Windows phone - aplicatii, nu jocuri...

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
Acu' sincer nu ar strica niște investigații de același nivel pentru facebook, google and co. În leak-ul curent de mail-uri facebook sunt chestii interesante, de tipul "hai să cumpărăm o companie de VPN ca să snifăim (fără să fie în termeni și condiții) ce aplicații folosesc utilizatorii, ca să știm ce să cumpărăm", "hai să facem training-uri în toată lumea, ca să atragem companiile să folosească API-ul pe care am hotărât deja de acum 6 luni că o să-l omorâm; lor nu le spunem, da' putem să le cumpărăm ieftin după ce-l oprim", "ăștia nu vor să se vândă, hai să le tăiem accesul și o să aibă de ales între faliment și vândut ieftin" sau "ah, doar câteva companii au avut acces la datele utilizatorilor" (când numărul e pe la 100k).
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Location
Stockholm
La ei 100k intr-adevar e "cateva". In unele industrii numarul de utilizatori e urias, asa ca o suta de mii nu e nimic semnificativ.
Cat despre corporatiile mari, in afaceri e clar ca nu te bati cu ei. Cand vor sa te cumpere mai bine vinzi ca altfel scade valoarea si nu mai iei nimic.
Cine scapa de asta e chiar deosebit.
 
Top Bottom