Windows 7

Adrian, o sa pot sa iti raspund la intrebare joi seara, asta in caz ca nu risca nimeni altcineva pana atunci :smile:. Pana atunci nu sunt acasa. Eu il pun pentru ca in cel mai rau caz ma aleg cu reinstalarea unui sistem de operare proaspat instalat. Paguba in papusoi.
 
Ştiţi ce-i culmea? Că nici sub XP, nici sub Vista, nici sub W7 nu am avut astfel de probleme. Nu tu Half-Open limit, uTorrent sfârâie la 100 Mbit pe toate SO-urile. May the good spell last forever :smile:
 
Pai si eu al abtipildul lipit si pe laptop si pe desktop (WinXP) dar kituri custom puse.
 
Nu man, really. Nici o modificare iniţială. Adică doar kit-ul de Vista are patch-urile Microsoft slipstreamed, dar atât. Win XP-ul e ăla de MSDN, de acum hăt o grămadă de vreme (f'o 4 ani), neatins, neumblat, nemodificat. Ideea e că nici n-am ştiut că există problema asta până n-am citit pe-aci. Ruşine să-mi fie...
 
Pana la W7 asta nici eu nu am simtit problema. Respectivul patch nu l-am pus in viata mea pe calculatorul meu. Dar am observat ca de unde acum niste zile/saptamani descarcam cu 4-6MB/s de pe diverse torrente sau ftp-uri/site-uri (gen roedu), acum se plafoneaza artificial in 1MB/s.
 
Probabil că problema a început să se vadă pe la noi atunci când au apărut şi legăturile ceva mai largi la internet, iar în multe cazuri nu-ţi dai seama dacă e de la tine sau de la ISP, că poate n-ai 5 calculatoare cu OS-uri diferite, să încerci pe mai multe. Nici eu nu ştiam de ea până acum vreo două săptămâni, dar pe 2003 n-aveau cum să pună limitări de-astea :smile:.
 
Am 100 Mbit metropolitan de când m-am mutat în Bucureşti, adică de 3 ani. Şi niciodată n-am simţit problema.
 
Nici eu nu am avut problema asta niciodată. E adevărat totuși ca de pe Windows 7 nu am downloadat torente dar din ce am înțeles lumea se plânge de mai multe sisteme de operare.
 
Ba ai, când am descărcat ISO-urile de Windows 7 de pe serverele Akamai mă uitam ca prostu' la viteză - nu credeam că abonamentul meu permite aşa ceva. Parcă copiam de pe laptop prin wireless.

Modificarea la TCP/IP a fost băgată de unul din patch-urile instalate prin Windows Update, nu mai ştiu care. Încă îmi e ciudat de ce la unii se manifestă şi la alţii aparent nu.
 
Pe ftp nu am mai trecut de 800k. Dar aici mai fluctueaza asa ca imi lasa impresia ca viteza nu e limitata de mine ci de ei.
 
Buba asta cu limitarea e putin random. Am patit-o prin toamna pe Vista si din 3 instalari diferite de OS (pe acelasi sistem) in doua cazuri am patit rahatu' asta.
A 3-a oara a mers fara probleme fara sa mai instalez vreun patch sau sa modific ceva.
 
Bine, dacă merge acum în beta nu garantează nimeni că va merge şi-n variantele finale. Mai ales că ce se vede acum ca beta va fi Ultimate, variantele mai sărăcuţe or să aibă tot felul de limitări.
 
Problema se manifesta random pentru ca si clientii de torrent si setarile lor difera. In utorrent aruncati un ochi in meniul Advanced la net-max_halfopen. Si OS-ul conteaza, Vista Home Premium permite 10, Ultimate permite 25.
 
Back
Top