Windows: Cum fac...?

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Intr-un AD cu foarte multe statii cu si mai multi useri, cum pot sa aflu la ce statie este logat acum userul X?
Cu nbtstat ia o vesnicie, adica trebuie sa iau statiile la rand :smile:. Ceva care sa imi spuna direct exista?
 

Rabbit

Nebun
Joined
Oct 10, 2003
Location
Bucureşti
Toate XP-urile afişează direct Task Manager-ul la combinaţia respectivă de taste. Dacă dezactivezi opţiunea Use the Welcome screen din Control Panel - User accounts, poţi schimba asta.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Am o "nevoie" mai ciudată... Am nevoie de un software care să mă ajute în următoarea problemă:
Folosesc monitoare mari, cu rezoluţii mari, 1600*1200 sau 1920*1280, şi doresc să am pe ecran mai multe ferestre simultan. Problema e că aceste ferestre nu au posibilitatea setării unui constraint, în sensul de a-i spune respectivei ferestre ceva de genul: "your maximum amount of space that you can take is from 1,1 to 800, 600". Vreau, spre exemplu, să împart desktop-ul în două "jumătăţi" virtuale, care să se comporte ca monitoare separate. Un dual-screen pe un singur monitor.
...sper că am fost destul de coerent :smile:

LE: Cică Microsoft dezvoltă o jucărie asemănătoare, dar care e cam pe dos faţă de ce vreau eu...
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Ceva de genul "Tile/cascade/stack windows" (sau cum o apare cand dai click dreapta pe taskbar) nu e destul?
 

fishy

Membru Senior
Joined
Jul 14, 2007
Location
departe de Romania
Unii zic ca se gasesc la Media Markt. Altii recomanda sa iei niste casti ieftine si sa inlocuiesti buretii (dar nu stiu daca te va multumi calitatea). Sau sa cauti la Media Galaxy.
 

Spawn

Membru Senior
Joined
Apr 7, 2006
Location
între 0 şi 1
Aici l-ai găsit?
La ultimele versiuni de Forceware, nview Desktop Manager se activează via Control Panel. Da, merge cu Edit Display Grid (activaţi Options - Send Window şi o să apară opţiunea în submeniul nview al fiecărei ferestre)... Evident, nu se compară cu soluţiile dedicate... Uite-aici încă una; cică laptop-urile Acer ar avea un soft de genul ăsta.
 

power1style

Membru
Joined
Oct 28, 2004
Am de facut pe maine cautarea a unui drum de lungime maxima folosind Bellman-Kalaba. Ceva nu implementez bine si programul nu ruleaza cum trebuie. Nu stiti unde as putea gasi o implementare a lui ca sa vad ce imi scapa. Am cautat pe google dar numa notiuni teoretice am gasit.

Need help...
 
Top Bottom