Vizor digital pentru usa

Marius '95

troubleShooter
Cineva mi-a taiat cablurile de TV si net din fata usii.
Probabil imi trebuie un vizor digital pentru usa, conectabil la un "ceva" care sa inregistreze video.
Dar mai am o problema: cablurile si cutia de distributie sunt situate in lateral fata de usa, pe acelasi perete. Mi-ar trebui un vizor care sa filmeze in lateral. Nu wide, ci in unghi spre stanga, cu vedere laterala pana la peretele usii, adica 90° fata de "inainte". Nu vreau wide pentru ca deformeaza imaginea iar in dreapta oricum nu-i nimic de vazut.
Exista asa ceva? Pe net nu gasesc decat "wide angle", chiar si 200° ( :eek: nu-mi imaginez cum e aia).
 
Ca sa nu deschid alt topic: Imi necesita o tableta cat mai ieftina si fiabila, la care sa conectez o camera USB si sa o folosesc pe post de vizor electronic / camera IP wireless / dvr. Functionare 24/7.
 
Eu am un Vonino Evo Z şi merge mai mult decât OK. E adevărat, eu am luat-o chiar şi mai ieftin de-atât. :biggrin:

PS: e şi root-ată de la mama ei.
 
2. N-am încercat. Are USB OTG, o să verific cu MS Lifecam-ul meu, dacă nu uit până ajung acasă. Mi-ai dat idei, poate fac şi captură video. :dracu:
1. Alea mai ieftine nu mai au 1 GB RAM, nici IPS, nici măcar 8".
 
Nu ma intereseaza dimensiunea displayului si nici tehnologia folosita. Holul de la intrare e destul de intunecos. Vreau insa fiabilitate, consum redus si sa nu se incinga procesorul ca naiba. :smile: Si musai webcam extern pe usb.
 
Ia un emigrant, ca sunt destui si pune-l sa faca poza cand e careva la usa si sa ti-o trimita pe mail. :tongue:
 
Ok. Insa acum vad o mica problema: daca tableta se alimenteaza prin portul usb, cum fac sa o tin si în priza (non-stop) si sa am cuplat si webcamul? Hm...
 
Splittere nu-s? :biggrin:

Jucăreaua mea vede camera, totul OK, numai... n-am imagine pe ecran. Wtf? Să-ncerc pe tableta mai veche, aia se și alimentează separat de micro USB, cu mufă jack. :kul:
 

Attachments

  • IMG_20160321_151737.jpg
    IMG_20160321_151737.jpg
    104.9 KB · Views: 14
Dude. Lasă ideea cu tableta. Nu e făcută să stea cu ecranul pornit non-stop (căldură, curent), nu are performanța de a face video decoding/encoding on-going. Te cred că pare o soluție la îndemână, dar găsești electronice dedicate pentru asta într-un buget mai mic sau cu performanță/fiabilitate mai bune.
 
Revenind: Webcam ieftin + IPwebcam pe Samsung Galaxy Tab A T550... Functioneaza ok dar sacadeaza la greu imaginea, indiferent de setari. Acelasi webcam pus pe XP functioneaza perfect cu orice soft. Mh... Mai intelege ceva...

LE: merge la fel de prost si cu camerele din dotare. :frown:
 
Last edited:
Scuzati guma, e versiune beta. :smile: Mai sunt multe de reglat...
 

Attachments

  • vizor.jpg
    vizor.jpg
    376.7 KB · Views: 39
Pân'la urmă de ce-ți trebuie, dă vreunul cu meduze pe ușa ta? :drool: Dacă ai mai spus și am uitat, scuze. :biggrin:
 
Apar situatii... Nu la mine, dar s-a bagat epoxi in incuietori acum o saptamana.
N-aveți "închidere centralizată" la intrarea în scară? Pe bune, la noi de vreo 3-4 ani de când s-a montat interfon și i-am luat la goană cu Poliția pe niște pripășiți pe la scările blocului, e o liniște de n-a mai văzut zona asta de mult. Bine, dacă inamicul e insidios sau infiltrat, adică locatar, e mai nașpa. Norocul meu că locuiesc cu lume cel puțin de-un leat cu mine. Să fie vreo 2-3 familii de puțoi pe scară, dar s-au aliniat la "norme". :hihi:
 
Back
Top