Windows 7

Aia chiar e versiunea chelită de W7, una "normală" (ok, cu pagefile de 2GB și hyberfil de 12GB) are 40.
 
Imi placea si mie XP-ul, dar din pacate nu poate lucra cu 12 gb ram. :tongue: Iar 5-6 gb ram ocupati nu sunt deloc ceva rar pe sistemul meu, unii au nevoie si de altceva decat Opera de acum 12 ani...

Mai intelege cineva treaba asta cu spatiul ocupat, cand un HDD de 1TB costa vreo 50 de dolari? Adica altcineva in afara de Q&M. :biggrin:
 
Trecand peste faptul ca 90% din giga aia sunt gunoi, apare o mica problema cand vrei sa faci un backup complet a tot ceea ce ai si cu ce lucrezi. In acest moment, imaginea respectivei partitii mie imi ocupa 2GB, cu compresie. Suficient cat sa o car cu mine pe un stick sau pe cardul din mobil. Just in case. :smile:
 

Attachments

  • ScreenHunter_01 May. 20 10.53.gif
    ScreenHunter_01 May. 20 10.53.gif
    3.8 KB · Views: 29
E ca și cu reforma din România: mai vine unul, mai adaugă ceva. Și uite-așa, driverele cresc și ajung mari cât o zi de post. Diferența: driverele funcționează. :hihi:
 
Ma chinui cu un Win7. Am instalat Unlocker x64. In Explorer si programele x64 imi apare meniul contextual Unlock, dar in programele x32 nu apare. Trebuie sa instalez si Unlocker x32 ca sa apara?
 
Am un calculator refurbished cu licenta de Win 10 Pro "for refurb pcs" (prospat desigilat, inca neinstalat sau activat) - as vrea sa instalez win 7, cum ar veni, legal - ce pasi trebuie urmati?
 
Legal, citește licența cu care a venit; e treaba OEM-ului să îți asigure (sau nu) dreptul de downgrade la Windows-uri mai vechi. Vezi aici mai multe detalii.
 
OEM Windows 10 customers must use genuine Windows 8.1 or Windows 7 media and a corresponding product key for the version of Windows. The media/key should come from a previously licensed product from the OEM or retail channel. Full process details can be found on the OEM downgrade process.
Cu alte cuvinte trebuie sa ai la indemana un serial de Win7 Pro (OEM) si foarte probabil va trebui sa suni la M$ pentru activare.
 
Back
Top