Vreau dash cam, ce camera vreau?

Știi vreun telefon care merge fără baterie?

Dar da, telefonul pus în soare și pornit tot timpul e o rețetă bună de prăjit chestii.
 
I-am vopsit capacul spate in alb. :smile: Problema e ca se incalzeste in timpul filmarii, pentru ca Snapdragon sux. Vad eu pe drum... Si mai suparator e ca programul folosit (si cumparat) nu stie sa ruleze in background. Si nici Here drive nu pot folosi simultan, pe post de GPS. :frown:
 
  • Haha
Reactions: Neo
Știi vreun telefon care merge fără baterie?

Dar da, telefonul pus în soare și pornit tot timpul e o rețetă bună de prăjit chestii.
S2 parcă mergea conectat la charger și pornea, nu mai țin minte sigur, dar da, valid point.

Eu mă gândeam mai degrabă la luat foc + explodat litiu dar mno :smile:

Quark - serios, vopsit în alb și se încălzește de la Snapdragon? Uneori am impresia că trollezi cu grație :inlove:
 
Vopsit in alb ca altfel se topeste cand bate soarele in el. Iar Snapdragon se incalzeste oricum. Be smart. :smile:
 
Pune aerul conditionat sa bata peste el, adica prin fantele de langa parbriz, cele de dezaburire. Fratemeu merge asa de ani de zile cu Waze (si cu ce a fost inaintea lui) si nu s-a stricat niciun telefon pana acum. Daca directionam aerul in alta parte in 10-15 minute incepe sa urle ca s-a supraincalzit.

Daca snapdragonu e de vina ca se incalzeste atunci scoate-l afara. Acum serios, nu crezi ca orice chipset se incalzeste, nu doar snapdragonul?
 
  • Like
Reactions: Neo
Eu am purtat anul trecut și n-o fo' bai. :wink: Cred că numai pe la berbecii ăia de austrieci e problemă.

Pe de altă parte, ești offtopic cu surogatul ăla de dashcam, telefonul. :wink:
 
Care waze, ca intre Ruse si Varna daca am intalnit zece masini pe drum. :nuts: Am zis ca am gresit drumul, ca merg spre Cernobîl. :biggrin:
 
Voi cum aveți montat dashcam-ul? Adică firul de alimentare e tras permanent, prin stâlpul de la parbriz și pe sub plasticul de pe tavan? Alimentarea de unde o luați? Adaptor cuplat la brichetă?
 
Vampir din cutia de siguranțe (d-ăla frumos, cu mufă de siguranță, suport siguranță și prelungire) montat pe brichetă (care e alimentată doar cu contactul pus) -> cutie unde am montat două adaptoare de brichetă (bune, cu quick charge and stuff) desfăcute => 4 USB-uri, din care unul se duce prin stâlp + tavan la dashcam și altul se duce la suportul de telefon, și mai sunt 2 care se pot duce la alte prostii (tracker GPS and stuff). Totul e montat sub volan, nu se vede.

Încă un adaptor de brichetă cu prelungitor în mufa din consola dintre scaune, pentru pasagerii din spate. Urăsc firele aiurea :smile:.
 
Dacă tot te-ai muncit, nu era mai bine să tragi 12V prin stâlp și eventual tavan, și abia acolo să pui adaptorul? Ideea fiind să ai firul de 5v cât mai scurt, pentru a minimiza pierderile de energie.
 
Back
Top