Windows: Cum fac...?

PigBrother

Membru Senior
Joined
Aug 9, 2004
Acolo poti alege doar placa de sunet, care este oricum singura din sistem.

Eu am nevoie de un mixer de canale, cum are foobar :frown:
 

PigBrother

Membru Senior
Joined
Aug 9, 2004
Am Vista, dar setarea aia este dependeta de driver. Xonar nu are. :smile:

Circle Surround II are probleme sub Vista, nu prea face nimic. Sub XP merge OK.
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Location
Bucuresti
Se da o mini-retea de apartament, cu net de la Astral sau RDS si un router care distribuie semnalul catre 2 PC-uri, prin cablu UTP. Se doreste introducerea a inca 2 PC-uri in retea, de data asta wireless, asa ca va trebui achizitionat un router wireless. Pot sa conectez router-ul wireless la un port LAN al router-ului existent sau va trebui sa pun router-ul wireless in locul celui existent? Thx.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Decât dacă routerul poate fi configurat să funcţioneze şi în mod Access Point. Altfel, va fi o întreagă bătaie de cap să partajezi fişiere între wireless şi wired, fiindcă practic vor fi două reţele separate de un router.
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Location
Bucuresti
OK, me n00b, AP it is then, probabil asta sau asta, cu un plus pentru Canyon dpdv estetic, acum incerc sa ma documentez despre calitate si performante.
 

Dashu

Membru
Joined
Oct 7, 2004
Ca sa nu te chinui cu 2 echipamente, si daca-ti invingi comoditatea, ai putea totusi sa cumperi un router wireless (ideea ta initiala). Atat timp cat nu vrei USB-uri sau cine stie ce alte porturi, un WRT54GL cu Tomato face cam orice.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
Ok, dupa o pana de curent/reset/improper shutdown windows refuza sa-mi scaneze de capul lui hdd-ul. Un lucru enervant, deoarece de fiecare data scanez manual hdd-urile si mai gasesc erori.

1) Cum il pot obliga sa scaneze automat dupa improper shutdowns?
2) Se poate face un fel de boot menu in care sa am optiunea de scan?
3) Cum il pot face sa scaneze ambele hdd-uri la startup? Momentan nu il pot face sa scaneze decat pe unul ceea ce inseamna (in cazul meu) 2 restarturi cu scan, iarasi enervant.
Multzam :smile:
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
1) In MSDOS.SYS modifici sau adaugi linia AUTOSCAN=2.
2) Creezi CONFIG.SYS cu continutul:

[menu]
menuitem=Normal
menuitem=Scandisk
[common]

...restul continutului

si creezi AUTOEXEC.BAT cu continutul:

goto %config%
:Scandisk
scandisk <parametri>
:Normal

...restul continutului

3) Pui /all la parametrii scandisk-ului.

Sper ca ti-a fost de ajutor. :rotf:
 

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Location
Bucuresti
XP parca mai avea config.sys si autoexec.bat (oricum le stergeam imediat dupa instalare), insa Vista parca nu le mai are... :smile:
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Location
Viena, Austria
Ok, dupa o pana de curent/reset/improper shutdown windows refuza sa-mi scaneze de capul lui hdd-ul. Un lucru enervant, deoarece de fiecare data scanez manual hdd-urile si mai gasesc erori.

1) Cum il pot obliga sa scaneze automat dupa improper shutdowns?
2) Se poate face un fel de boot menu in care sa am optiunea de scan?
3) Cum il pot face sa scaneze ambele hdd-uri la startup? Momentan nu il pot face sa scaneze decat pe unul ceea ce inseamna (in cazul meu) 2 restarturi cu scan, iarasi enervant.
Multzam :smile:
Din păcate ar trebui să verifici dacă erorile respective nu cumva sunt cauzate de altceva. Nu prea ai cum să ai probleme de integritate a file systemului de la impropper shutdown daca folosești un sistem de fișiere jurnalizat, cum e NTFS.
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
@Marius '95: mersi, dar vezi mai jos :smile:
@dreamer: asa e, vorbeam de vista, am uitat sa mentionez...
@aramdune: ok, sa zicem, dar ce cauzeaza in general erori pe ntfs?
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
Văd că există o prostie numită Buddy Spy pentru YM şi de când am auzit de ea (acum câteva ore), mă tot pasionează cum pot să îl fac să nu mă mai detecteze că sunt pe invisible. Any ideas?
A gasit cumva, cineva intre timp o solutie la problema asta? :confused:
 
Top Bottom