Vreau maşină de spălat. Ce maşină de spălat vreau?

Pentru amatorii de senzatii tari: de luni, in LIDL - set 4 amortizoare de pus sub picioarele de la masina de spalat rufe: 9.90 Lei.
Multa bafta! :D
 
Am pus gresie in locul parchetului si am schimbat sistemul de prindere al dulapului, fara a mai incastra masina de spalat in mobila.
Super liniste acum chiar si la 1.400 rpm. Me happy now. :B
 

Attachments

  • 20160524_213633.jpg
    20160524_213633.jpg
    50.2 KB · Views: 26
Sub parchet e chestie de-aia pufoasă moale, la sul, sau ce trebuie (chestie de-aia pufoasă tare, la plăci)? :)
 
Pufosenie. Ca de-aia a si trebuit schimbat, cand storcea masina la turatie mare, se indoia parchetul din cauza foliei de dedesubt.
Am impresia ca placile alea au o problema la transferul termic, nu sunt ideale pentru incalzirea prin pardoseala.
 
Mda, pentru încălzire în pardoseală se pune o folie foarte subțire și destul de densă, dar trebuie să fie extrem de bine nivelată șapa ca să nu ai mișcări. Acum mă bucur că am prevăzut de la început gresie sub mașina de spălat :).
 
Scurgere in zona (in pardoseala) ai prevazut? :) Mai da spuma pe afara, se mai gaureste un furtun, se mai blocheaza o electrovalva, mai trebuie curatata si pompa de evacuare din cand in cand... Sau poate doar sunt eu prapastios. :D
 
N-am prevazut din pacate, ca atunci cand am cumparat casa erau facute instalatiile, nu am putut modifica prea multe chestii. Macar de ma gandeam de pe atunci sa pun gresie. :smile:

Revenind, acum pot declara ca sunt multumit de masina de spalat si ca face toti banii, spala si usuca excelent si este chiar silentioasa daca o fixezi bine pe gresie. :B
 
Am avut eu parte de o scurgere "neplanificată" a întregii cantități de apă din mașina de spălat direct în baie, unde... "grație" unui faianțar isteț nu mai am scurgere. Am scos 2-3 găleți de apă de pe jos, până-n 25-30 litri. Așa că se poate și fără scurgere, că mai au puțin și-or să spele mașinile cu aer. :biggrin:
Cât despre zgomote, gălăgie și zguduieli, a mea stă pe parchet și nu apar aceste probleme.
 
Last edited:
Da, dar tu nu ai parchet pe jos, ca Dreamer / altii. :) Plus ca o tii in baie (ca mine dealtfel). Casele astea mai moderne nu mai au camere, au o mare grota cu destinatie de living + bucatarie + sala de fitness + teren de golf + etc...
 
Mie mi se pare ca e fix pe dos, s-au reintors la grota-camera-unica in care fac de toate. Mai nou am vazut si cada de baie (pe picioare) pusa fix in mijlocul camerei. Si o minuscula cascada care se prelingea pe un zid, pe post de dush. :) In fine, conteaza ce vrea arhitectul...
 
Am cumparat si eu azi LG model FH4U2TDH1N. Ca specificatii interesanta, ramane de vazut in practica ce face. Cu NFC, e interesanta chestiunea. Si mai si usuca 5kg de rufe, plus abureala.
Nici eu nu m-am gandit la scurgere in zona, dar macar sub ea este rasina epoxi. Apa nu va curge la vecinul de jos, va forma un lac frumos :)
 
S-o stăpâniți sănătoși și să meargă bine pentru doamna!

Da, dar tu nu ai parchet pe jos, ca Dreamer / altii. :smile: Plus ca o tii in baie (ca mine dealtfel). Casele astea mai moderne nu mai au camere, au o mare grota cu destinatie de living + bucatarie + sala de fitness + teren de golf + etc...
Cât despre zgomote, gălăgie și zguduieli, a mea stă pe parchet și nu apar aceste probleme.
Nu, n-o am în baie, ci pe holul mic de la baie. :) În baie nu am parchet. ;)
 
Cu NFC poti sa descarci in masina de spalat si programe de spalare noi, pe langa diagnosticul care se poate trimite la service.

Astazi am fost anuntat de curier ca masina de spalat se livreaza in 2 colete distincte! Sunt si eu curios cum au reusit minunea asta.
 
Back
Top