Windows 7

Merge intre versiuni diferite daca masina care a creat home group e versiunea cea mai veche de OS.

Mhm deci asta era problema, fix aia era cu Windows 8 :smile:

Nu zic, mergea dar trebuia ceva tinkering și la un reboot se duceau naibii iar shares.
 
Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition

Ce vrea să zică Win de fapt e că ai bootat de pe un stick USB pe care el îl vede ca HDD de boot (de fapt și bios-ul îl vede la fel, și e un boot one-time, nu setări salvate) și încearcă să-și scrie sectorul de boot pe discul ăla, dar îi dă cu rest. Cine naiba a avut ideea de a scrie sectorul de boot pe discul care e setat în BIOS, în loc de ăla pe care-l alegi?!
 
Si desigur ca nimeni nu s-a gandit ca astfel Win 7 va afecta orice alt soft care rescrie sectorul de boot, complicatii si alte alea... Vezi cazul meu.
 
Păi să-l downloadezi de pe-acum, că s-ar putea să nu mai existe la download până treci la el :smile:.
 
Probabil. Dar kitul tocmai facut ieri de murphy78 si disponibil la magazinul de inchirieri nu contine fix acele update-uri. :biggrin:

Eu folosesc aceste kituri updated de ani buni, sunt excelente. De la acest user, in rest nu garantez, e plin de mizerii pe magazinul de inchirieri.
 
Yep, ala este. Astazi l-am si testat pe un sistem, no problems, desi suportul / kitul USB 3.0 inca nu merge cum trebuie - din cate inteleg, nu va merge niciodata.
 
Yep, ala este. Astazi l-am si testat pe un sistem, no problems, desi suportul / kitul USB 3.0 inca nu merge cum trebuie - din cate inteleg, nu va merge niciodata.

Asta pentru ca noile chipseturi (Skylake+) au eliminat suportul USB EHCI.

Skylake will not support the legacy EHCI USB 2.0 interface, and will use the newer XHCI interface exclusively for USB ports of all speeds (1.1, 2.0, 3.0, 3.1) instead.
The problem is that the Windows 7 installation environment does not have a driver for the XHCI USB interface, which means that no USB ports will work during Windows 7 installation. This will disable USB flash drive installations, as well as making it impossible to navigate through the Setup wizard on computers without a PS/2 port (no USB keyboards/mice).

Intel a facut un tool (Windows 7* USB 3.0 Creator Utility) pentru integrarea driverelor USB 3.0 in kitul de Win7.

M-am lovit de problema asta la finele anului trecut pe niste calculatoare fara unitate optica si nu a fost tocmai amuzant. :frown:
 
Eu copii driverele pe o partitie de pe HDD si le dau load manual / add inf de acolo la setup. Deja am instalat mai multe sisteme in felul asta. Cum se mai intoarce roata, pe vremuri instalam driverele SATA de pe USB sa ne vada HDD-ul, acum instalam driverele USB de pe SATA sa ne vada stick-ul. :biggrin:
 
Back
Top