Windows: Cum fac...?

Discussion in 'Ajutor: Software și sisteme de operare' started by Rabbit, Jun 27, 2004.

 1. Azazel

  Azazel Barbar

  Doar dacă după primul se face o pauză pentru a nu fi considerat dublu-click (caz în care selectează cuvântul). :wink:
   
 2. XmasBug

  XmasBug <img src="/images/rating/2stars.gif" alt=""><br>Wo

  4. Cand folosesti /k, bagi un &&exit la sfarsit.

  6. Nu stiu daca am inteles prea bine insa daca interfata propriu-zisa este tot in interpretor, faci o scurtatura la batch-ul respectiv, click dreapta, properties, layout si te descurci. Altfel, poti modifica batch-ul sa porneasca aplicatia cu start /max ...
   
 3. L

  L factorul uman

  9. Se poate seta de undeva ca fisierele PDF (gasite dupa un banal search pe Google) sa fie tratate precum arhivele RAR sau ZIP? Adica in momentul cand dau click pe link sa ma intrebe ce sa faca, daca sa il deschida sau daca sa-i faca download. In mod normal mi se deschide o fereastra de IE care acceseaza un plugin de Adobe Acrobat Reader.
   
 4. creizi

  creizi embedded intelligence

 5. Tora

  Tora Membru Senior

  6. XmasBug, este deja fullscreen. Problema se pare ca vine de la program si se manifesta numai in XP. Am vorbit deja cu firma sa-l porteze pe Visual Fox, ca nu se mai poate. :biggrin:
   
 6. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  9. O soluţie ar fi să dai clic-dreapta pe fişierul pdf şi apoi clic pe Save Target As. Asta plus soluţia de mai sus acoperă ambele variante dorite de tine.
   
 7. WizzBall

  WizzBall Membru Senior

  Toranaga-san ai incercat sa rulezi prima data 'Command Prompt' (din Accesories) si sa rulezi programul de acolo si nu direct din interfata XP? Tin minte ca am patit si eu cu un program DOS ceva asemanator cu ce ti s-a intamplat tie si si-a revenit la normal cind l-am rulat din command prompt. Hope this helps :smile:.
   
 8. L

  L factorul uman

  9. Trebuia sa si multumesc? :biggrin: Ok, multumesc mult realtime... worked like a charm. Bill: Asta faceam de fiecare data cand observam ca link-ul este catre un .pdf dar cum lucrez foarte grabit nu ma mai uit pe ce fac click-uri. :smile:
   
 9. Black Mamba

  Black Mamba Membru Senior

  10. Dupa o gramada de prostii si probleme pe care le-am facut si le-am avut cu niste codec-uri am ramas cu o chestie minora dar care ma deranjeaza. Am instalat de cateva zile Media Player 10 dar in Program Files, Quick Launch si in Explorer mi-au ramas iconitele de la Media Player 9. Chestie ciudata: in directorul Windows Media Player iconitele sunt ok dar au ramas skin-urile pentru Media Player 9. In Total Commander totul e ok. Am incercat instalari, dezinstalari, System Restore dar tot n-am reusit.

  Any ideas?
   
 10. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  10. Încearcă un repair -> rebuild icons din TweakUI.
   
  Last edited: Sep 18, 2004
 11. jarod

  jarod Super Moderator Sugar daddy

  11. Windows XP are ceva gen deltree pentru a şterge directoare din linie de comandă în Recovery Console? del sau delete şterg doar fişiere, dar nu acceptă wildcard-uri. rmdir şterge doar directoare goale. Nu merge treaba cu dischetă sistem pentru că e NTFS.

  O soluţie ar fi Knoppix, dar nu îl am şi are 700 MB. De asemenea, nu ştiu cum se comportă la scrisul pe partiţii NTFS :rolleyes: Am găsit Volkov Commander care zice că ştie să lucreze cu NTFS. L-a folosit cineva? Am şanse să meargă?
   
