Windows: Cum fac...?

Cu WMF iese graficul ciopartit. Lipseste cate o latura a patratelor aflate la marginea graficului.
Cu EMF opusul se intampla: apare mult spatiu gol dincolo de marginea graficului.
Ambele au literele foarte ingrosate daca le export ca litere (fonturi), nu curbe.
Intr-un final am reusit cu WPG (Word Perfect Graphics v2, text convertit in curbe), dar imaginea importata, evident, nu este editabila.
SVG n-am vazut in optiuni.
 
@puter -> nu spuneam că nu poți efectiv, ci că mai mulți draci îți faci. Din păcate eu cel puțin am ajuns la un punct în care nu-mi place să fac același lucru de jdemii de ori :biggrin:
 
Truc pentru WMF: încadrează obiectele într-un dreptunghi fără fill și fără outline, dar care să devină cel mai mare obiect ce trebuie exportat. Apoi, înainte de export, trebuie să convertești textul în curbe (Ctrl-Q parcă) și să scoți outline-ul. Apoi selectezi tot, inclusiv dreptunghiul mai mare, și exporți „selected only”.
 
Se poate face ceva ca sa reduc durata foarte lunga a afisarii fisierelor din un folder cu multe fisiere in Windows Vista File manager ? Practic astept o gramada ca banda verde care completeaza locul unde e adresa folderului in care sunt fisierele in cauza sa umple locatia si sa se afiseze fisierele. Banuiesc ca Vista is face un soi de cache pt ceva din folderul ala dar nu am idee cum sa scap de asta. It drives me nuts si imi piere orice chef sa am contact cu Vista (asta pe langa partea agasanta cu UAC) .
 
1. Total Commander.
2. Screw Vista, go Windows 7.

Nici sub Windows 7 nu sunt afişate suficient de repede; Total DCommander is the way to go!
 
@war4peace
1-Total Commander nu e gratuit.
2-Eu as vrea Windows 7 pe acel laptop dar a fost cumparat cu Vista original.

@Marius '95
Am o oarecare banuiala la ce te referi dar poti sa fii mai exact in privinta comenzii ?
 
Last edited:
Foxter, poți face upgrade de la Vista la 7 cu ~119$ fără nicio problemă. Deși trebe să te joci cu ceva IPuri și locații, că nu se poate din România teoretic.
 
Si Total Commander isi merita banii (happy buyer here).

LE: nu mai merita, ca s-a triplat pretul sau chiar mai rau.
 
Pentru WinMo nu am găsit vreo soluție elegantă :frown: Tapatalk e instalat, dar e pentru Android și iPhone. vBulletin 4.1 tocmai a fost lansat și include API pentru Mobile Apps ce vor fi dezvoltate, da' deocamdată există un singur client făcut tot de vBulletin pentru forumul lor și pentru iPhone.
 
De unde mama mă-sii îl iau și eu pentru Nokia E71 că-mi zice că nu-i suportată aplicația, deși văd că scriu unii că-l au?
 
Nu ia dm-ul ăla. Zice "obiect nesuportat". De obicei, descărcam dm-ul (și de pe OviStore, modificând în adresă "/send-to-friend" în "/download")), îi ștergeam headerul cu Notepad++ și-i schimbam extensia în sis. Dar nu merge nici așa. :frown:

EDIT: trebuie ales Nokia E72, se descarcă un wgz și se instalează, după ce s-a transferat pe card. :biggrin: Pentru doritori, l-am atașat.
 

Attachments

  • tapatalk_218874.rar
    166.7 KB · Views: 10
Back
Top