Windows 7

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Vezi cum e formatat cardul, dacă e de acolo problema nu o să poată nimeni să le șteargă. În afară de vreun soft nativ toată lumea vede cardul tot prin Windows și aceleași probleme vor apărea.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Nu e de acolo, cu XNView merge, cu FastStome Image Viewer merge, din Windows Explorer merge.
 

sabertooth

Membru Senior
Joined
Aug 8, 2006
Messages
583
Posibil sa fie de la setarea USB-ului in camera:

- Mass Storage
- MTP / PTP

Daca vrei sa poti sa stergi fisiere "de mana" seteaza-l pe Mass Storage.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Până la urmă am rezolvat (e "aproape" 1-click transfer) cu Microsoft Live Image bla-bla (nu reţin acuma numele întreg).
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Alta acum: Speedfan nu mai detectează nici un HDD. Tab-ul de SMART Status e GOL. Şi am 3 HDD-uri pe care obişnuia să le detecteze. Nu ştiu când a renunţat să mai afişeze datele, acum câteva zile am remarcat asta prima oară, şi de atunci o ţine tot aşa. Cred că s-a oprit într-o zi în care un HDD s-a oprit brusc din funcţionare (joc al cablului de alimentare, cel mai probabil).
Am sperat că un restart ajută, se pare că nu...
LE: am găsit alt program care merge :smile:
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,949
Ok, am o problemă.

Instalat Windows 7 x64 ca upgrade la Vista x64. Kein problem, ok, daarrr...

Bootează în ~5-10-15 minute. În timpul acesta, stă ca prostul la Starting Windows, nu există activitate a ledului de HDD, nimic. Câteodată îşi dă restart şi porneşte auto repair crap. În safe mode porneşte instant. După ce porneşte, merge blană, fără nicio problemă.

Nu este problemă de overclocking, face la fel cu procesorul la 3GHz sau stock. M-apucă nervii.

Ceva sys specs:
Intel Pentium E2140 1.6GHz@3GHz
2x1GB Corsair XMS2 5400C4
2x2GB Mushkin PC8500 whatever (am încercat cu 1 stick, cu 2 stickuri din fiecare flavour de RAM, la fel face)
8800GT;
Seasonic M12 500W.
2x320GB WD AAKS; 1x1TB WD FALS.


Pls hlep, nu ştiu ce naiba să mai dezinstalez/verific :frown:
 

Sibelius

Membru Senior
Joined
Nov 11, 2004
Messages
81
Nu stiu daca s-a schimbat ceva de cand am citit articolul de aici dar era mentionat pe acolo ca singurele variante de upgrade de la Vista la 7 ar fi:
Windows Vista Home Premium to Windows 7 Home Premium
Windows Vista Business to Windows 7 Professional
Windows Vista Ultimate to Windows 7 Ultimate
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,496
Eu zic ca-i de la carcasa. Trebuie schimbata. :tongue:

In alta ordine de idei ai si tu rabdare pina la o varianta oficiala si curata, instaleaz-o cinstit pe curat si dupa aia mai vorbim.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Instalat Windows 7 x64 ca upgrade la Vista x64. Kein problem, ok, daarrr...
Nu aș face upgrade de la o versiune de OS la alta nici bătut cu parul. Nici dacă vine Bill personal și îmi garantează că o să meargă.

De ce nu razi OS să îl instalezi "curat"?
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,949
Update-ul meu a fost de la vista x64 ultimate la 7 ultimate. Event log mi se pare irelevant din ce vad... o să-l iau la puricat mai pe îndelete, dar deocamdată sunt puzzled.

Update de la XP la Vista a mers excelent, singurul motiv pentru care am instalat pe curat Vista a fost că am adăugat RAM, ergo x64. Nu am avut niciodată probleme de genul. Şi am o grămadă de aplicaţii şi o grămadă de backups de făcut şi prea puţin timp ca să fac o instalare pe curat...

