Windows: Cum fac...?

Am incercat deja VirtualDub(Mod). Am reusit sa salvez informatia video, dar pe cea audio n-o pot salva decat wav necomprimat. Cum fac sa o salvez in formatul original?

Si cum fac sa le reunesc fara sa recomprim? As prefera un program care sa permita setarea intervalelor la care este interpusa informatia audio.
 
@Rabbit: din cate m-am jucat eu in trecut cu Vdub am observat ca nu putea decat la unele chiar cu direct stream copy. Ori s-a schimbat ceva ori faceam eu ceva gresit.
 
Cum fac să-mi apară Language Bar în cazul unui Windows XP SP2 care are doar Office 2000? Nota bene: pot utiliza doar programe freeware third party (no demos, no shareware) şi este exclus un update al suitei Office. Butonul Language Bar din applet-ul Regional and Language Options/Text Services and Input Language din Control Panel este grayed out.
 
Tot acolo, celălalt tab, Advanced - System Configuration, dezactivează "Turn off advanced text services".
 
Ok, tot eu sunt... Am instalat Java RE 1.6 şi apoi am actualizat Mozilla Firefox la versiunea 2.0.0.4. Cu deosebită neplăcere am remarcat că Firefox m-a anunţat cum că Java 1.6 nu e compatibil cu FF 2.0.0.4 şi că plugin-ul va fi dezactivat. Acuma... am nevoie ca de aer de Java pentru FX şi nu mai încarcă applet-ul pe care îmi bazez toată munca.

Ce s-a încercat:
-instalarea JRE de la versiunea 1.4.0 până la 1.6_02u.
-instalare/reinstalare Firefox (1.5, 2.0.0.2, 2.0.0.4)
-dezinstalare completă JRE şi Mozilla Firefox, instalat separat diverse versiuni, împerecheat cele mai dubioase versiuni.

Nimic nu a rezolvat problema.
Mime-type-ul pe care nu îl găseşte este de forma "Unknown Plugin (application/x-java-applet;jpi-version=1.5.0_10)". Am doar opţiunea "manual install" care nu mă duce nicăieri, în sensul că nu găseşte ceea ce ar trebui să găsească.

Please advise :smile:
(pun şi un bidding, dacă vreţi!)
 
Stiu ca nu prea ajuta da' la mine e OK cu 1.6.0.
Cind ai zis dezinstalat ai sters si profilul din C:\Documents and Settings\user_name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles?
Sau sa incerci sa creezi un nou profil?

LE: Incearca sa copiezi fisierul NPOJI610.dll din C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin in C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins (eventual si in C:\Documents and Settings\user_name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\Plugins).
 

Attachments

  • java160.jpg
    java160.jpg
    182.6 KB · Views: 73
Cum scot un fir de par din monitorul laptopului? Nu radeti, nu sunt nebun.

Un fir de par a aparut in partea dreapta a ecranului. E undeva intre doua folii din cate imi dau seama. Purtand laptopul in rucsac, uneori dispare. Azi a reaparut si sta intr-o pozitie deranjanta la citit in zona aia.
Idei?
 
UP!

Cum fac sa despart/reunesc partea video si partea audio a unui film in fisier .avi fara sa recomprim?
-----------
Am incercat deja VirtualDub(Mod). Am reusit sa salvez informatia video, dar pe cea audio n-o pot salva decat wav necomprimat. Cum fac sa o salvez in formatul original?
Si cum fac sa le reunesc fara sa recomprim? As prefera un program care sa permita setarea intervalelor la care este interpusa informatia audio.
Alte idei?
 
Smart Burn

Eu nu inteleg cum poate fi folosit programul asta. Daca citesti a doua linie, zice ca Smart Burn nu este disabled. Si totusi in dreapta spune ca poti sa activezi Smart Burn. Sunt singurul caruia i se pare ca programul asta nu e coerent ? Oricum in Nero functioneaza Smart Burn.
Pe langa intrebarea de mai sus, as vrea sa stiu, practic, cum ma ajuta programul acesta, daca ii dau drumul inaintea lui Nero. Imi arata optiuni nebanuite la scrierea dvd-urilor ? Am bagat dvd 16x si tot vitezele alea de scriere le vedeam. Eu am dat sa scriu la 8x si nu a venit nici o recomandare sa il scriu la 6x, ca discul nu suporta, sau ceva echivalent. Faptul ca nu a fost imbunatatit din februarie 2006 sa transmita mesajul ca nu mai e folositor ?
 

Attachments

  • Clipboard01.png
    Clipboard01.png
    16.2 KB · Views: 77
Crapă pe uindouz.

Pentru demuxing:
mplayer fisier.avi -dumpvideo -dumpfile video.raw
mplayer fisier.avi -dumpaudio -dumpfile audio.raw


Pentru muxing:

mencoder video.raw -audiofile audio.raw -oac copy -ovc copy -o remuxed.avi

Pentru mai multe, întrebaţi sau citiţi documentaţia.
 
Back
Top