Windows phone - aplicatii, nu jocuri...

Acu' sincer nu ar strica niște investigații de același nivel pentru facebook, google and co. În leak-ul curent de mail-uri facebook sunt chestii interesante, de tipul "hai să cumpărăm o companie de VPN ca să snifăim (fără să fie în termeni și condiții) ce aplicații folosesc utilizatorii, ca să știm ce să cumpărăm", "hai să facem training-uri în toată lumea, ca să atragem companiile să folosească API-ul pe care am hotărât deja de acum 6 luni că o să-l omorâm; lor nu le spunem, da' putem să le cumpărăm ieftin după ce-l oprim", "ăștia nu vor să se vândă, hai să le tăiem accesul și o să aibă de ales între faliment și vândut ieftin" sau "ah, doar câteva companii au avut acces la datele utilizatorilor" (când numărul e pe la 100k).
 
La ei 100k intr-adevar e "cateva". In unele industrii numarul de utilizatori e urias, asa ca o suta de mii nu e nimic semnificativ.
Cat despre corporatiile mari, in afaceri e clar ca nu te bati cu ei. Cand vor sa te cumpere mai bine vinzi ca altfel scade valoarea si nu mai iei nimic.
Cine scapa de asta e chiar deosebit.
 
Well, tocmai am vrut să reinstalez o app CUMPĂRATĂ. Țeapă. Am rămas și fără aplicație și cu banii luați:

"After December 16, 2019, the Store in Windows Phone 8.1 will no longer be available for downloading new apps or reinstalling previously downloaded apps. Users who reset or reimage their phones will not be able to recover previously downloaded apps after this date."

:kill:
 
LE: Moment in care i-am beepbeep si mi-am inchis contul la Microsoft. Dureaza 60 de zile, dar fiecare clipa va fi o fericire, stiind ca scap definitiv de dobitocii jegurile numiti Microsoft. :approve:
 
Este de așteptat că vei lua țeapă în cazul tranzacțiilor de genul. După cum bine știi, ce-i în mână nu-i minciună. De aceea personal fug de:
- Microtranzacții în jocuri online. Moare serverul țeapă, nici măcar un model 3D cu caracterul tău nu ai să-l printezi şi să te dai mare la nepoți cum i-ai dat lu Arthas să zacă. Sau Oryx, mă rog :biggrin:
- Software cu abonament sau "downloader". Dacă dau bani pe el trebe să aibă kit de instalare.

Punctul doi este dificil la mobile, dar măcar la Android apps poți face pull la .apk. Apple store este mult mai dur la condiții şi în general aplicațiile de acolo sunt disponibile oricând (asta este platforma, acceptăm).

Dar ms sunt super mizerabili. Să vezi jocurile de pe Windows store, poți specifica doar target DRIVE unde apoi purcede el să facă foldere pe care nici nu le poți deschide din win explorer :biggrin:

Am primit moca xbox pass trei luni şi o să mă dau în Forza III dar altfel nu le-aș da bani nici bătut.



 
Și eu am salvat appx-urile sperând că le pot reinstala la nevoie. Nu, nu se pot instala dacă Microsoft nu vrea (nu te lasă să accesezi store ca să primești cheia de decriptare). Lots of fun. :mad:
 
Totuși, nu credeți că ar cam fi cazul să închideți threadul? Let it go! :biggrin:
Pai, nu, ca inca merg alea sub W10, doar pe 8 l-au hacuit definitiv.
Bine... merg e un fel de a spune, ca si pe acolo sunt sughituri multe
 
Back
Top