Burebista... ejti urât :biggrin:
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Messages
667
Nu aș face upgrade de la o versiune de OS la alta nici bătut cu parul.
Pe o mașină am făcut upgrade Windows NT 4.0 -> Windows 2000 -> Windows 2003, trecând prin update-uri majore de hardware astfel încât acum nu mai e nimic din hardware-ul original :smile:. Merge brici.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
4,871
Eh, daca instalai pe curat mergea Gillette! :biggrin: Dar asa... brici... hmm... nashpa. :tongue:
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,949
FYI m-aş bărbieri cu brici dacă aş găsi, momentan îs pe o singură lamă în aparat clasic. Gillette sux :biggrin: Şi totuşi, aramdune înţelege mai bine, am o grămadă de programe instalate, setări, etc, timp mai deloc, nu îmi permit să stau să instalez pe curat. Soluţii? :frown:
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Messages
667
Încearcă să bootezi cu boot logging activat și verifică logul ăla.
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Messages
667
verifier.exe, KrView și Windows Performance Analysis Tools (xbootmgr.exe) te pot ajuta, dar sunt complicat de utilizat. Sunt scule de testat drivere, nu pentru boot profiling, dar indirect pot să facă și asta.

Pentru XP exista BootVis, posibil să meargă și pe Vista/7, care e exact ce vrei tu, dar după cum vezi din link, a fost deprecated și nu se mai poate downloada de la MS.

Ca să sumarizez, cele mai bune rezultate o să le ai cu xbootmgr.exe.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Pe o mașină am făcut upgrade Windows NT 4.0 -> Windows 2000 -> Windows 2003, trecând prin update-uri majore de hardware astfel încât acum nu mai e nimic din hardware-ul original :smile:. Merge brici.
Ai avut noroc. Mie NT-ul, 2000-ul și XP-ul pre-SP2 după e vreme se bușeau și fără să fac upgrade :frown: O dată pe an sau la cel mult doi ani era nevoie de o reinstalare, dar aveam și o grămadă de prostii instalate peste.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,949
micromoale said:
WPT 4.1.1 does not support Windows 7. Windows 7 SDK comes with a version compatible with this OS release. Please obtain WPT from the Platform SDK if you plan on analyzing performance traces from Windows 7 systems.
Site-ul MS este o catastrofă imo, îmi prind urechile instant. Nu se găseşte vreun pro care să le ataşeze aici într-un .zip? :smile:

BootVis nu merge pe 7, am încercat v1.3.6 găsit pe softpedia şi it`s a nono.

Să vedem verifier.exe, amu mă străduiesc să văz ce iese. Dar la 15-20 min startup îmi vine să mă urc pe pereţi. Ce e mai ciudat este că în safe mode porneşte instant. Cel mai probabil un driver nărăvaş, eu suspectam pe cel de la hamachi, dar wtf, nu merge dezinstalat (eu dau uninstall şi el rămâne acolo).

Rebooting...
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
9,949
Ok, rebooted cu verifier.exe pus în mod "verify all drivers".

Imediat ce ajunge la ecranul de "starting windows", unde de obicei stă şi-o freacă între 14 şi 18 minute, ia instant BSOD cu eroarea:

0x000000C4

Stop in:
0x0000000000000083
0x00000000AFEDFE8A
0x0000000000000024
0x00000000000AFEDF

Bootat în safe mode, dat delete la profile la verifier.exe, rebootat.

Pauză iară 16 minute la "starting windows", apoi şi-a luat restart solo.
Apoi bootat în maxim 20 de secunde în Windows NORMAL mode :confused: :mda: :what: :climb: :sad: :bash: :mad: :insane: :hmm: :disperat: :emo:

Sincer mi-i frică să dau restart :biggrin:


Menţionez că pe când aveam Vista Ultimate i-am dat AHCI în loc de IDE din bios cu workaround (pentru SO-uri gata instalate) şi-a mers activat UDMA ca lumea. Update-ul s-a făcut în mod AHCI. Dacă trec pe IDE, tăt face pauză colo. Instalat şi drivere de mobo de la Intel (Matrix Storage) şi nicio schimbare.
 
Top Bottom