Windows: Cum fac...?

Bart

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jan 16, 2010
Am instalat si eu pe E72. Intrebarea mea e : UNDE il instaleaza?:capu: In folderul Installations nu apare. Daca ii dau un Search il gaseste si il pot folosi, dar tot nu stiu unde e instalat.:mda:

Din pacate, versiunea pentru Symbian nu are nimic in comun cu cea pentru iPhone.



P.S. Urasc Symbian. Daca nu exista JolikuSpot scapam de mult de el.
 

Bart

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jan 16, 2010
Aha, mersi. Cu ocazia asta am gasit si Youtube si Facebook.:embarassed:

Joiku ala face tethering pe WiFI. Adica ia frumos netu' de la Orange prin 3G si il scuipa prin WiFi. Si asa am net pe laptop sau pe ipod touch in varf de munte.:smile:
 

Bart

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jan 16, 2010
Cel mai simplu e sa stau acasa si sa infig fibra de la RDS in laptop. :biggrin:

Cablul usb nu ma ajuta in caz ca vreau net pe ipod. Si wireless e mai elegant, desi mananca bateria (telefonului) pe paine.
Si in plus, se pot conecta mai multe dispozitive simultan.
 

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Fă-mă să-nțeleg: aplicația ia netul de pe telefon și-l transferă pe Wi-Fi, nu? Apoi poți folosi laptopu' pe Wi-Fi. Dacă-i așa, de-asta zic că e mai simplu să-i dai net direct pe USB, în plus economisind și, cum spuneai tu, bateria. Știu băieți de pe Softpedia care folosesc până și jegul ăla de web'n'walk în felul ăsta. Dar au net, pe-acolo pe unde trăiesc și unde n-a ajuns încă "civilizația" biților.
 

Bart

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jan 16, 2010
Da, e mai simplu si eficient cum zici tu in cazul laptopului.
Dar nu pot folosi USB-ul in cazul device-urilor care nu-l au (doh:smile:): ipod touch, ipad, alte telefoane.
Si mai am avantajul ca la acel hotspot se pot conecta simultan mai mulde device-uri.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Location
NL
Mie mi se pare ca arata ciudat. Dar mi l-a instalat in Aplicatii, eu il cautam in Media. :d
 

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Are toane si el. Iete ca merge sa dai Reply din el. Intelesesem ca doar versiunea Pro da voie. Oricum, doar pentru XF nu merita. Softpedia n-o vede, Fototarget etc.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Trăbă ca adminii să trântească niște fișiere pe server, să activeze pluginul în forum, și să definească forumul pe site la ăștia. E totul moca și ia poate vreo 15 minute de făcut asta mai în scârbă prima dată, da' trăbă să te și asculte cineva.

Clientul costă câțiva dolari, și permite inclusiv funcții de moderare. Avantajul e că traficul e mult mai mic decât prin navigare prin browser, și se separă conținutul de aspect pentru a face vizualizarea mai ușoară pe un ecran mic. Io văd câteva avantaje în asta și nici un dezavantaj (în afară de a pierde alea 15 minute).
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Din moment ce transportă doar conținutul forumului la client, normal că nu afișează nici un fel de publicitate (care e parte a design-ului, nu a thread-urilor).
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Deja sunt destui cei care baga publicitate ca post in thread, iar acest mod nu o face sa dispara in nici un fel.
 

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Location
/dev/null
Cum fac sa remapez CapsLock in AltGr (in Windows7)? Am incercat cu SharpKeys, dar nu vede tasta AltGr.

Astfel m-ar fi mai comod sa tastez diacriticele in layout-ul Romanian Programmers.
 
Top Bottom