 12. Rabbit

  Rabbit Nebun

  11. E foarte bun, chiar şi un Norton Commander e suficient. Nu trebuie ca aplicaţia să ştie să lucreze cu NTFS pentru a şterge un director.
   
 13. jarod

  jarod Super Moderator Sugar daddy

  11. Grrr, din câte am înţeles, am pus problema greşit. File manager-ul n-are legătură cu „văzutul” NTFS-ului, ci sistemul de fişiere al mediului de pe care boot-ez. Se pare că mă complic degeaba. Ce am eu nevoie, de fapt, e o dischetă sistem care să vadă partiţiile NTFS. Apoi pe ea copiez NC/DN/VC şi gata. Se poate face o astfel de dischetă bootabilă din XP (instalat cu NTFS)? Sau, altfel spus, în imaginea de mai jos, dacă la file system aleg NTFS, mai jos pot să bifez Create an MS-DOS startup disk şi astfel să obţin o dischetă sistem care să vadă partiţiile NTFS (întreb pentru că eu sunt pe FAT32, deci nu pot să încerc :smile: )?
   

  Attached Files:

 14. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  11. Am văzut multe soluţii de genul ăsta, dar nu am încercat până acum. Probabil funcţionează :smile:. Acum downloadez şi eu ISO-ul să verific.

  Pentru Knoppix, un ghid de scriere NTFS se află aici.

  Edit:
  Ţeapă. Am bootat ISO-ul şi sunt numai programe demo pe el, nici unul care să scrie pe partiţii NTFS :frown:. Mda, acum am văzut: "NTFS reader for DOS".
   

  Attached Files:

  Last edited: Sep 18, 2004
 15. Black Mamba

  Black Mamba Membru Senior

  10. Am reusit sa rezolv problema: dupa o noua reinstalare a lui Media Player 10 iconitele din Start Menu si Quicklaunch au fost cele bune. Restul am reparat din Explorer - File types.

  Mersi oricum pentru ajutor. Nu m-am gandit la TweakUI desi il am instalat. :smile:
   
 16. diosrl

  diosrl <img src="/images/rating/2stars.gif" alt=""><br>Ma

  12. Problema: Toolbar-ul Quick Launch (Win XP PRO SP2) se reseteaza dupa fiecare restart. Eu aranjez iconitele, dar se rearanjeaza cum vor ele dupa ce restartez. Este foarte enervant, mai ales ca eu acolo tin cele mai uzitate programe si ma folosesc des de ele. Aveti idee ce as putea face ca sa rezolv problema asta?
   
 17. Scytale

  Scytale Twisted Mentat

  12: X Setup Pro are o optiune Appearance->Desktop->Options->Save Item Positions. E legata (probabil) de ceva in registry. Ar trebui sa functioneze si pentru QuickLaunch.
   
 18. neaxu

  neaxu Rătăcit

  13. Problemă: WinXP Home limitează numărul de utilizatori, pentru un folder dat shared, la 5 (simultan). Ţinând cont că am licenţe doar pt. XP Home şi aş avea nevoie de vreo 20 de utilizatori să se conecteze simultan pe o maşină XP Home, ce aş putea să fac? (Licenţa de Server iese din discuţie, iar cu FTP-ul nu îmi iese exact ce aş dori)
   
 19. Scytale

  Scytale Twisted Mentat

  14. Doua calculatoare legate in retea, 192.168.1.1 si .2, acelasi workgroup, ambele pingable, file and print sharing pe amandoua, de la .2 la .1 vad fisierele la net show si am acces deplin, dar de la .1 la .2 primesc Error 5 Access Denied. Probabil e vreo chestie banala, dar eu nu ma pricep...

  Pe .2 am Zone Alarm, dar e dezactivat pentru intranet, iar simptomele sunt aceleasi si cand firewallul nu ruleaza.
   
 20. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  14. Userul Guest disabled pe .2?
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice