să cumperi un telefon dacă vrei sa urmezi calea asta. Dacă alegi telefonul doar pentru că e la oferta la 1€ aosp nu te ajuta la nimic.
 
Bun, hai sa reformulez: s-a jucat cineva in secolul asta cu un Windows Phone, macar cu un Win8.1 si nu i-a placut ceva? :tongue:
Fiică-mea a avut unul cu 8.1. Singurul lucru ce mi-a plăcut la el era că nu avea lag deloc. Încolo, după mine Androidul, cu toate bubele lui, e superior.
 
Sa reformulam: Browserul / browserele din Android merg mai bine decat IE din Windows Phone. De acord.
 
Sa reformulam: Browserul / browserele din Android merg mai bine decat IE din Windows Phone. De acord.
Om bun, poți să reformulezi până rămâi fără cuvinte în dicționar, Windows Phone este mort și aproape îngropat și va trebui să-ți iei alt device. Din păcate, Windows Phone nu este nici pe departe la fel de păstrabil sau configurabil ca un PC cu Windows, este un dispozitiv extrem de închis și nimeni nu și-a bătut capul să încerce custom ROMs pentru el pentru că dpdv al cotei de piață a fost undeva într-o nișă de fani Nokia și fani Microsoft.
 
Di ce va trebui să își ia alt device? Se poate folosi, foarte bine, și un Nokia 3310 ca telefon :tongue:
 
Back
Top