Windows: Cum fac...?

Lack of humor much? :biggrin:. Nu trebuie să pună nicăieri pe net, translate.google.com are buton de upload file, iar dacă nu l-a văzut, sigur a văzut text-fieldul unde poate să dea copy-paste, cum altfel știe de google translate? Întrebarea era o absurditate, așa întrebare, așa răspuns :biggrin:. Rude Goldberg style, altfel de ce nu aș fi făcut un singur API call cu tot textul? :biggrin:.
 
Ah! Era link de tradus documente.
Da, sunt chior. :tongue:

Thx.

PS: Acea textarea de dat copy-paste scotea niste caractere grafice daca faceam copy-paste.
 
Imi trebuie un program care sa apese o tasta la un interval regulat (30 sec de exemplu), dar care sa imi bage si un pic de random time (adica sa imi randomizeze un timp intre 30 si 40 sec). Cu cat mai obscur cu atat mai bine :tongue:
Are cineva vreo idee? Multzam :biggrin:
 
Ma gandeam sa il folosesc strict la dat click pe iteme de reputatie pt crew, pentru ca e boring sa o fac eu din 30 in 30 de secunde, dar m-am gandit mai bine si am facut-o manual :smile:
 
Motiv pentru care voiam sa o fac in mod cat mai nedetectabil, si anume doar apasarea unui hotkey, la timpi relativ aleatori intre anumite limite, etc.
 
Scannerul are niste butoane pe el. Le pot folosi altfel decat cu aplicatiile producatorului? La Control Panel -> Scanners and Camera -> Scanner -> Properties -> Events apar doar niste aplicatiile predefinite. Mi-ar place sa pot introduce acolo orice aplicatie + parametri.
Cum fac?
 
Două întrebări legate de Foxit Reader:
1. Am cum să dau un search în toate documentele deschise activ, fără să le copiez/mut într-un folder separat și să folosesc search in folder?
2. Am cum să fac bara de tab-uri să se afișeze pe mai multe rânduri în loc să facă scroll?


...sau găsesc niște funcții similare în vreun pdf viewer?
 
Last edited:
Caut pentru eeePC-ul meu mic, cu SSD de doar 4 GB, din care 1,5 ocupaţi de Windows, un antivirus mic şi cu bun simţ dpdv al consumului de resurse, dar eficient şi, de preferat free. Deasemenea, un browser care să respecte cam aceleaşi condiţii, plus eventual să fie portabil, nu cu instalare. Am şanse să găsesc aşa ceva? Mulţumesc.
 
Am un excel cu vreo 4500 de linii si am nevoie sa printez dropdown listul de la filtrul aplicat unei coloane.
Aveti idee daca se poate face asta altfel decat folosind printscreen?
 
Back
Top