Windows 10

Ăsta! Da, pe ăsta o sa îl pun la ai mei. Chiar eram in dilema daca 7 sau 8, dacă tot s-a dilit XP-ul.

Le pun direct 10 și sigur n-or să se mai atingă de PC :smile: ever.
Chiar așa, câte "familii" din România înca mai au XP. Nu intreb de birouri ci strict de "households".
 
Windows 8.1 este foarte ok, interfata Metro e cam tembela insa merge. Ca alternativa Linux Mint este excelent, Cinnamon se misca bine, poti alege si versiunea cu MATE, nu am observat diferente prea mari intre ele, desi MATE se presupune ca ar fi mai rapid. Ubuntu este si el ok, chiar cu Unity, nu-ti ia multa vreme sa te obisnuiesti cu el, plus ca mai sunt si alte distributii serioase si prietenoase, gen Suse sau Fedora.
 
Calling it now, Windows 9 o să fie varianta free la Windows 10 care permite doar deschiderea a maxim 3 ferestre simultan și te raportează la NSA dacă te uiți la pr0n.
 
L-am instalat ieri, arata si se misca bine, e ca un Windows 8 un pic mai altfel ca feeling. De fapt nici nu prea ai ce sa ceri in plus de la un sistem de operare, de la XP incoace Windows cam ofera ce iti trebuie pentru a fi intuitiv si comod in utilizare. Cand si-a cautat si instalat driverul de la placa video s-a blocat un pic, vreoun minut, crezusem ca s-a blocat de tot. Dupa restart n-a mai vrut sa porneasca conexiunea pppoe error 813, spunea ca deja este conectata. Pe Windows 8.1 avea probleme asemanatoare, dadea error 613, trebuie doar sa fac doua conexiuni pppoe si una din ele mergea, sau sa o sterg pe cea existenta si sa fac o alta, problema a disparut dupa unul din update-uri. La Windows 10 n-a mers si n-am mai incercat sa dau restart, am oprit calculatorul si am realimentat hdd-ul cu windows 8.1. Vazut, placut, astept sa apara.
 
"...for free, at least for the first year." Oricum e clar ca sunt disperati sa spioneze pe toata lumea. :biggrin:
 
Nu, e vorba de realism: daca au Win 7 sau Win 8 piratat ce te face sa crezi ca nu ar pirata si Win 10? Asa ca mai bine ii lasa sa foloseasca unul nemodificat, ca sunt destule kituri de Office si Windows pe Internet care vin cu tot cu troieni si keyloggers.
 
Aha, adica in primul an W10 o sa fie moka ca si upgrade si dupa aia pe bani?
Io-s mosneag, inteleg mai greu si uit mai repede. :biggrin:
 
Nu cred ca W10 o sa fie subscription based. In primul an daca faci upgrade la W10 o sa fie genuine indiferent ce ai avut inainte.
 
Back
Top