Windows: Cum fac...?

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Mmm... nu vreau să dezactivez UAC. Contul de administrator are parolă.
Repet, eu vreau să configurez programul X ca de pe contul Y să ruleze ca Z fără se ceară mai mult de-odată parola. :smile:
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Fără dezactivarea UAC o să-ți ceară de fiecare dată nu numai parola, ci și confirmarea. De curiozitate, de ce nu vrei să-l dezactivezi? Ți-e frică de tine însuți? :biggrin:
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Whiskas, nu ai de ce să fii paranoic. Cu toate updates la zi, 7 este inexpugnabil, poți încerca diverse chestii de pe un sistem cu Linux în aceeași rețea cu el :goofy:

Doar să fi beat complet să reușești să strici ceva :biggrin:
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Eu cred că iar uitați de unde s-a pornit cu sistemele de operare și unde s-a ajuns. Nu cred sincer că există OS ideal :smile:

Iar cu Win7, nu s-a stricat decât atunci când mi-am băgat nasu` aiurea :goofy:
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
Se ia una bucata win2k pro si o placa video integrata care stie si rezolutii gen 16:9. Pun TV in 16:9, placa video idem, totul e ok, cercul e cerc, patratul e patrat dar fonturile sunt praf. WTF???
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Rulează wizard-ul de ClearType ca să facă randarea corect și pe structura display-ului TV.
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
There are currently no supported or un-supported means to implement Microsoft ClearType on Microsoft Windows 2000.
Since ClearType is Microsoft's technology it is unlikely for any third-party developers to implement it for Microsoft Windows 2000. In Microsoft's official FAQ for ClearType, they address whether they plan on releasing an update to enable ClearType for previous versions of Windows and the answer is "No."

:sad:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Sux. Scuzaț. Parcă-mi aminteam că aveam ClearType și-n vremea când țineam cu dinții de W2kPro...
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Am un Nokia E71 și o conexiune la Internet, APN WNW (web'n'walk). Aplicația Nokia Messaging de push email nu funcționează, WNW având porturile blocate. Am găsit o aplicație care, totuși, merge - MOBILE DOCUMENTS, am configurat-o pentru Yahoo Mail foarte ușor, dar nu reușesc s-o configurez pentru mailul firmei la care lucrez, creat cu Google Apps for business. Mă poate ajuta cineva? Cere serverul și n-am nici cea mai vagă idee ce să scriu acolo... :what:
 

Attachments

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Google. Mutare HDD pe alt port SATA

Am un Nokia E71 și o conexiune la Internet, APN WNW (web'n'walk). Aplicația Nokia Messaging de push email nu funcționează, WNW având porturile blocate. Am găsit o aplicație care, totuși, merge - MOBILE DOCUMENTS, am configurat-o pentru Yahoo Mail foarte ușor, dar nu reușesc s-o configurez pentru mailul firmei la care lucrez, creat cu Google Apps for business. Mă poate ajuta cineva? Cere serverul și n-am nici cea mai vagă idee ce să scriu acolo... :what:
Click me?

E rîndul meu: cum mut un HDD de pe un controller SATA 2 pe unul SATA 3 (aceeași placă de bază, evident alte porturi SATA), HDD de pe care pornește un Windows 7, fără ca acest lucru să implice reinstalarea sistemului de operare?
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
Backup la partiția de boot + sector de boot (vezi dd), scoți hardul dintr-un port, bagi hardul în celălalt port. Dacă nu merge așa (din cauză de porcării de drivere SATA sau ordinea în care le pune la boot) mai vedem. Doar să n-ai swap-ul pe altă partiție/hard, că atunci e mai complicat.
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Păi... de ce să fac backup?
Windows nu plînge dacă mut portul? Parcă asociază dispozitivele cu porturile, nu mai știu. Driverele SATA sînt instalate toate care trebuie, n-am swap pe altă partiție.
Hai că-ncerc o mutare. :smile:
 
Top Bottom