Windows: Cum fac...?

Am încercat eu să pun pe hartă un traseu făcut cu bicicleta prin Bucureşti, după câteva puncte intermediare a refuzat să mai ţină ruta pe străzile alese de mine şi o băga prin tot felul de îmbârligături de străduţe, iar după 18 puncte n-a mai vrut să coopereze deloc. Am rămas necoafat.
 
Mulţumesc pentru răspunsuri.
Vreau ceva offline, am precizat. Că nu am internet mobil. De siturile alea ştiam şi eu. :smile:

O să-i dau o şansă Linuxului să mă impresioneze (de la apariţia Mandrake 10 n-am mai butonat aşa ceva), dar dacă calcă pe bec, am deja stickul bootabil cu XP home pregătit. :biggrin:

PS: să nu daţi cu parul, Linuxul ăsta are swap? :majoreta:
 
Deja a călcat. :biggrin:
Dar îl mai las să mă documentez cum instalez XP-ul, să nu fac vreo boacănă. Plus că fiică-mea se joacă cu drăciile alea de jocuri şi softuri educative.
 
Ce-mi trebuie sa fac GPS-ul sa mearga pe un Nokia N79? Ce soft, daca am sau nu nevoie de conexiune la internet pentru AGPS (daca este o necesitate, nu doar o chestie facultativa), etc.

Trebuie sa-i dau cuiva un sfat pana maine pe la pranz si vreau sa stiu daca sa-i spun sa-si faca sperante sa-l poata folosi sau nu.
 
Folosesc Sygic Drive cu harta Romaniei luata de pe net. Sigurele doua probleme sunt ca 1) nu pot afla coordonatele geografice ale unui punct indicat pe harta (altul decat locul unde ma aflu) si 2) la drumuri mai lungi calculeaza gresit timpul/distanta ramasa, uneori dand valori total absurde.
 
XP în maşină virtuală sub linux mi se pare o soluţie excelentă, dacă pică nu e bai. Merg şi softurile educative, merge şi GPS stuff, dar ai stabilitate superioară. Zic eu :smile:
 
sa folosesti GarminXT 5
Deci asta sigur merge pe Symbianul din N79? Nu de alta dar nu-mi vine sa-l pun sa cumpere Garmin degeaba si sa se uite la el. Sau trebuie sa "te joci" cu el pana merge pe Symbian?

Harti presupun ca are si pentru Romania si sunt suficient de complete, nu?
 
Ultima versiune de Garmin (5.0.50) merge ok pe s60v5 si are si o harta detaliata pentru Romania, dar din pacate e din 2008. Daca vrei sa il testezi inainte sa il cumperi PM pentru mai multe detalii.
 
N79 e s60v3 sau v5? :confused:

In principiu vreau doar sa ii fac o recomandare. Daca Garminul asta merge pe telefonul lui cel mai probabil omul o sa "testeze" piata torrentelor inainte sa il cumpere (daca il mai cumpara). Si harta nu trebuie chiar sa fie la zi si 100% precisa dar trebuie sa poata sa-l orienteze cat de cat si sa poata sa-l scoata la liman prin orasele mai mari din Romania.

Neo, e om serios, daca ii recomand sa-si ia GPS ca sa il foloseasca de 3-4 ori pe an zice ca-l iau la misto :smile:.

Styr, multam pentru oferta. Eu ii spun de Garmin pana una alta si vad ce zice. Probabil ca o sa se uite si la pret inainte sa hotarasca de unde o sa faca rost de el :smile:.
 
Salutare lume,

Am o dilema: trebuie sa fac impamantare la un cablu de retea ecranat si nu sunt sigur cum ar trebui sa procedez. :confused: Ar fi ok sa leg un fir de materialul ce asigura ecranarea cablului, iar firul sa-l leg la impamantare?
 
Daca fac impamantare la ambele capete nu exista sansa sa apara curenti paraziti?

Am vazut ca exista pe piata niste mufe RJ45 cu impamantare... o sa incerc sa gasesc pe undeva prin Constanta...
 
Zic unele site-uri asa:
GARMIN MOBILE XT 5.00.40 FOR SYMBIAN S60v3 + Unlock Key Tools
Deci merge si pe v3 :biggrin:. Acum ramane sa il evalueze.

IceCub, impamantarea la un singur capat e mai sigura. Acum cativa ani am masurat la un prieten 80-100V la armatura peretelui pe care o folosea el ca impamantare. Sau daca preferi, pune in capat la inpamantarea prizei si celalalt capat la teava de calorifer din pexal :biggrin:. Asa ai "impamantare" la ambele capete. Si verifica impamantarea inainte sa o folosesti (vezi cat ai intre ea si nul).

Impamantare la ambele capete ca sa nu te alegi cu un dipol... dar prefer oricand un dipol impamantat decat o sarma chioara cu o diferenta de potential diferita de 0 in capete.
 
Back
Top