Windows: Cum fac...?

17. Ahaaaa... ca sa cari. :smile: Da, si eu am dat fix peste acelasi simptom. HDD cu FAT32, scandisk pending iar la scanare dadea o tona de crosslink-uri. S-a adeverit ca avea bad-uri. Maligne! :biggrin:
 
17. Dacă nu mai e plimbăreţ, eu l-aş converti la NTFS să văd dacă mai face probleme. FAT32 e un BS de sistem de fişiere.
 
17. Am verificat hardul cu Power Max (e un Maxtor) si zice ca nu sunt probleme fizice. Voi trece la NTFS cat de curand.
 
18. Reţea de câteva calculatoare, toate cu WinXP Pro. Dau share la un director, apare cu semnul de „shared”, intru în el şi mă uit la subdirectoarele sale, nu au semnul respectiv. Accesez directorul de la PC-urile din reţea şi merge doar să mă plimb prin subdirectoare, fişierele dau Access denied.

Unde e bizonu' ?
 
18. Probabil partiţie NTFS şi guest-ii nu au drepturi de read pe ele (din security).
 
În security/advanced ai setat "allow inheritable permissions"? Se comportă ca şi cum ai avea setat List folder contents dar nu şi read.

Încearcă să te joci şi cu "simple file sharing", cine ştie :smile:.
 
19. Aş vrea să pot seta Winamp astfel încât să înceapă să "cânte" on startup. Am căutat ca un idiot prin setări, n-am găsit opţiunea. Aş fi recunoscător celui care mă poate îndruma.
20. (tot Winamp) Dacă este în stadiul "minimized" când îl închid, la pornire rămâne tot "minimized". Pot să-l "mint" astfel încât să nu mai pornească "minimized"?
 
Originally posted by Rabbit
15. După ce am instalat SP2, la ferestrele de autentificare de tipul celei de mai jos nu-mi e reţinută parola şi trebuie să o introduc de fiecare dată, la fiecare pornire a IE-ului. În plus, a dispărut şi opţiunea de Remember password. Ce am greşit?
În lista de servicii avem Protected Storage: Provides protected storage for sensitive data, such as private keys, to prevent access by unauthorized services, processes, or users. Dacă e dezactivat, apare problema de mai sus. Nu are legătură cu SP2 şi nu înţeleg cum de a ajuns disabled, dar acum nu mai contează, s-a rezolvat cu o reinstalare de Windows. :mda:
 
Asta explică de ce eu nu aveam problemele tale şi eram mulţumit de SP2. Probabil, serviciul a fost disabled de vreun program de crescut performanţa.
 
21. Cum pot vedea sub Win98 ce utilizator este conectat la ce fişier, neavând la dispoziţie programul NetWatcher?
22. De ce se întâmplă fenomenul din imaginea alăturată?
 

Attachments

  • clipboard01a.jpg
    clipboard01a.jpg
    5.5 KB · Views: 289
22. Poate ai prea multe resurse (USER/GDI) ocupate, în caz că eşti pe Win98.



Originally posted by miahi
În security/advanced ai setat "allow inheritable permissions"? Se comportă ca şi cum ai avea setat List folder contents dar nu şi read.

Încearcă să te joci şi cu "simple file sharing", cine ştie :smile:.
18. Sunt pe simple file sharing, oricum pe varianta advanced totul se întâmplă similar. Mi se pare cel mai elementar lucru posibil ca la o instalare de Windows clasică (de tip Next -> Next -> Next -> Finish) şi fără setarea vreunei opţiuni deosebite, doar bifarea Share this folder on the network, sharing-ul să meargă. Totuşi, la mine nu merge.
 
24. De ce Windows Update îmi arată în halu' ăsta? :mad: (Windows instalat pe curat, primul lucru făcut fiind accesat Windows Update)
 

Attachments

  • update.png
    update.png
    32.3 KB · Views: 238
Back
Top