Windows 7

Avantajul este că merge so forum post != necessary :biggrin:

Fie îți faci un kit custom cu nLite și driverele potrivite, fie instalezi de pe USB 2.0. Simple as that.
 
Viteza de instalare prin USB 3.0 nu cred ca justifica timpul petrecut cautand/despachetand driverele USB 3.0
 
Ocupă la fel de mult spațiu, are aceleași cerințe de sistem, Microsoft troll, best troll.

Așteptăm cu interes trecerea lui M95 la Windows 8. Pregătiți-vă pentru un intervention să nu facă vreo faptă nechibzuită :biggrin:
 
Thanks, IceCub.
Planuiesc trecerea la WinFLP (cand o sa am timp de reinstalari), dar eram interesat de Win7 pentru gaming cu DX11. Aparent, Thin PC nu ajuta. :damn:
 
Sa stii ca imi puneam la un moment dat intrebarea de ce nu se revine la protected mode - modul in care Win 3.1 adresa memoria, fara swap, virtualizare, translation table, TLB, etc., etc.
 
scrubs-head-explode-o.gif
 
Sa stii ca imi puneam la un moment dat intrebarea de ce nu se revine la protected mode - modul in care Win 3.1 adresa memoria, fara swap, virtualizare, translation table, TLB, etc., etc.

Pentru ca nu ma prind la ce ar folosi. Nici o aplicatie moderna nu ruleaza in 64kb ca sa fie totul atat de simplu si chiar si in 64 kb tot nu ai vrea un procesor foarte limitat pentru ca vrei multi-tasking real. Virtualizarea e optionala, daca nu o folosesti nu ai ce face cu ea, dar e mai ieftin sa produci (de la proiectare la fabricare) un singur procesor care are si 0.1% din tranzistori pentru virtualizare decat sa faci cate un model pentru fiecare combinatie posibila de virtualizare, registri pe 16, 32 sau 64 de biti, intre 0 si 3 FPU, cu sau fara fiecare versiune de SSE, cu sau fara power states etc. Nu doar complexitatea proiectarii, dar si costul matritelor si managementul stocurilor din fiecare din miile de modele posibile.
 
Windows 7. Copiez de pe un NAS pe altul, incepe cu 90 MB/sec pentru vreo 30 min, apoi se duce in mantuirea neamului intre picioarele calului si coboara la 50 MB/sec. Sigur nu am RAM sa faca cache pentru 30 min la 90 MB/sec (160 GB). Ocuparea procesorului: 15%, totul pe un singur core (e 6-core). Schimbat driverul placii de retea (Realtel onboard) cu cel mai nou posibil - nici o diferenta.

Win 8.1. Copiez de la pe NAS la altul, incepe cu 90 MB/sec si aici se termina orice asemanare: continua cu 90 MB/sec si ocuparea procesorului e tot pe un core, dar e doar 10% overall (adica vreo 60% dintr-un core, nu aproape 100%). Nu am schimbat nimic, ca e pacat.

Astept luni o placa de retea Intel de server, poate scad un pic incarcarea pe procesor, dar nu ma astept la minuni in rata de transfer pentru ca de pe sursa pe SSD local tot 90 MB/sec transfera, cred ca aia e o limitare greu de eliminat.

Deci, wtf?
 
M-a pus dracu' si am dat banii pe un windows 7 pentru calculatorul prietenei. Am atatia draci ca imi vine sa ma duc dupa ciocan!

Cand dracu' a aparut "Software Protection" si cum mama naibii scap de el?!
 
E un serviciu. Stii ce-i ala serviciu nu? Programul care face un serviciu lu' M$ de pe un calculator care nu-i al lui M$.
 
Back
Top