Windows: Cum fac...?

Iar salvatul cheii de criptare e posibil, dar nu la îndemâna oricui. Adică nu știu un wizard sau quick trick, doar Certificates->Export rulat dintr-un MMC.
 
Click pe un fisier. Encrypt. Imi apare o bula jos unde scrie "it is recommended to make a backup of your encryption key" sau ceva de genul asta :biggrin:. Click pe aia. Fac wizardul unde bag passphrase. Done.
 
Poate e Vista only, desi eu tin minte ca si pe XP x64 bit tot asa facea. In cel mai rau caz faci cum zice AdrianB1 mai sus.
 
Dar in IE>Tools>Options>Content>Certificates ati cautat?
Asta ca sa se evite complicatiile cu MMC.
 

Attachments

  • cert.png
    cert.png
    19.3 KB · Views: 19
Sinteza problemei: exista un reader de fisiere PDF care sa fie OLE server? Acrobat reader-ul nu merge. Si chiar nu am chef sa instalez Acrobatul full numai ca sa pot citi PDF-uri cu un client OLE. :frown:

Dau :beer:
 
" If you select a document (from a MsAccess design database) that was created with an external application, the Design Explorer will open the document in the parent application, if that application is an OLE server."

"Acrobat Reader is not an OLE Automation Server, as stated in the Adobe Inter-application Communication Overview.

Acrobat (full-version) is an Automation server. As well, Acrobat Business Tools 4.05 supports Automation. For more info about automation using Adobe software contact Adobe developer relations."

Asta am gasit pe net.

Adica si de fapt: am un soft care salveaza un numar de "n" documente intr-o baza de date tip MsAccess. Daca dau din aplicatia respectiva click pe un .xls, il deschide in Excel. Idem un .doc il deschide in Word. Dar la .pdf nu se deschide Acrobat Reader din motivele enuntate mai sus.
 
Dacă deshid de pe Internet un .PDF în fereastra de IE am fereastră de Foxit Reader. Nu am încercat (și nu am Access instalat pe computerul la care sunt acum), dar poate merge și sub Access. Sau nu :smile:
 
Nici n-aveti idee cat de aiurea mi se pare sa ai deschisa fereastra unui program si, in ea, sa apara alt program.
 
Stiu, tu folosesti telnet ca browser web, dar nu e toata lumea ca tine :smile:.

O biblioteca e un program deschis din alt program, doar ca nu apare (sau apare, dar nu iti dai seama) in interfata.
 
Cum fac să-mi pornească Windows Explorerul dar şi alte aplicaţii maximizate? Vista x64.

Edit: am rezolvat, mi-am amintit. ALT + Maximize. :biggrin:
 
Last edited:
Cum pot obține lista cu frecvențele transmisiilor TV pe cablu (analogic) ale UPC în București? Pe site nu o au, iar tunerul nu știu de ce scanează o plajă relativ îngustă de frecvențe (găsește 25 de canale din vreo 50) și atât. Din întâmplare am găsit frecvența MGM (e un anunț pe canalul UPC), am introdus-o manual și merge, deci probabil mai există încă vreo 25 de canale la care nu am frecvențele și pe care nu le pot vedea.
 
Back
Top