Windows: Cum fac...?

Da, Log Off.
Există ignore pentru oamenii cu care chiar NU VREŢI să vorbiţi, altfel, dacă vreţi să nu vorbiţi cu nimeni, go offline :smile:
 
Mi se pare că dacă folosești Pidgin nu te detectează Buddy Spy, dar s-ar putea să mă înșel. Așa parcă era acum vreo 3-4 ani când foloseam eu Gaim. Lucrurile poate s-au mai schimbat de atunci, memoria mea e foarte proastă etc.

Oricum, de ce îți pasă? Dacă ai persoane care umblă cu Buddy Spy și te deranjează, fă ce zice war4peace mai sus, ignore.
 
În Pidgin, dacă eşti Invisible, nu mai merge să faci join la canale IRC :smile:
Poţi să mai încerci MirandaIM, dar pe mine nu m-a pasionat niciodată să stau ascuns cu orice preţ :smile: aşa că nu ştiu dacă merge să fii pe bune invizibil odată cu schimbarea softului.
 
Please, help! Vista x64. De fiecare dată când bag un CD, DVD (matriţă, scris de mine sau gol) unitatea nu mai învârte discul şi se lansează mizeria aia de "Prepare this blank disc" (când dau click pe device, în WinExplorer) în loc să se lanseze Autoplay-ul. Ce să fac să scap de nenorocirea aia? Şi să şi învârtă discul la introducere.
 
Păi, scrie foarte bine, citeşte foarte bine... :what: Doar că apar chestiile alea. În momentul când dau click pe device, începe să se-nvârtă şi citeşte, am uitat să spun. Nero scrie fără probleme şi la 22x. Aaa, în plus, am observat că nu se mai face refresh la device în Windows Explorer, când (de exemplu) scot un CD/DVD şi introduc altul. Rămâne tot ce-a fost pe discul anterior. Abia cu click apare ce e pe noul disc.

Edit: am săpat niţeluş pe net şi am rezolvat-o. http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/729655.html Am setat în regiştri Autorun pe "1". :smile:
 
Am citeva zeci de mii de fisiere de genul 1l_llaa_cod.dbf. Unde l=a sau b sau c, llaa e luna si anul iar codul e un sir de numere.
In Explorer imi apar in ordinea numelui, incepe cu 1a si cind termina cu a trece la b apoi la c. Ei eu le-as vrea sortate dupa cod, adica sa-mi apara 1a_llaa_cod apoi 1b_llaa_cod si 1c_llaa_cod urmatoarele sa fie referitoare la codul urmator si tot asa.
E posibil in Windows asa ceva? :frustrat:
 
Dacă nu ai nevoie să păstrezi numele fişierului exact aşa cum e, poţi folosi orice tool de mass file rename care să ştie şi expresii regulate sau wildcards şi să redenumeşti fişierele, inversând ordinea elementelor din nume în cod_1a_llaa.dbf :smile:
 
Stai sa mai dau detalii. E vorba de fisierele din Anexele 1a/1b/1c care sunt depuse de angajatori la CAS. Trebuiesc migrate din aplicatia noastra in SIUI. Siveco ne-a pus la dispozitie o aplicatie care poate prelua bulk fisierele (dar in seturi de 1000 de bucati ni s-a recomandat) iar sefu' a extras jdemii de fisiere pe societati si luni din aplicatia noastra. Data extragerii e de azi asa ca pica varianta asta.
Saracu' a extras 5 foldere (din ian pina-n mai) a cite 32.000 de bucati de fisiere si acu' ar trebui impartite in seturi de cite o mie respectind chestia aia cu anexa 1a/b/c pentru fiecare societate. Fisierele nu pot fi preluate otova ci doar setul complet de 3 pentru o unitate.
Faza stupida e ca aia de la Siveco ne-au spus de maxim 1000 de fisiere odata dupa ce a terminat omul de extras toate fisierele pe luni. :capu:
 
Poti sa folosesti Total comander - Optiunea de select group (Mark_Select Group).
Aici poti sa iti faci reguli de selectie folosing wildcard-uri (? si *).
Selectezi un grup si il muti in alt director => un import.
Dar trebuie sa te gandesti la o regula in care sa gasesti ~ 1000 itemuri.
 
Cum dai lista de fişiere aplicaţiei?

PS: m-am săturat să găsesc hack-uri pentru a face aplicaţiile Siveco să meargă.
 
Dacă nu ai nevoie să păstrezi numele fişierului exact aşa cum e, poţi folosi orice tool de mass file rename care să ştie şi expresii regulate sau wildcards şi să redenumeşti fişierele, inversând ordinea elementelor din nume în cod_1a_llaa.dbf :smile:

Obligator tre' sa aiba numele alea ca asa scrie in norme.

Si ce te opreste sa faci doua conversii? Adica:
1. Redenumesti fisierele in cod_1a_llaa.dbf ;
2. Le imparti in grupuri de 999 (eu zic sa te rezumi totusi la 900, ca nu se stie exact cat de generosi au fost cu alocarile mega-programatorii Siveco)
3. Fiecare grup il reconvertesti la 1a_llaa_cod.dbf
4. Importi grupurile in aplicatie.
 
Vreau să extrag fiecare al 10-lea frame dintr-un fişier video şi să compilez un alt fişier video, în vederea unui Time-Lapse movie. Fără audio, of course. O soluţie care să nu fie overkill, vă rog?
 
Parcă virtualdub ştie să scoată filmul ca frame-uri, nu ştiu dacă poate filtra da' odată ce ai fişierele poţi să le filtrezi pe ele, loc pe hdd să ai. Dar după ce faci asta cred că o să vrei keyframe-urile, nu fiecare al 10-lea frame :smile:.

Oricum, cu vdub poţi să creşti direct viteza filmului.
 
Back
Top