Vreau maşină de spălat. Ce maşină de spălat vreau?

De obicei e de la stânga la dreapta, prespălare, detergent, balsam. După cum arată ieșirile, așa e și aici (cea din dreapta are sifon de scurgere, pentru lichide = basam).
 
Nu-s așa sigur. Când începe să bage apă umple prin recipientul din dreapta. Și după cum arată hainele, nu cred că am pus greșit. :tongue:
La cea veche scria în manual.
 
Stanga prespalare, mijloc spalare, dreapta balsam. Ce dracu' e asa complicat? La procesoare e mai simplu...
 
What say you?
 

Attachments

  • DSCF0154.jpg
    DSCF0154.jpg
    127.6 KB · Views: 56
Ție ți se pare că sertarul din poza atașată acum seamănă cu cel din poza din link-ul pus de tine mai sus? În afară de faptul că scrie Gorenje pe el.
 
Nu este standard, ordinea e în funcție de spațiul disponibil. Cel marcat cu o floare e pentru balsam, celelalte două pentru prespălare (mai mic, uneori marcat cu I) și spălare (mai încăpător, marcat cu II).
 
Ție ți se pare că sertarul din poza atașată acum seamănă cu cel din poza din link-ul pus de tine mai sus? În afară de faptul că scrie Gorenje pe el.

+1. Eu ma retrag din discutie ca sa nu ma enervez.
 
Dăfac băăăă, în link-ul de mai sus e o poză generalistă de pe site-ul Gorenje, nici n-am zis că-i de la modelul ăsta. De-asta am şi pus poză astăzi, să se vadă cum e la maşinuţa asta şi poa' mă lămuriţi şi pe necunoscătoru' de mine.
 
Păi dacă-mi pui o poză, eu înțeleg că seamănă cel puțin cu modelul tău, că altfel ce rost avea să o pui? Sertare de detergent a văzut toată lumea.

La tine e stânga detergent, mijloc balsam și dreapta prespălare. Nasol de Gorenje, dacă nici între modelele proprii nu păstrează ordinea.
 
@Ryne: Pagina 38 din manual ai citit-o? Sau iti place sa stresezi aiurea oamenii pe forumuri?
 

Attachments

  • gorenje.pdf
    4.1 MB · Views: 21
La asta nu scrie nici în manual. :goofy:
Nu mi se pare că vorbesc chineză...

Asta în manualul printat care a venit în cutie. Am înțeles simbolurile, acum am văzut și că sunt marcate pe "sertar".
 
Intrucat nu o sa iau Arctic, care este echivalentul de la Beko pt masina luata de pufi ? Sau ce alta masina de spalat recomandati in zona a 1300lei ?
 
Echivalentul Beko ar fi modelul WMB 61241, 1019 lei. Atenție: nu e slim, are 50cm adâncime în loc de 45. În rest, până și afișajul e identic, și ordinea programelor pe butonul de selecție. Se vede că Beko și Arctic sunt modele ale aceluiași producător :smile: Dacă vrei un aspect SF, Beko are și varianta 61241BL cu LCD albastru și lumină albastră în interiorul cuvei.
 
Domnule, orice Beko de la noi din comert ESTE Arctic si e facut la Gaesti. Daca vrei Beko original, iei din Turcia.
Am priceput asta, dar pe eticheta nu vreau sa scrie Arctic. Desi felicitari lor pt realizarile tehnice.
In alta ordine de idei, n-am cum sa gresesc cu modelul ista.
 
As dori sa stiu cum sa elimin setarea eco. Sa ma explic -orice program aleg, se activeaza automat si functia eco, si eu nu o vreau activa. In manual este doar prezentata -uite simbolul e si asta inseamna eco. Bun, si daca vreau sa nu o folosesc, ce posibilitati am ? Ce nu vad in manual ? Mi se pare chiar sadism sa mentioneze in manual: la functiile astea, poti selecta modul eco. Cum? ca doar nu e touch screen rezistiv. Daca vreti poze cu interfata exacta, vi le pot pune la dispozitie.
PS: Q, stii cum te poti insela si sa ai dreptate in acelasi timp ? Pe ambalajul masinii scrie in colturi ARCTIC -GAESTI, adresa, iar in interiorul usii scrie MADE IN TURKEY. (o eticheta nu prea bine lipita, cea pe care e mentionat amperajul / rezistenta). Deci un necunoscator vine si zice ca e din Turcia, iar un cunoscator afirma ca e neaosa. Si uite asa nasti o dezbatere, de la o eticheta.
 
O fi usa "made in Turkey", ca aia nu pot sa toarne geamuri la Gaesti. :goofy: De asemenea nu poti sti cate subansambluri sunt facute local si cate sunt aduse din Turcia.

Da un telefon la service si intreaba cum dezactivezi functia Eco. La Gorenje e simplu, ai buton push-pull. Dar na, daca v-ati luat masina de rufe cu conexiune Wi-Fi...
 
Back
Top