Windows: Cum fac...?

Vezi ce printer port și-a setat (setarea Ports din properties), poate a rămas cu ciudățenii, am mai pățit. Ar trebui să fie ceva gen "USB001 - Virtual printer port for USB". În rest ar mai fi print processor de la advanced, dar acum majoritatea-s RAW.
 
Așa-s toate setările. Am făcut inclusiv driver clean-up cu utilitarul Brother, ca să detecteze Windows-ul de la capăt imprimanta; nimic.
 
Screw USB printing, problema s-a rezolvat cu instalarea unui router cu switch, așa încât imprimarea să se facă prin rețea. Dar de ținut minte surpriza, că a fost singurul incident nasol după trecerea de la Windows 7 la 10.
 
În Word (cred că e 2010) aş vrea să aplic un png transparent (ştampilă scanată) peste text. Se poate?

EDIT: am reuşit, click dreapta, format picture :biggrin:
 
Răi sunteţi. :smile: Aş vrea eu, da' să fie la vârsta asta. Dar pân'la pensie mai curge muuultă apă pe-aici, pe Dunăre, dacă n-o seca. :wink:

PS: sper să nu fie de boală. :frown:
 
Se dau:
- laptop cu win7,
- administrare centralizata (domeniu),
- acces la un cont de user chior,
- email POP nesecurizat, proxy fara login, o aplicatie NET, 3 network shares de care ma pot lipsi.
- o noua politica de securitate in care trebuie bagata parola de doua ori la fiecare 10 minute, o data in windows, a doua oara in aplicatia aia.

Care ar fi variantele prin care ma pot sustrage de la acea politica (si multe alte stupizenii, gen desktop cu reclama)?
M-am gandit deja la reinstalat windows, recuperat cumva parola POP si copiat pur si simplu aplicatia. Dar parca e prea invaziv. Alte idei?
 
Vezi că pentru încălcarea politicii de securitate informațională se poate înceta pe loc contractul de muncă, și posibil penalități dacă există suspiciunea că, prin gaura de securitate pe care ai făcut-o, s-au produs și ceva pierderi de informații.
 
De cate ori modific tabela de partitii sau boot manager-ul, Windows-ul imi suceste literele de la toate partitiile. Cum fac sa nu le mai suceasca?
 
Sa dea dracii in ala care a inventat Windows Vista!!!

Am un server web care ruleaza ca serviciu in Vista cu contul system. Am o aplicatie web PHP care trebuie sa afiseze o fereastra in fata oricarui utilizator logat acolo. Fereastra, generata cu PHP-GTK, trebuie sa devina automat vizibila (popup in prim-plan). Vista nu da voie, lua-l-ar dracii!
Cum fac?
 
Pasul 1: încetezi să mai folosești abominația numită Vista, din motive ce depășesc problema de față.

Pasul 2: schimbă arhitectura aplicației. Server web pe localhost, aplicație PHP cu ferestre pop-up, wtf e tocana aia? Dacă e client-server (multiuser) atunci ce caută serverul pe workstation și de ce e clientul scris în PHP, dacă e aplicație standalone de ce e implementată client-server, chiar și local. Too many questions, cu cel mai probabil răspuns "concediază amatorul care se crede programator".
 
In Vista si Windows Server 2008 (cu toate versiunile lor ulterioare) nu mai exista conceptul de "consola" asa fereastra aia probabil ca apare, problema e ca e vizibila in contextul userului system. Daca server-ul web respectiv ruleaza ca serviciu (inteleg ca da) poti incerca sa pui bifa de "Allow service to interact with desktop" in tab-ul log on - nu garanteaza nimeni ca iti va afisa respectiva fereastra dar e cam singurul lucru care il poti incerca, in afara de regandirea aplicatiei sa functioneze altfel.
 
Bifa aia a functionat la XP niste 10 ani. Acu' nu mai vrea. Apare undeva un popup pe fundal, cere parola si inca tz-spe confirmari si apoi te duce la un ecran gol, gen ala de UAC, unde vezi fereastra programului si numai fereastra programului. Abia dupa ce se inchide programul revii la desktop-ul normal.
 
Back
Top