Windows: Cum fac...?

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Da, Log Off.
Există ignore pentru oamenii cu care chiar NU VREŢI să vorbiţi, altfel, dacă vreţi să nu vorbiţi cu nimeni, go offline :smile:
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Messages
667
Mi se pare că dacă folosești Pidgin nu te detectează Buddy Spy, dar s-ar putea să mă înșel. Așa parcă era acum vreo 3-4 ani când foloseam eu Gaim. Lucrurile poate s-au mai schimbat de atunci, memoria mea e foarte proastă etc.

Oricum, de ce îți pasă? Dacă ai persoane care umblă cu Buddy Spy și te deranjează, fă ce zice war4peace mai sus, ignore.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
În Pidgin, dacă eşti Invisible, nu mai merge să faci join la canale IRC :smile:
Poţi să mai încerci MirandaIM, dar pe mine nu m-a pasionat niciodată să stau ascuns cu orice preţ :smile: aşa că nu ştiu dacă merge să fii pe bune invizibil odată cu schimbarea softului.
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Please, help! Vista x64. De fiecare dată când bag un CD, DVD (matriţă, scris de mine sau gol) unitatea nu mai învârte discul şi se lansează mizeria aia de "Prepare this blank disc" (când dau click pe device, în WinExplorer) în loc să se lanseze Autoplay-ul. Ce să fac să scap de nenorocirea aia? Şi să şi învârtă discul la introducere.
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Păi, scrie foarte bine, citeşte foarte bine... :what: Doar că apar chestiile alea. În momentul când dau click pe device, începe să se-nvârtă şi citeşte, am uitat să spun. Nero scrie fără probleme şi la 22x. Aaa, în plus, am observat că nu se mai face refresh la device în Windows Explorer, când (de exemplu) scot un CD/DVD şi introduc altul. Rămâne tot ce-a fost pe discul anterior. Abia cu click apare ce e pe noul disc.

Edit: am săpat niţeluş pe net şi am rezolvat-o. http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/729655.html Am setat în regiştri Autorun pe "1". :smile:
 

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,485
Se pare ca la tine este inactiva functia "auto insert notification".
Incearca asta.
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,497
Am citeva zeci de mii de fisiere de genul 1l_llaa_cod.dbf. Unde l=a sau b sau c, llaa e luna si anul iar codul e un sir de numere.
In Explorer imi apar in ordinea numelui, incepe cu 1a si cind termina cu a trece la b apoi la c. Ei eu le-as vrea sortate dupa cod, adica sa-mi apara 1a_llaa_cod apoi 1b_llaa_cod si 1c_llaa_cod urmatoarele sa fie referitoare la codul urmator si tot asa.
E posibil in Windows asa ceva? :frustrat:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,254
Dacă nu ai nevoie să păstrezi numele fişierului exact aşa cum e, poţi folosi orice tool de mass file rename care să ştie şi expresii regulate sau wildcards şi să redenumeşti fişierele, inversând ordinea elementelor din nume în cod_1a_llaa.dbf :smile:
 

termita

Membru Senior
Joined
Oct 7, 2004
Messages
257
Ai nevoie sa iti apara in Explorer sortate sau ai nevoie de lista lor sortata la modul respectiv?
 

Quark

Zis și Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Messages
13,433
Sa le sortezi dupa data fisierului merge?
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,497
Stai sa mai dau detalii. E vorba de fisierele din Anexele 1a/1b/1c care sunt depuse de angajatori la CAS. Trebuiesc migrate din aplicatia noastra in SIUI. Siveco ne-a pus la dispozitie o aplicatie care poate prelua bulk fisierele (dar in seturi de 1000 de bucati ni s-a recomandat) iar sefu' a extras jdemii de fisiere pe societati si luni din aplicatia noastra. Data extragerii e de azi asa ca pica varianta asta.
Saracu' a extras 5 foldere (din ian pina-n mai) a cite 32.000 de bucati de fisiere si acu' ar trebui impartite in seturi de cite o mie respectind chestia aia cu anexa 1a/b/c pentru fiecare societate. Fisierele nu pot fi preluate otova ci doar setul complet de 3 pentru o unitate.
Faza stupida e ca aia de la Siveco ne-au spus de maxim 1000 de fisiere odata dupa ce a terminat omul de extras toate fisierele pe luni. :capu:
 

gatonisus

Membru
Joined
Oct 5, 2005
Messages
12
Poti sa folosesti Total comander - Optiunea de select group (Mark_Select Group).
Aici poti sa iti faci reguli de selectie folosing wildcard-uri (? si *).
Selectezi un grup si il muti in alt director => un import.
Dar trebuie sa te gandesti la o regula in care sa gasesti ~ 1000 itemuri.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,185
Cum dai lista de fişiere aplicaţiei?

PS: m-am săturat să găsesc hack-uri pentru a face aplicaţiile Siveco să meargă.
 

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Messages
1,965
Dacă nu ai nevoie să păstrezi numele fişierului exact aşa cum e, poţi folosi orice tool de mass file rename care să ştie şi expresii regulate sau wildcards şi să redenumeşti fişierele, inversând ordinea elementelor din nume în cod_1a_llaa.dbf :smile:
Obligator tre' sa aiba numele alea ca asa scrie in norme.
Si ce te opreste sa faci doua conversii? Adica:
1. Redenumesti fisierele in cod_1a_llaa.dbf ;
2. Le imparti in grupuri de 999 (eu zic sa te rezumi totusi la 900, ca nu se stie exact cat de generosi au fost cu alocarile mega-programatorii Siveco)
3. Fiecare grup il reconvertesti la 1a_llaa_cod.dbf
4. Importi grupurile in aplicatie.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
4,871
PS: m-am săturat să găsesc hack-uri pentru a face aplicaţiile Siveco să meargă.
Stai sa vezi cat o sa dureze pana le importa. Mie mi-a luat 1/2 ora pentru un nomenclator de 10 MB.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Vreau să extrag fiecare al 10-lea frame dintr-un fişier video şi să compilez un alt fişier video, în vederea unui Time-Lapse movie. Fără audio, of course. O soluţie care să nu fie overkill, vă rog?
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,185
Parcă virtualdub ştie să scoată filmul ca frame-uri, nu ştiu dacă poate filtra da' odată ce ai fişierele poţi să le filtrezi pe ele, loc pe hdd să ai. Dar după ce faci asta cred că o să vrei keyframe-urile, nu fiecare al 10-lea frame :smile:.

Oricum, cu vdub poţi să creşti direct viteza filmului.
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Messages
667
Cu mencoder/ffmpeg poți să faci asta, dar e în linie e comandă...
 
Top Bottom