Windows: Cum fac...?

Cred că se referea la marginea imaginilor (border=1 parcă)?
Cred că nu încarcă css-ul.... weird.
 
Pentru că asta e versiunea curentă.
Nu, versiunea curentă nu arată ca un HTML chior, fără CSS-uri sau alte chestii create tocmai să arate decent. :wink:

La instalarea precedentă şi-a revenit după vreo lună, fără să-i fac nimic deosebit (sau fără să reţin vreo schimbare făcută).
 
Din câte ţin minte la mine arată la fel. Nu am mai intrat de câteva săptămâni (e pus pe download auto cu confirm install), dar aşa era ultima dată. Oricum, nu mă deranjează o pagină simplă într-o zonă strict utilitară. Mi-e silă de pagini de sute de kb cu informaţie similară şi look mai bun.
 
Aşa trebuie să arate, şi-a revenit după câteva update-uri şi un restart sau în urma altei operaţii care îmi scapă.
 

Attachments

  • ok.png
    ok.png
    19.2 KB · Views: 785
Exact ce descrii tu acolo mi s-a intamplat si mie, Rabbit. Mi-am reinstalat Windows-ul si m-am dus ca tot omul sa imi fac update; nu am inteles daca la tine doar arata prost dar la mine chiar nu mergea. A doua zi a mers fara sa ii fac nimic, dar chiar nimic - calculatorul statuse oprit de la ultima incercare.
 
La mine a mers, dar într-un mod foarte ciudat. Selectam toate update-urile, vreo 3 la număr, le instalat, dădeam restart, îmi mai apăreau 5. Şi tot aşa de vreo 3 ori până să-mi apară No updates available.
 
25. Nu am găsit încă o modalitate (evident, diferită de mute-area canalului Wave), deşi mă mănâncă şi pe mine întrebarea.
 
26. Cum se pot juca jocuri on-line, între un calculator care nu face parte dintr-o reţea şi un calculator ce face parte dintr-o reţea şi care are I.P.-ul dat de serverul respectiv?
 
27. Există un plugin de Firefox sau un reader de PDF-uri care să nu crape la fel de previzibil ca Acrobat Reader?
 
27. Crapă şi ăsta mai des decât originalul. Probabil o să rămân la metoda "Save As" + "Open" de pe HDD... :frown:
 
Azazel, ai incercat si Acrobat Readerul 7 ? Mi se pare mult mai rapid si stabil, de fapt nu mi-a crapat niciodata.
 
26. Presupun că te referi la o legătură dintre un IP fals şi unul real. Aici conectivitatea depinde de server şi de joc. Yahoo Messenger, spre exemplu, ştie să păstreze o conexiune între un IP real şi unul fals atâta vreme cât server-ul e configurat corect. În principiu, depinde de server şi de joc.
 
26. Da la acest lucru mă refeream, eu unul (deşi nu am căutat prea mult) n-am găsit prea multe jocuri care să se poată juca între doi oameni, unul cu IP fals şi celălalt cu unul real. Dacă voi cunoaşteţi vă rog să mi le spuneţi şi mie.
 
26. IP fals? :biggrin:
Se poate juca orice joc ce suporta multiplayerul over ip, conditia necesara si suficienta este ca serverul sa fie facut de cel cu ip-ul public.
Se mai poate face vpn intre cele doua si atunci jocurile merg chiar ca intr-o retea. Conditia ca cel cu ip public sa faca conexia de incomming si cel cu ip privat (fals :smile:) sa se conecteze. :wink:
 
28. Se da un calculator intr-un domeniu Windows. Nu sunt administrator pe domeniu, dar pot fi administrator local, pe calculator. Nu este permisa folosirea memory-stick-urilor USB - este dezactivata pe domeniu. Cum pot sa trec peste aceasta interdictie si sa folosesc un flash-drive USB local?
Nota: nu intentionez sa fac ceva ilegal / vreo prostie etc. Vreau doar sa gasesc o modalitate mai comoda de a realiza un transfer de date.
 
Originally posted by Mr. Shrek
Azazel, ai incercat si Acrobat Readerul 7 ? Mi se pare mult mai rapid si stabil, de fapt nu mi-a crapat niciodata.
Nici nu ştiam că a apărut, acum că l-am testat totul pare ok (chiar şi sub Firefox). :thumbs:
 
29. După instalarea XP-ului SP2, Outlook Express 6 m-a întrebat dacă vreau să-mi compacteze folderele. Am fost de acord, chiar am aprobat să o facă autmat fără să mă mai întrebe. Problema e că o face când vrea muşchiul lui, în cele mai nepotrivite momente posibile, uneori mă grăbesc să închid OE şi calculatorul să plec undeva şi atunci se apucă el de compactare (~ 10-15 minute în care şi mouse-ul se mişcă în reluare). Cum scot auto-compactarea automată la OE?
 
29. Rezolvare găsită de cineva pentru care se pare că Windows-ul nu mai are secrete: OE6 SP2 face compactare după a 100-a închidere. Soluţia a fost crearea unui .reg:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Identities\{NR User}\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0]
"Compact Check Count"=dword:00000001
şi rularea lui săptămânală prin Scheduled Tasks:
C:\WINDOWS\regedit.exe /s "C:\Program Files\nooecompact.reg"
 
Back
Top