Windows: Cum fac...?

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Totusi ce-i atat de rau la .net de trebuie evitate cu orice pret? Eu cand instalez un nou OS printre primele lucruri care le fac e sa le umplu de .net si C++ (vreo 10 versiuni, 32 si 64 bit) ca sa fiu sigur ca ruleaza tot ce voi rula un urmatoarele luni. Care ar fi problema daca fac asta, au virusi, ocupa loc pretios pe HDD, merge prost sistemul cu ele instalate, te spioneaza illuminati?

FFS, pana si control panelul placilor video are nevoie de chestii d-astea. Am si eu probleme cu multe mizerii moderne, gen telemetrie, dar e un punct la care trebuie sa trag linie pentru ca nu vreau sa raman blocat in anii 2000.
Toate cele enumerate, plus inca un motiv: programele respective sunt deosebit de proaste comparativ cu alternativele care nu folosesc NET.
Nu am astfel de placi grafice.
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Location
Dream Theater
Realizezi cui i-ai dat reply, da? Just checking :biggrin:
Inainte de a da acel reply am citit numele topicului si subiectul; daca era o discutie deschisa exclusiv pentru problema lui Marius nu as fi postat. Sunt curios sa aflu mai mult de o parere despre subiectul asta. :smile:
 
  • Like
Reactions: Neo

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Location
Ploiesti
Tot nu inteleg de unde ura asta pentru .net? Nu sare nimeni de cur in sus pentru RDP care este mai mult sau mai putin, constant, in lumina reflectoarelor. Dar .net toti il blameaza.
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
Sa ai nevoie de sute de mega instalati pe hdd ca sa afisezi un "Hello World!" mi se pare aberant.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Păi nu mai fă programe care să afișeze doar Hello World, ci să facă ceva treburi mai interesante. :smile: .NET e ca o locomotivă făcută să tragă pe șine vagoane întregi de tot felul de chestii, da' dacă tu ai doar o drezină și vrei să se plimbe un metru tot la locomotiva aia trebuie să apelezi. Nu vrei locomotiva, evită cu desăvârșire orice are legătură cu căile ferate, alternativele fiind călare pe un măgar, sau sub brațul transpirat al unui ogru, sau în spinarea unui purice care mai mult se laudă, sau îți faci o chestie cu trei craci în patru direcții care merge oarecum, când nu bate vântul și nu-s gropi pe drum...
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
puterfixer Incorect. E ca un lung șir de locomotive care trag un singur vagon. :tongue: Pe principiul să ajungă vagonul la destinatie, că avem producție record de locomotive.
 
Last edited:

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Și totuși, io se pare că am toate locomotivele necesare într-o cutiuță prinsă pe dosul monitorului unde își fac treaba fără probleme, nu gâfâie, nu transpiră, nu pâlpâie becurile când dau click, deci care e problema de fapt. Sau e o manifestare nouă a obsesiei deceniului trecut, aia cu monitorizarea atentă a RAM-ului ocupat ca nu cumva să fie folosit, ai cumpărat 4GB doar ca să faci concurs cu vecinul cine își folosește mai puțin calculatorul? :biggrin:

Mie sincer mi se pare ciudat ca un doomsday prepper, care are în pivniță de la drujbă la aparat de sudură, să NU aibă toate versiunile de .net :biggrin: :biggrin: :biggrin:
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Stai că ei nu au Windows 10 care are permanent ocupat 30% din 64GB RAM pentru că nu știe să îl elibereze (el zice că preload cică).
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Location
Ploiesti
Ma intreb, asa sunt si unii care la masini dau jos tapiseria de pe usi, banchetele din spate, etc. etc. doar ca sa consume mai putin? De fapt imi aduc aminte de un nenica ce povestea cu mandrie ca la Dacia 1310 putea lua bornele de la baterie dupa ce pleca la drum mai lung de 10-20Km ca as consume mai putin, alternatorul nemai avand ce sa incarce. Tot el era mandru ca dupa miezul noptii putea merge in zilele senine doar cu pozitia aprinsa sau nici macar, tot pe motive de economie de benzina. Dar a dracului Octavia asta noua nu mai functiona la fel de bine la metodele lui si regreta Daciuta lui. Asa il mai stiu pe unul, sofer de Logan ca sa nu avem dubii, care nu semnaliza sa nu consume becurile si intra in curbe la limita vitezei sa nu uzeze placutele si discurile de frana. La cat mergea asta cu masina si la cat de greu se uzeaza franele la un Logan, cred ca urma sa-l dea la REMAT cu ele originale :smile:
 
Top Bottom