Windows: Cum fac...?

radul

Membru Senior
Joined
Sep 8, 2004
Location
Iasi
Da, tot la Dacie, opreau motorul la vale, ca deh si 10 grame de benzina economie, ii ai, nu-i dai! :smile:
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Location
Dream Theater
Poate daca ai avea si tu o placa video d-aia cu drivere care necesita C++ sau .NET (adica AMD sau nVidia mai noua de 10 ani) poate ai vedea si tu 0% load atat la CPU cat si la GPU, in desktop/idle. Te asigur ca nu este nimic deosebit. Oricum 0% inseamna de fapt mai putin de 1% deci randarea se poate face cu mai putin de un procent din resursele placii video aflate in idle (vreo 200-250 mhz frecvente la GPU si vRAM). Ca idee, actualul meu GTX 1660 randeaza un joc vechi (Vampire: The Masquerade – Bloodlines) in 1920x1200, 8xAA setat din driver, 60fps, cu frecventa GPU la ~240 mhz si incarcare ~20% - GPU-Z raporteaza un consum variind intre 8 si 11 watts. Ventilatoarele raman oprite, desigur, iar temperatura placii video nu depaseste 45 de grade.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Am un server cu Win2003 x64 cu placa de retea Intel 82546GB (PRO/1000 MT Dual-Port Server Adapter). Vreau sa intre automat in Suspend To RAM cand nu este accesat prin retea, dar sa ramana treaz cand un client citeste/scrie fisiere pe un share, cand un utilizator este conectat la Remote Desktop sau cand serverul web are treaba. Vreau sa se si trezeasca singur (fara WOL) cand apare un astfel de eveniment.
Cum fac?

Daca as avea timp, as testa toate variantele, dar n-am, sper sa stiti voi raspunsul, iar daca nu stiti, nu raspundeti si mai ales nu ma intrebati la ce imi trebuie!
Multumesc.
 
  • Haha
Reactions: Neo

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Neo,
Când mă gândesc că tipu-ăsta e în Brăila... vrei să-l cârpesc din partea ta? Apropo și de... :rotf::haha:

PS: amu' orice-i posibil, pot să beau și-o bere cu el, da' mi-e și teamă să-l întreb de care. :hihi:
 
Last edited:

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Location
Ploiesti
Sa il opresti dupa un idle time relationat la acele evenimente (ce se pot extrage cu un script cu netstat, cred eu), ar fi ok. Dar odata oprit sau adormit, nu mai ruleaza si nu mai asteapta nimic pe el, automat nu se mai poate trezi de unul singur. WOL nu este ceva ce tine de sistemul de operare insusi, de aceea si functioneaza.
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
În Win10, la Downloads apare sortarea automată a fișierelor/folderelor de la ultimele descărcări (today), până la cele mai vechi. E ceva gen pivot table din Excel. Mă enervează acest tip de afișare. Cum modific la cum aveam înainte, respectiv să sortez eu după dată, mărime etc.? Atașez screenshot pentru mai buna înțelegere.

EDIT: fcuk, am găsit. :biggrin: Era chestie de grupare și am dezactivat-o cu click drepta>Group by>None.
 

Attachments

Last edited:
Top Bottom