La mine e WIP.
O rotire cu jumatate de spira la unul din picioruse a imbunatatit situatia insa tot face ca trenul. Macar acum nu mai pleaca de pe loc.
Nasol e ca ajustarile astea tre' sa le fac neaparat cu cineva forțos langa mine si cum nu am pe nimeni in familie depind de musafiri/ prieteni.
Nasol 2 e ca masina nu-mi permite sa ma duc direct la faza de centrifugare, asa ca tre sa stau cel putin 18 min ca sa pot sa o vad cum centrifugheaza.
Nasol 3 - Depanero vine la constatare in 1-15 zile pentru service in garantie, postgarantie se poate astepta si 45 de zile.
Nasol 4 -Flanco care nu mi-a trimis actele in original. Mare atentie!
Daca nu se sesizeaza lipsa actelor in 48 de ore, mumu ajutor din partea Flanco!
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia produsului pe adresa de e-mail
[email protected]. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
Nasol 5 - Depanero nu vine la constatare fara sa am certif. de garantie in original, fizic in mâna, eu am doar copii primite pe email . "Luati in cazul acesta legatura cu Flanco, ei va pot da cea mai buna solutie".
Nasol 6 - Masina e cumparata de pe emag marketplace - e un fel de no man's land, unde toata lumea ridica din umeri - nu recomand! Am cumparat de acolo din pura neatentie, cand mi-am dat seama, era deja prea tarziu, altminteri Flanco pentru mine nu exista, iar povestea asta confirma ca am instincte bune.
Alte ganduri de maxima introspectie:
Programul de spalat cu optiunea antisifonare - reduce de fapt turatia centrifugarii la 600 rpm - asta e marele feature antisifoanare
Optiunea de scurtare a programelor le reduce durata cu aprox 10 min.
Capacitatea fizica de incarcare a masinii de de vreo 8kg, (am cantarit ) mai multe nu au incaput, probabil ca poate spala 11kg de batiste, dar cine sta sa faca experimente.
Quark multumesc pentru oferta, cand vin in Bucuresti iesim la o bere sa discutam un pic despre cabluri si afumaturi.