Windows: Cum fac...?

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Am o idee, nu știu dacă merge - e doar o chestie care mi-a trecut prin cap pe moment:
- creezi un cont cu acces limitat
- faci YM să ruleze sub acel cont
- pentru acel cont din securitatea NTFS dai DENY la acel DLL
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
OK, o întrebare care mă seacă...
Am Cisco IP Communicator instalat pe un laptop şi vreau să înregistrez conversaţiile pe care le port prin intermediul softului. Pentru asta am nevoie de un sound recorder third-party, mă rog, asta se rezolvă. Dar este cumva posibil să îl intercalez undeva "pe drum", astfel încât să prindă şi ceea ce rostesc eu în căşti, şi ceea ce aud în ele? Căştile sunt un model Plantronics, conectate pe USB. Apar în Control Panel/Audio Devices ca PLTDA60. Sistemul de operare e Windows XP 32-bit.
 

jarod

Super Moderator
Sugar daddy
Joined
Nov 27, 2003
Location
Arad
Mutând şi redimensionând partiţii, am reuşit să buşesc una cu XP în aşa hal încât, la boot-are, îşi ia restart înainte să apară ecranul negru cu "Microsoft Windows XP..."

Bun, boot-ez cu kit-ul să fac recovery, îmi cere parola de Administrator. O bag pe cea care-o ţin minte, dar îmi zice că nu-i bună. Încerc fără parolă, idem. Bag un LiveCD care zice că ştie s-o reseteze, ăla zice că a resetat-o, încerc iarăşi cu kit-ul de XP, tot nu mă lasă.

Bag c:\windows\system32\config-ul de dinainte de resetarea parolei într-un soft ce zice că ştie să-mi afle parola. O află. Bag c:\windows\system32\config-ul de după resetarea parolei în acelaşi soft. Zice că-i empty.

În aceste condiţii, mai aveţi şi alte recomandări în afară de reinstall?
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Location
Viena, Austria
Am o idee, nu știu dacă merge - e doar o chestie care mi-a trecut prin cap pe moment:
- creezi un cont cu acces limitat
- faci YM să ruleze sub acel cont
- pentru acel cont din securitatea NTFS dai DENY la acel DLL
Degeaba. Nu YM citeste acel DLL, ci DLL-ul este incarcat de dynamic linkerul Windows inainte de a incarca YM in sine.

Plus ca nu are NTFS :goofy:.

Soluții se pot inventa, dar ceva care merge out-of-the-box nu exista.
 

jarod

Super Moderator
Sugar daddy
Joined
Nov 27, 2003
Location
Arad
Eu am folosit cu succes ce scrie aici pentru a reseta parola de admin pe 2 calculatoare cu Win2k la munca.
Ăla-i LiveCD-ul cu care am încercat să resetez parola. Am ales user-ul Administrator, am blank-uit parola, am reîncercat să intru în Recovery Console, nu m-o lăsat, iar LiveCD, de data asta am încercat să-i pun o parolă oarecare, dar nu m-a lăsat pe motiv că parola era blank şi-mi recomanda să-ncerc să intru fără parolă...
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Unlock account

Ăla-i LiveCD-ul cu care am încercat să resetez parola. Am ales user-ul Administrator, am blank-uit parola, am reîncercat să intru în Recovery Console, nu m-o lăsat, iar LiveCD, de data asta am încercat să-i pun o parolă oarecare, dar nu m-a lăsat pe motiv că parola era blank şi-mi recomanda să-ncerc să intru fără parolă...
Ai încercat și unlock account înainte / după ce ai golit parola? :biggrin:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
OK, o întrebare care mă seacă...
Am Cisco IP Communicator instalat pe un laptop şi vreau să înregistrez conversaţiile pe care le port prin intermediul softului. Pentru asta am nevoie de un sound recorder third-party, mă rog, asta se rezolvă. Dar este cumva posibil să îl intercalez undeva "pe drum", astfel încât să prindă şi ceea ce rostesc eu în căşti, şi ceea ce aud în ele? Căştile sunt un model Plantronics, conectate pe USB. Apar în Control Panel/Audio Devices ca PLTDA60. Sistemul de operare e Windows XP 32-bit.
Nimeni? :frown:
Goldwave înregistrează cu succes ce zic io când vorbesc la telefon, dar nimic din ce zice interlocutorul...
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
What you hear am incercat eu sa inregistrez intr-o situatie similara - inregistram o convorbire - dar a salvat doar ce auzeam de la boxe (mesajele celeilalte persoane) nu si ce spuneam eu. La tine vad ca e invers.
 

jarod

Super Moderator
Sugar daddy
Joined
Nov 27, 2003
Location
Arad
Ai încercat și unlock account înainte / după ce ai golit parola? :biggrin:
Nu ţin minte să-mi fi apărut ca fiind locked. Voi reverifica.

Oricum ceva îi hibaş cu fişierele alea pentru că ophcrack a ginit-o, confirmându-mi faptul că am introdus-o corect, dar în Recovery Console a dat cu virgulă.
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Location
Viena, Austria
What you hear am incercat eu sa inregistrez intr-o situatie similara - inregistram o convorbire - dar a salvat doar ce auzeam de la boxe (mesajele celeilalte persoane) nu si ce spuneam eu. La tine vad ca e invers.
Ai debifat microfonul de pe mute?
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Microfonul nu il tin niciodata pe mute. In nici un caz intr-o conversatie :biggrin:. Singurul lucru pe mute era (este) Line In. Descrierea din tooltip pentru modul ala de recording "what you hear" era ca inregistreaza exact ce aud eu din boxe. Adica ce iese probabil din balaria aia de mixer din Windows, cu tot cu sunetele tipice Win. Iar vocea mea nu era pe acolo.
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Location
Viena, Austria
Stai asa ca nu cred ca vorbim despre acelasi lucru? Cum sa nu ții întotdeauna microfonul pe mute? Ce se intampla intr-o conversatie nu are legatura cu starea bifei de mute din panelul GUIului mixerului Windows.

Din ceea ce spui deduc ca placa era Creative. Cum am zis, depinde de placa. Daca ai alta placa poate merge.
 
Top Bottom